Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2007 στις 5:00μμ το Πολιτιστικό Κέντρο Ι. Αρχιεπισκοπής σε συνεργασία με τον θεατρικό οργανισμό THEATRON Inc., σας προσκαλούν να παρευρεθήτε στην παράσταση  "Καλύτερα τρελλός" με τους ταλαντού χους μαθητές του Μικρό Θέατρο, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Μάνου Παντελίδη από την κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά  «οι Τρελλοί της Εποχής». Ένα έργο που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Οι νέοι ηθοποιοί μάς δείνουν την δικιά τους άποψη για την τρέλλα αφού το έργο διαδραμματίζεται σε μια ψυχιατρική κλινική της Αθήνας.

 

Η δημιουργικότητα όμως δεν σταματάει στην σκηνή. Η δεκατριάχρονη και πολλά υποσχόμενη ταλαντούχα Θέμια Κοσμίδης έχει ζωγραφίσει το εξώφυλλο του προγράμματος. Το σχέδιο της είναι η άποψη της για το έργο και τους χαρακτήρες του.

Επίσης  αποσπάσματα σκηνών σε εξέλιξη από το θεατρικό έργο «Γιατρός…με το ζόρι», την επόμενη παραγωγή του θεατρικού οργανισμού THEATRON Inc., θα έχει την ευκαιρία ν'απολαύσει το θεατρόφιλο κοινό την ίδια αυτή μέρα. Πρόκειται για μια μοναδική κωμωδία του μεγάλου κλασικού συγγραφέα Μολιέρου, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Ιωάννας Ξανθοπούλου.

Οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει και η πρεμιέρα του έργου έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 20 Απριλίου 2007, στο Πολιτιστικό Κέντρο. Το  THEATRON Inc.θα παρουσιάσει στο ελληνοαμερικανικό κοινό μια ακόμα προσεγμένη παραγωγή,  ευελπιστώντας να αποτελέσουν οι θεατρικές δραστηριότητες, απαραίτητο μέρος της καθημερινής ζωής των Ελλήνων της μητροπολιτικής περιοχής της Νέας Υόρκης.

Ακολουθεί ζωντανή συζήτηση  «Τα παιδιά λένε απίθανα πράγματα» , του Μάνου Παντελίδη με  τους μαθητές του Μικρό Θέατρο.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο γνωστός στην ομογένεια σκηνοθέτης κ. Λουκάς Σκιπητάρης.

Είσοδος ελεύθερη. Μια προσφορά  του Πολιτιστικού Κέντρου Ι.Αρχιεπισκοπής και του THEATRON  Inc., προς την ομογένεια.

Πληροφορίες: Xριστίνα Kωστάκη

 Τηλ.: 718. 626.5111

Φαξ:  718. 626.1398