Μιά από τις πέον μεγάλες και έγκυρη εφημερίδα ΤΟ ΚΑΡΦΙ του γνωστού συναδέλφου ΝΙΚΟΥ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ αναφέρεται στην εφημερίδα  "168 ΩΡΕΣ" και την Greek American News Agency, inc. Ολόκληρο το σχετικό σχόλιο που φιλοξενήθηκε στην ΑΡΕΝΑ τις σελίδες με την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα όπως δημοσιεύθηκε.

Ένα νέο εκδοτικό ενχείρημα με έδρα τη ΝΥ ελληνικών συμφερόντων , η Greek American News Agency, inc η εμφάνιση του οποίου μάλλον  θα επανακαθορίσει πολλά στο εσωτερικό όχι μόνο της ομογένειας αλλά και τις αμφίρροπες  και ομόκεντρες δυνάμεις σχέσεων με την εκάστοτε Ελληνική κυβέρνηση, έχει ήδη κάνει την εμφάνιση του στις ΗΠΑ   και προς το παρόν διαθέτει :

-το ομώνυμο ειδησεογραφικό site  www.GreekAmericanNewsAgency.com 

-Την κυριακάτικη έκδοση news-paper magazine «168 ΩΡΕΣ» η οποία κυκλοφόρισε πιλοτικά από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούνιο σε έκτακτες ειδικές εκδόσεις των 100 σελ. και από τα όσα έχουν αναφερθεί από τις φειδωλές  σχετικές ανακοινώσεις της εταιρίας ελληνικών συμφερόντων, θα έχει 168 σελ. με διαφορετικά αμερικανικά  ένθετα περιοδικά κάθε Κυριακή και αρκετές στρατηγικής σημασίας συμφωνίες με μεγάλα Ελληνικά εκδοτικά συγκροτήματα που κλείνονται πυρετωδώς από τις αρχές Αυγούστου από στελέχη της εταιρίας που βρίσκονται στην Ελλάδα.Διευθύντρια σύνταξης έχει αναλάβει η συνάδελφος Δέσποινα Συριοπούλου  που βρέθηκε στις ΗΠΑ για σπουδές και ως ανταποκρίτρια της εφημερίδας ΑΞΙΑ  η οποία διευθύνει μια ομάδα 25 νέων δημοσιογράφων που επίσης σπουδάζουν στις ΗΠΑ.Στο νέο αυτό εκδοτικό ενχείρημα,   προΐσταται με τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου ο συνάδελφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος {γνωστός στην Ελλάδα από την έκδοση του διεθνώς γνωστού και καταξιωμένου GOD & RELIGION και μιας σειράς άλλων επιτυχών εντύπων που διηύθυνε επί μακρό χρονικό διάστημα στις εκδόσεις του Α.Τερζόπουλου}. Καλή επιτυχία παιδιά! Και με καλά νέα από τους Έλληνες της Αμερικής.