Αθήνα 12 Μαρτίου, 2007,  Το mpGreek, ο μεγαλύτερος πάροχος ελληνικών ψηφιακών υπηρεσιών μουσικής, ανακοινώνει σήμερα την έναρξη μιας νέας υπηρεσίας, το mpGreek Video Downloads δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους λάτρες της ελληνικής και  ξένης  μουσικής να βλέπουν και να κατεβάζουν μουσικά Videos από το ρεπερτόριο όλων των δισκογραφικών όπως SONYBMG, Warner, EMI, Λύρα, MBI, Alpha Records,  Virus Music, και άλλες.

 

 Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν πάνω από 500 video clips ενώ ο κατάλογος θα αυξηθεί στα 4,000 video έως τον Ιούνιο τοθ 2007.Οι χρήστες μπορούν κατεβάσουν και να τα βλέπουν στο PC τους ή με οποιοδήποτε  mp3 player με δυνατότητα μετάδοσης  βίντεο.

Τα μουσικά video clips είναι μόνο η αρχή καθώς  το mpGreek φορτώνει ήδη την  πρώτη φουρνιά ταινιών  από υπερπαραγωγές έως  και τις ανεξάρτητες ταινίες  ύστερα από διαπραγματεύσεις με τα  κινηματογραφικά studio. Η υπηρεσία αυτή αναμένεται να ξεκινήσει σε μερικούς μήνες.

Το  τμήμα των mpGreek Videos  θα περιλαμβάνει  επίσης on-demand επιλογές  όπου επιτρέπει στους χρήστες να βλέπω μέσω streaming συγκεκριμένα μουσικά video clips σε χαμηλότερη ποιότητα. Περιστασιακά το mpGreek θα έχει αποκλειστικά video clip από τους ελληνικούς και διεθνείς καλλιτέχνες καθώς και αφιερώματα καλλιτεχνών.

Αγορές μπορούν να γίνουν με είτε τις πιστωτικές κάρτες είτε την προπληρωμένη κάρτα "DownloadCard" σε  όλα τα Multirama. Η τιμή των Video Clips είναι €2.80 στην Ευρώπη και $2.99 στις Ηνωμένες Πολιτείες  ή 2.5 points με τη DownloadCard.

"Κάνουμε για το βίντεο τι έχουμε κάνει για τη μουσική – το κάνουμε εύκολο και προσιτό για όλους τους  χρήστες να αγοράσουν  και να τα κατεβάσουν στον υπολογιστή τους" ανέφερε ο Κος.  Γιώργος Κόντος, διευθυντής του  mpGreek. "Αρχίσαμε προσφέροντας  600 μουσικά video clips, τα οποία πολύ σύντομα  θα γίνουν περισσότερο από 1500. Με αυτήν την υπηρεσία ξεκινά μια νέα μεγάλη αγορά  του video download για την ελληνική αγορά. Οι κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικά επεισόδια , ντοκιμαντέρ κ.λπ. θα ακολουθήσουν με έναν αυξανόμενο ρυθμό."

Ο Κ. Απόστολος Αϊβαλής, Διευθυντής του Digital Business για την SonyBMG είπε: "Η τοποθέτηση και προώθηση των μουσικών videos ώς προϊόν και όχι μόνο ώς εργαλείο προώθησης είναι πια εδώ και είναι μία από τις προτεραιότητες της SONYBMG καθώς τα Video streaming & downloads εκτοξεύονται παγκοσμίως. Μέσω των videos οι χρήστες δένονται περισσότερο παρά από ποτέ με τον καλλιτέχνη και την μουσική του. Το MPGREEK συντελεί σε αυτή την προσπάθεια ώς πρωτοπόρος στην υιοθέτηση νέων προϊόντων ακούγοντας τις ανάγκες των χρηστών."

Προφίλ της Greased Networks, Inc.

Η  Greased Networks είναι  μια εταιρεία προηγμένης τεχνολογίας, η οποία με την υπηρεσία mpGreek ηγείται στο χώρο της ψηφιακής μουσικής. Η υπηρεσία mpGreek έχει αναγνωριστεί, ως ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ψηφιακής μουσικής και ως το μεγαλύτερο ελληνικό on-line μουσικό κατάστημα το όποιο λειτουργεί από τον Φεβρουάριο του 2005.

 

http://www.mpgreek.com/    
Greased Networks, Inc.
mpGreek PR Dept.
1-212-202-0696
info@mpgreek.com