Ο Πρωθυπουργός κ. Καραμανλής ανακοίνωσε  σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κ.Ο. πως οι Έλληνες του εξωτερικού και οι μετανάστες θα έχουν δικαίωμα ψήφου, υλοποιώντας έτσι προεκλογική δέσμευση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας . Το εκλογικό τους δικαίωμα -όπως διευκρίνισε- θα το ασκήσουν από τις μεθεπόμενες εκλογές.

Η στρατηγική των αλλαγών και οι μεταρρυθμίσεις αποτελούν το κλειδί της ισχυρής οικονομίας, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Η οικονομία στο δρόμο του μέλλοντος».

Αναφερόμενος «στην πλατειά κοινωνική συμμαχία που οδηγεί τη χώρα μπροστά», ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε πως «οι μεταρρυθμίσεις ήταν και είναι αναγκαίες για να διορθωθούν παθογένειες όπως η διαφθορά και η ανεργία».

Χωρίς εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι η μείωση του ελλείμματος, της ανεργίας και η βελτίωση των συνθηκών ζωής των πολιτών.

«Οι μεταρρυθμίσεις γίνονται για την κοινωνία, μαζί με ολόκληρη την κοινωνία», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός.