Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Δημήτρης Λαμπαδάριος φθάνει αύριο Σάββατο 14 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη, επίσημος προσκεκλημένος του «Conde Nast Traveler», του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού αμερικανικού περιοδικού.

 

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, ο κ. Λαμπαδάριος θα συμμετάσχει σε ημερίδα, που διοργανώνει το αμερικανικό περιοδικό στο ξενοδοχείο «New York Palace», παρουσία σημαντικών αμερικανών δημοσιογράφων του τομέα του τουρισμού και των ταξιδιών, των μεγαλύτερων tour operators της Αμερικής και κορυφαίων παραγόντων του διεθνούς επιχειρηματικού-επενδυτικού τουριστικού κόσμου, επ΄ ευκαιρία της βράβευσης των top travel specialists στις ΗΠΑ.

 

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, στις 20:00, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ θα παραστεί στην εκδήλωση απονομής βραβείων «Readers Choice Awards», που θα πραγματοποιηθεί στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, για να παραλάβει το 1ο βραβείο για το δημοφιλέστερο Ελληνικό νησί για τους Αμερικανούς τουρίστες.

 

Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ν. Υόρκη, ο κ. Λαμπαδάριος θα έχει επαφές με Αμερικανούς και Έλληνες αντιπροσώπους του τουριστικού-ταξιδιωτικού τομέα.

 

Εξάλλου, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στις 10:30 π.μ., ο Πρόεδρος του ΕΟΤ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους Έλληνες ανταποκριτές και τα ομογενειακά ΜΜΕ, στο Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Ν. Υόρκης (55 East 59th Street, 24th floor, μεταξύ Madison και Park Avenues, τηλ.: 212-751-8788).

 

Το ίδιο βράδυ, ο  Πρόεδρος του ΕΟΤ θα αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη με προορισμό την Αθήνα.