ΤΟ ΑΡΘΡΟ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Νέες αποκαλύψεις για το παροξυσμό μισελληνισμού κάνει η  Κυριακάτικη Εφημερίδα  ΤΟ ΑΡΘΡΟ  στο φύλλο της Κυριακής της  8ης Απιρλίου 2007.  Η εφημερίδα δινει συνέχεια στο θέμα μετά τις αποκαλύψεις που έκανε για πρώτη φορά  στις 25 Μαρτίου {2007}  το Greek American News Agency, επικεντρώνοντας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της στο μαύρο  "κεφάλαιο" προπαγάνδας εναντίον του Μεγάλου   Αλέξανδρου.  

 

από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο 

alexanderthegreat.jpg«Επικατάρατος όποιος αφανίζει  πολιτισμούς

Επικατάρατος όποιος θανατώνει αθώους

Επικατάρατος όποιος καταστρέφει την ειρήνη

Επικατάρατος όποιος ερωτεύεται  άντρες και γυναίκες

Επικατάρατος όποιος δολοφονεί  φίλους και συγγενείς

Επικατάρατος όποιος βεβηλώνει ναούς αλλοθρήσκων

Επικατάρατος όποιος αυτοαποκαλείται Θεός

Επικατάρατος όποιος ενσαρκώνεται από τον Σατανά

Τρισκατάρατος όποιος ονομάζεται Αλέξανδρος

{Αφορισμός του δρ. Fraydon Aryan, Ιρανού διανοούμενου,  Λονδίνο 1998»

Με αυτόν τον αφορισμό  ξεκινά μια προπαγανδιστική  ιστοσελίδα «αφιερωμένη» στο  Μέγα Αλέξανδρο η  οποία υπό το γενικότερο τίτλο «Αλέξανδρος ο καταραμένος» εξαπολύει μύδρους και  ιστορικούς αφορισμούς εναντίον του μεγάλου στρατηλάτη. 

250x248_alexander.jpg«Αλέξανδρος ο Ελληνοποιημένος – Φίλιππος ο Βάρβαρος – Ολυμπιάδα η Φόνισσα – Αλέξανδρος ο Πατροκτόνος – Αλέξανδρος ο Μεγαλομανής –  Αλέξανδρος ο Μισέλληνας – Αλέξανδρος ο Θηριώδης – Αλέξανδρος ο Ανελέητος – Αλέξανδρος ο Αμφισεξουαλικός – Αλέξανδρος ο Βάνδαλος»  Αυτά και πολλά άλλα εξίσου  προσβλητικά προσωνυμία που αναφέρονται στον Μέγα Αλέξανδρο είναι οι τίτλοι ολόκληρων κεφαλαίων παραχάραξης της Ελληνική  ιστορίας  που αναφέρονται  στο μεγάλο στρατηλάτη με ακόμα υβριστικότερους χαρακτηρισμούς για το Φίλιππο, την Ολυμπιάδα που παρουσιάζεται ως «δολοφονική και φρικτή προσωπικότητα» ενώ για τον Μέγα Αλέξανδρο οι χαρακτηρισμοί που επιφυλάσσουν οι «συγγραφείς» της επίμαχης ιστοσελίδας είναι ακόμα σκληρότεροι. 

aexadrer.jpgΣτην ιστοσελίδα που έχουν επιμεληθεί και «ιστορικοί» συγκεκριμένης εθνικής προελεύσεως επιστρατεύονται  μαρτυρίες και διαστρεβλωμένα αποσπάσματα από αρχαίους κλασικούς όπως ο Ισοκράτης, ο Στράβων, ο  ρωμαίος Ιουστίνος, ο Διονύσιος ο Καλλίφωνος, ο εβραϊκής καταγωγής Ιώσηφος, επίσης έλληνες κλασικοί όπως ο Δημοσθένης, ο Πολύβιος, ο Μήδειος ο Λαρισαίος, ο Παυσανίας, ο Θουκυδίδης,  ακόμα και ο Πλούταρχος και άλλοι  προκειμένου να επισφραγίσουν τους παραπάνω ισχυρισμούς.  Βασικό μέλημα και αγωνία  των συντακτών της παραχαραγμένης ελληνικής ιστορίας που προβάλλεται στο διαδίκτυο μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.geocities.com/makedonia007  είναι να  πείσει πως η Μακεδονία δεν ήταν και δεν είναι ελληνική!

Η  Μακεδονική δυναστεία χαρακτηρίζεται ως «δυναστεία δολοφόνων» ενώ η Ολυμπιάδα που λεγόταν Μυρτάλη χαρακτηρίζεται ως δολοφονική προσωπικότητα που βαρύνεται για φρικιαστικά εγκλήματα! Η ιστοσελίδα  στο διάκοσμο της έχει σκηνές από τη χολιγουτιανή  υπερπαραγωγή «Αλέξανδρος» του Σ. Σπήλμπεργκ και  χαρακτηρίζεται από έντονο ανθελληνικό παραλήρημα.  

Ο Μέγας Αλέξανδρος χαρακτηρίζεται ως ο Χίτλερ της αρχαιότητας ενώ ως  «βάνδαλος  σφαγέας και αιμοσταγής» κατατάσσεται στο πάνελ των  μεγαλύτερων δικτατόρων  και βάνδαλων της ανθρωπότητας  όπως ο Αττίλας, ο Ταμερλάνος , ο Ναπολέων και ο Χίτλερ!  

 

tar_0804_011_k_a.jpg

 

Το ύποπτο είναι ότι η παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση  απλά ένα από τα πολλά κεφάλαια  ιστοσελίδες μιας άλλης μεγαλύτερης ενότητας με τον γενικότερο τίτλο «άγνωστες πτυχές της Ελληνικής ιστορίας» και  μάλιστα και ως απαγορευμένες  ιστορικές σελίδες για την Ελλάδα και τους έλληνες!

Πρόκειται   για   μια συντονισμένη   ιστορική πρόκληση  εναντίον του Ελληνισμού  απ' άκρη σ' άκρη και αυτό από τη πρώτη ματιά στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Πρόκληση εναντίον των προγόνων μας. Εναντίον των ηρώων και μαρτύρων του γένους  μας που  έπεσαν στη μάχη και το ιερό καθήκον για την απελευθέρωση του γένους μας από την σκλαβιά αιώνων.

Πρόκληση εναντίον εκείνων που έπεσαν Υπέρ Βωμών και Εστιών. Εναντίον εκείνων που  έδωσαν το αίμα τους  για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία.  Πρόκληση εναντίον όλων εκείνων που έχυσαν το αίμα τους πολεμώντας άνισα τον Τούρκο Οθωμανό κατακτητή  για να μπορούμε σήμερα εμείς να είμαστε λεύτεροι. Να έχουμε ελεύθερο κράτος. 186 χρόνια μετά «κάποιοι» νοσταλγοί του σκοτεινού παρελθόντος επιχειρούν μια ακόμα πράγματι  απίστευτη πρόκληση   εις βάρος του Ελληνισμού.  Μια βάναυση  πρόκληση που αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα και έγκαιρα  με την δέουσα νηφαλιότητα και ψυχραιμία ειδικά τούτες τις μέρες ουδείς μπορεί να προβλέψει τις επικίνδυνες διαστάσεις που μπορεί να προσλάβει αυτή η υπόθεση που σήμερα εν πλήρη συνηδείσει και υπευθυνότητα αποκαλύπτουμε.   

Το θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας στις 25 Μαρτίου 2007  το ελληνικών συμφερόντων  πρακτορείο Greek American News Agency που εδρεύει στη Νέα Υόρκη το οποίο έδωσε ολόκληρο τον επίμαχο  κατάλογο με την ιστορική  θεματολογία που πραγματεύεται το συγκεκριμένο  site. Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτονται σήμερα ύστερα από ενδελεχή μελέτη και καταγραφή όλης της θεματογραφίας φαίνεται πως εξυφαίνεται  μια ολόκληρη πλεκτάνη εδώ και αρκετό καιρό και μάλλον όχι εν αγνοία των κυβερνήσεων της Τουρκίας και της Βουλγαρίας και ενδεχομένως της Αλβανίας.  

alexader_the_grate.jpgΘέλουμε να πιστεύουμε ότι επισήμως δεν εμπλέκονται κρατικοί φορείς ούτε της Τουρκίας πολύ περισσότερο της Φίλης και σύμμαχου χώρας Βουλγαρίας το ίδιο θέλουμε να πιστεύουμε και για την φίλη και γείτονα Αλβανία.

Όμως τα στοιχεία και τα  διαδικτυακά «ίχνη»  άλλα δείχνουν… Η έρευνα μας έδειξε πολλά και συγκλονιστικά στοιχεία  για το ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το ανθελληνικό παραλήρημα!  Έχουν έδρα και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.  Και στο σημείο αυτό σταματάμε για ευνόητους λόγους…

Η Ελλάδα και η παρούσα ελληνική κυβέρνηση ηγείται ενός σύγχρονου ελληνικού κράτους. Έχει τα μέσα και τους τεχνολογικούς εκείνους εξοπλισμούς που μπορεί άμεσα  να εντοπίσει τα διαδικτυακά  «ίχνη» αυτών των σκοτεινών μηχανισμών που δρουν  στο σκοτεινό παρασκήνιο ανενόχλητοι προπαγανδιστικά εις βάρος της Ελλάδας. Εις βάρος  της ιστορίας της και των προγόνων μας. Ασελγώντας στους τάφους των ηρώων μας και των εθνομαρτύρων μας που έπεσαν για να μπορούμε εμείς και τα παιδιά των παιδιών μας να ζούμε λεύτεροι. Οι στόχοι προφανείς και άκρως ανησυχητικοί για το μέλλον στην ευαίσθητη περιοχή μας. Το σκοπιανό παραμένει ανοιχτό.

Το θέμα του Κοσσόβου εξακολουθεί να αποτελεί την πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων. Κάποιοι προσπαθούν να ανοίξουν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εστίες έντασης και προστριβής για να μπορούν να τις  χρησιμοποιούν ως «διαπραγματευτικό χαρτί» στη σκακιέρα των διεθνών σχέσεων.  Να τορπιλίσουν- ενδεχομένως – την ιστορική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας -Ρωσίας και Βουλγαρίας θέτοντας ανύπαρκτα ζητήματα. Ανεβάζοντας τους τόνους και ανοίγοντας πληγές του πρόσφατου ιστορικού  παρελθόντος.   

Στην υπόθεση δυστυχώς  φαίνεται να εμπλέκονται έλληνες-με άγνωστο και σκοτεινό ρόλο- αφού όλα όσα θα διαβάσετε -μη πιστεύοντας στα έκπληκτα μάτια σας- είναι γραμμένα σε άπταιστα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!  Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε  ότι για  όσα ακολουθούν θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι. Νηφάλιοι. Ειδικά τούτες τις μέρες που το θερμόμετρο στο Αιγαίο συχνά πυκνά ανεβοκατεβαίνει με τις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου μας.   Επισκεπτόμενοι τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα   θα διαβάσετε  για «τον  μέγα ένοχο και σφαγέα Θεόδωρο Κολοκοτρώνη». Για τον εθνικό μας  ύμνο  πως παρουσιάζεται ως «ύμνος μίσους και θηριωδίας»!

tar_0804_011_k_b.jpg

 

Θα διαβάσετε πως  και από ποιους αμφισβητείται ο εθνικός μας Ποιητής Διονύσιος Σολομός. Θα διαβάσετε  για «σφαγές Τούρκων από τους χριστιανούς»!  Για την  «ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΧΛΟ ΤΟ 1821»! Θα διαβάστε για τον παραλληλισμό του Θεόδωρου Κολοκτρώνη με τον ηγέτη του Κουρδικού λαού Αμπντουλάχ  Οτσαλάν. Θα διαβάσετε στα ελληνικά μια σειρά από άλλα ιστορικά ζητήματα  που παρουσιάζονται ως παραχάραξη της ιστορίας υπέρ των Ελλήνων! Και όλα αυτά και άλλα πολλά ιστορικά θέματα που η παγκόσμια ιστορία έχει υποκλιθεί να παρουσιάζονται ως κακοποιημένη ιστορία από τους Έλληνες! Και όλα αυτά σε άπταιστα Ελληνικά! Ναι στα ελληνικά! Θα διαβάσετε  πως η επανάσταση των Ελλήνων βαφτίζετε «ωμότητα» και  «φρικαλεότητα». Για  «Δολοφονίες φιλελλήνων από τους ίδιους τους έλληνες»! Για «ωμότητες του Ελληνικού στρατού στη Μικρά Ασία!» Για  «θηριωδίες του Ελληνικού στρατού εναντίον άμαχων Βουλγάρων».  Το παρακάτω link αναφέρεται στην Ελληνική Επανάσταση διαβάστε με προσοχή και ψυχραιμία και αφυπνιστείτε.  http://www.geocities.com/massacre1821

Ακολουθώντας τα άλλα Link ,  ένα προς ένα, ανακαλύψαμε κάτι ακόμα ευρύτερο – και χειρότερης μορφής ιστορική διαστρέβλωση  και βεβήλωση – σε  «θεματολογία». Ιστορικά θέματα   που δείχνουν  μεγαλύτερο «master plan» αλλά και εκείνες τις  «δυνάμεις» που  βρίσκονται πίσω από αυτή την σκοτεινή  και άθλια υπόθεση.

Ακολουθήσαμε step by step τα link και ιδού που οδηγηθήκαμε!

Το επόμενο  site που σήμερα αποκαλύπτουμε  έχει ως τίτλο:

«ΕΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ» http://www.geocities.com./bulgarmak/history_greek.htm   και   ως  υποσημείωση  αναφέρει :

«Αυτά που κανείς δεν τόλμησε να γράψει – 60 απόρρητα θέματα»

Με κεντρικό τονισμένο  τίτλο, για να προκαλεί και να κεντρίζει το ενδιαφέρον του ανυποψίαστου και πολύ πιθανά απομακρυσμένου αναγνώστη -γιατί εκεί στοχεύει- από τις ρίζες, τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του έθνους μας το εξής προκλητικό από κάθε άποψη : «ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»

Εκπληκτικότερο δε όλων είναι ότι Σε κάθε σελίδα δεσπόζει ως baner  το εξής : GREECE :  see the dark history

Μια προσεχτική ματιά στη σχετική θεματολογία  που προβάλλεται αρκεί  και αμέσως θα κατανοηθεί  πλήρως το βάθος και οι  προεκτάσεις της απίστευτης αυτής υπόθεσης που σήμερα σας αποκαλύπτουμε. Συνιστούμε ψυχραιμία.

Από τη μουσική υπόκρουση. Τα εφέ που προβάλουν στις διάφορες θεματικές ενότητες. Τα συνθήματα, τα εθνόσημα αλλά και τις σημαίες θα κατανοήσετε πολύ περισσότερα…

 Η θεματολογία του site καταπιάνεται με μια σειρά ιστορικά θέματα που αφορούν την Αρχαία αλλά και την νεότερη Ελληνική ιστορία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από τα  Προ Χριστού χρόνια  μέχρι την νεότερη   και δίνει «απαντήσεις»  που βρίθουν μίσους με ένα ακραίο ανθελληνικό παραλήρημα που δεν αφήνει ανέγγιχτη καμία ιστορική περίοδο. Μια ματιά στου τίτλους και τη θεματολογία  αρκεί για να βγάλει κανείς τα ασφαλή συμπεράσματα για το ποιοι κρύβονται πίσω από όλη αυτή την υπόθεση που σήμερα για πρώτη για  φορά αποκαλύπτει στην Ελλάδα  ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

    tar_0804_011_k.jpg

 

 

 

Ένα συνονθύλευμα απόψεων με έντονη την  ιστορική διαστροφή εναντίον της Ελλάδας σε κάθε μεγάλο θέμα που την έχει κάνει να ξεχωρίζει ως Έθνος και Ιστορικό πολιτισμό.  Δεν υπάρχει θέμα ιστορικής σημασίας για την Ελλάδα που να μη "θίγεται" από τους συγκεκριμένους παραχαράκτες της Ελληνικής Ιστορίας και του Πολιτισμού.  

Τα κεφάλαια της μαύρης  προπαγάνδας

-Μέγας Αλέξανδρος ο Καταραμένος. Απάντηση στην ιστορική προπαγάνδα. Η αληθινή ιστορία του Χίτλερ της αρχαιότητας. Η Ιλλυρική καταγωγή των αρχαίων Μακεδόνων και το μίσος τους για τον Ελληνισμό. Απίστευτες θηριωδίες σε Ελλάδα και Περσία.

  -Ωμότητες του Ελληνικού στρατού στην Τουρκία. Γιά πρώτη φορά στην δημοσιότητα τα απόρρητα αρχεία των συμμάχων γιά την αντιτουρκική (Μικρασιατική) εκστρατεία 1919-1922

-Λεξικό Λαρούς: Πως η Ελλάδα διέγραψε το νόημα της  λέξης Γκρεκός που σημαίνει κλέφτης, ύπουλος, παλιάνθρωπος και απατεώνας.

-Σεπτέμβριος 1916: Η μάχη του Καϊμακτσαλάν στο Μακεδονικό μέτωπο. 5.000 Σέρβοι νεκροί σε υψόμετρο 2.524 μ. βορά στο  Βουλγαρικό πυροβολικό. Μιά άσκοπη ανθρωποθυσία του Α΄ παγκοσμίου πολέμου. Σέρβοι εναντίον Βουλγάρων με στόχο την Μακεδονία. Η διχασμένη Ελλάδα του Βενιζέλου και η Γαλλική στρατιά Ανατολής του στρατηγού Σαράϊγ

-Η Κύπρος δεν υπήρξε ποτέ Ελληνική: Βαρβαρότητες  Ελλήνων κατά Τούρκων στην περίοδο 1963-1974. Η αληθινή ιστορία της νήσου. Γιά πρώτη φορά ντοκουμέντα και μαρτυρίες γιά τα εγκλήματα σε βάρος των Τουρκοκυπρίων. Μουσείο Ελληνικής βαρβαρότητας λειτουργεί στην Λευκωσία. Κύπριος ο ιδρυτής των Γκρίζων Λύκων Αρπαρσλάν Τουρκές

-Ιούνιος 1913: 2ος Βαλκανικός πόλεμος. Ελληνοβουλγαρική μάχη Κιλκίς-Λαχανά. Τρομακτικές απώλειες του ελληνικού στρατού και μαζικά αντίποινα εναντίον των αμάχων Βουλγάρων. Τρομοκρατημένοι οι Βούλγαροι κάτοικοι του Κούκους (Κιλκίς) που πυρπολείται από τον ελληνικό στρατό καταφεύγουν μαζικά στην Βουλγαρία. Ωμότητες τσολιάδων του ελληνικού στρατού. Συνολικά 300.000 Βουλγαροι της Αιγαιακής Μακεδονίας ζητάνε άσυλο στην Βουλγαρία.

  -Εγκλήματα γενοκτονίας   κατά των Μουσουλμάνων στην επανάσταση του 1821.  Ανατριχιαστικές περιγραφές γιά τις θηριωδίες των ελλήνων επαναστατών.  Πως σφαγιάσθηκαν 20.000 άμαχοι Τούρκοι στην Τρίπολη. Απίστευτες αγριότητες των "χριστιανών". Σε αντίποινα καταστράφηκε η Χίος. Υπαίτιος ο χριστιανικός κλήρος των ραγιάδων και το μίσος του γιά το Ισλάμ

  -Ολα τα παλιά Βουλγαρικά ονόματα των 1.700 Μακεδονικών πόλεων και χωριών που μετονομάσθηκαν  από τις Ελληνικές Αρχές κατοχής μετά το 1913. Αδιάψευστα στοιχεία της βίαιης ελληνοποίησης του Μακεδονικού χώρου. Πολιτιστικό έγκλημα κατά της προαιώνειας Μακεδονικής παράδοσης. Οι παλιές ονομασίες έγιναν σεβαστές στα 530 χρόνια της Οθωμανικής κυριαρχίας.

-Ιωάννης Ράλλης, ο Κουϊσλιγκ της Ελλάδας: Ο τέταρτος κατά σειρά δοτός κατοχικός πρωθυπουργός βαρύνεται με την ίδρυση των διαβόητων Ταγμάτων Ασφαλείας και τις ωμότητες που διέπραξαν στην Πελοπόννησο. Τριάντα έξι χρόνια αργότερα ο γυιός του Γεώργιος Ράλλης διορίζεται πρωθυπουργός της Ελλάδας βαρυνόμενος με τα εγκλήματα και την εθνοπροδοσία του πατέρα του.

-Σλάβος ο τελευταίος αυτοκράτορας του Βυζαντίου  Κωνσταντίνος Ντράγκατς (Παλαιολόγος). Σερβίδα πριγκήπισσα από τον Βαρδάρη η μητέρα του Ελενα. Θεωρείται μη νόμιμος αυτοκράτορας  επειδή δεν στέφθηκε από τον Πατριάρχη Κωνσταντινούπολης.  Επεσε στα τείχη της Πόλης μαχόμενος κατά των Οθωμανών το 1453. Σέρβος ηγεμόνας στο Πρίλεπ της Μακεδονίας ο παππούς του που σκοτώθηκε στην Ρουμανία πολεμώντας  τους Βλάχους στο πλευρό των Τούρκων.

-Αυτοκράτορας Μιχαήλ Η΄ Παλαιολόγος (1224-1282): Ενας Περσαρμένης από την Παφλαγονία στον  θρόνο του Βυζαντίου. Ηταν τόσο το μίσος εναντίον του που όταν πέθανε δεν του έγινε κηδεία και το πτώμα του παρέμεινε άταφο και αδιάβαστο με την συναίνεση της οικογένειάς του.Τον καταράστηκε ο Πατριάρχης και τον αφόρισε ο Πάπας.

-ΠΟΝΤΙΟΙ: Καμμία σχέση με την ελληνική φυλή. Εκχριστιανισμένοι Λαζοί οι σημερινοί Πόντιοι της Ελλάδας. Περσική Σατραπεία του Πόντου ονομάσθηκε πρόσφατα ο Πόντος με διάταγμα της Τουρκικής κυβέρνησης. Περσοαρμενικός ο εθνικός χαρακτήρας του Ποντιακού βασιλείου στην αρχαιότητα. Επιμιξίες με Κούρδους, Γεωργιανούς και Αρμένιους. 1ος αιώνας πΧ: Ο Ποντιακός στρατός εκστρατεύει εναντίον της Μακεδονίας.  -Μιθριδάτης, ο τελευταίος Πέρσης βασιλιάς του Πόντου που αυτοκτόνησε ταπεινωμένος από τους Ρωμαίους. "Αυτοκρατορία" της Τραπεζούντας: Πως αποσχίσθηκε από το Βυζάντιο και έγινε υποτελής αρχικά στην Γεωργία και στην συνέχεια στους Σελτζούκους Τούρκους. Μύθος η "Ποντιακή Γενοκτονία"  

-Αιματηρή η επικράτηση του Χριστιανισμού.  400 ολόκληρα χρόνια μετά την γέννηση του Ναζωραίου οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες επιβάλουν διά πυρός και σιδήρου την νέα Θρησκεία. Πογκρόμ διώξεων κατά των Εθνικών και καταστροφή του αρχαίου πολιτισμού. Βιβλιοθήκες πυρπολούνται, αρχαίοι ναοί κατεδαφίζονται, ιερείς λυντσάρονται, οτιδήποτε αρχαίο ισοπεδώνεται ως  μίασμα  διαβόλου.  Μεσαίωνας με θρησκευτικό επίχρησμα. Ωχριά η Ιερά εξέταση μπροστα στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν τον 4ο – 5ο αιώνα μΧ. Ιστορικές μαρτυρίες σοκ.

-Νόμιμη η Τουρκική επέμβαση στην Κύπρο  Απόπειρα δικτατορίας από Ελληνοκύπριους.  Εγγυήτρια δύναμη η Τουρκία σύμφωνα με τις συμφωνίες της Ζυρίχης. Σφαγιασμοί  μουσουλμάνων της νήσου από την χούντα του Σαμψών το 1974. Ομαδικοί τάφοι Τούρκων αμάχων. Προηγήθηκαν σφαγές σε βάρος των Τουρκοκυπρίων το 1963-64. Αποκαλυπτικά δημοσιεύματα στα διεθνή ΜΜΕ. Ο υποκριτικός ρόλος του "εθνάρχη" Μακαρίου, η συνεργασία του με την Ελληνική χούντα  και η ανοχή του στους εξτρεμιστές του Γ. Γρίβα.

 – Απόγονοι Κάφρων από την Αθιοπία οι Ελληνες. Πορίσματα επιστημονικής έρευνας στα Σκόπια με βάση το DNA. Εισαγόμενος από την Αίγυπτο ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός. Απόγονοι Βερβερίνων της Σαχάρας οι Μινωϊτες. Η θεωρία της μαύρης Αθηνάς του Martin Bernal. Κορυφαίοι επιστήμονες υποστηρίζουν την Αφροκεντρική άποψη που κερδίζει συνεχώς έδαφος. Η Ακρόπολη είχε κόκκινο χρώμα και ήταν κακόγουστη απομίμηση Αιγυπτιακού ναού στην κοιλάδα του Νείλου. Απόδειξη της Αιγυπτιολατρίας η προσήλωση του Μεγάλου Αλεξάνδρου προς τον Θεό Αμμωνα και τον Αιγυπτιακό πολιτισμό.

-Οι Βλάχοι των Βαλκανίων: Πληθυσμιακό συνοθύλευμα νομαδικών φυλών Ασιατικής προέλευσης. Εκλατινισμένοι βάρβαροι που συγχωνεύτηκαν με τους γηγενείς Δάκες της Ρουμανίας.  Απόγονοι της Τουρκομογγολικής φυλής των Πετσενέγκων οι σημερινοί Βλάχοι στην  Αλμωπία του νομού Πέλλας – Εισβάλανε στα Βαλκάνια από την Ασία τον 10ο αιώνα μΧ μαζί με τους Κουμάνους. Ιστορική επιβεβαίωση από πληθώρα συγγραφέων

-Αντιρρήσεις από Αμερικανούς αρχαιολόγους γιά τον τάφο του Φιλίππου . Στην Εδεσσα και όχι στην Βεργίνα (Κούτλες) η πρωτεύουσα των αρχαίων Μακεδόνων Αιγαί. Καταρίπτεται η θεωρία του Ανδρόνικου. Οι λεγόμενοι Μακεδονικοί τάφοι ανήκουν σε βασιλιάδες της προϊστορικής Φρυγίας και επαναχρησιμοποιήθηκαν από τους Μακεδόνες. Σύνηθες φαινόμενο στην αρχαιότητα η διαδοχική ταφή στον ίδιο τάφο. Τα "Μακεδονικά ανάκτορα" στην Βεργίνα είναι Φρυγικά. Πορίσματα Φοινικικής επιγραφής από την Μακεδονία

 -Ελευθέριος Βενιζέλος: Εχθρός της Δημοκρατίας. Τέσσερις φορές Δικτάτορας και πραξικοπηματίας. Αναθεματίσθηκε δημόσια από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών. Καταδικασμένος σε θάνατο πεθαίνει φυγάδας στο Παρίσι το 1935. Απομυθοποίηση του εμπνευστή της "Μεγάλης Ιδέας"

 -Βυζάντιο: Ατέλειωτη διαδοχή φρικιαστικών γεγονότων – Τριάντα επτά  Αυτοκράτορες δολοφονούνται με θηριώδη τρόπο – Ευνούχοι, μάγιστροι και πόρνες οι μυστικοσύμβουλοι και παρακοιμώμενοι του κάθε αυτοκράτορα – Συνηθισμένη τιμωρία το βγάλσιμο των ματιών και το κόψιμο μύτης και γλώσσας -Το φριχτό λυντσάρισμα του Ανδρόνικου Κομνηνού στους δρόμους της Πόλης – Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Αναστάσιος διαπομπεύεται  καβάλα σε γαϊδούρι πρωτού καρατομηθή στον ιππόδρομο

 -"Μακεδονικός" αγώνας: Ποιοί κρέμασαν τον κομιτατζή καπετάν Αγρα. Πελοπονησιακή η καταγωγή του. Εκτελέσθηκε σαν πράκτορας των Ελλήνων με την έγκριση των Τουρκικών Αρχών. Ρουμανόβλαχοι κομιτατζήδες  τον διαπόμπευαν επί μία εβδομάδα γυμνό πάνω σε γαϊδούρι στα χωριά της Εδεσσας πρωτού τον κρεμάσουν σε μία καρυδιά

  -ΕΛΛΑΣ: Το τελευταίο θεοκρατικό κράτος της υφηλίου. Εκκλησία και Κράτος παραμένουν ενωμένα. Παπαδοκρατία και Σωβινισμός. Το ισχύον Ελληνικό Σύνταγμα αρχίζει με θρησκευτική επίκληση στην Αγία Τριάδα ! ! ! . Απίστευτος ορισμός: Ελληνες είναι όσοι πιστεύουν στον Χριστό ! ! ! !   Σε καμμία χώρα του κόσμου δεν υπάρχει θρησκευτικός όρκος. Απαράδεκτη ο ορκομωσία της κυβέρνησης από τον αρχιεπίσκοπο. Θετικό βήμα η κατάργηση του θρησκεύματος στις ταυτότητες. Δεν έχουν θέση οι ιερείς στους εγκαινιασμούς  Δημοσίων Ιδρυμάτων και Σχολείων. Θα καταργηθή η μισθοδοσία των ιερωμένων από το Κράτος

 -Ο θάνατος του Παύλου Μελά στην Σιάτιστα το 1904 – Ενας προκατασκευασμένος "ήρωας" που δεν σκοτώθηκε από τους Τούρκους. Τον έφαγε μέλος της συμμορίας  του γιά να τον ληστέψει – Τσάντα  με λίρες το κίνητρο – Αναγορεύθηκε ματαθανάτια σε μεγαλομάρτυρα του "Μακεδονικού αγώνα"

 -Ιων Δραγούμης: Φανατισμένος ελληνολάτρης και αρχιερέας του ελληνικού σωβινισμού. Υπέρμαχος της μεγάλης ιδέας, της νεκρανάστασης του Βυζαντίου και του αφανισμού των Βουλγαροσλάβων. Μακεδονοφάγος και Βουλγαροκτόνος κατ' επάγγελμα. Ο εξευτελιστικός του θάνατος το 1920. Εκτελέστηκε  από έλληνες αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας επειδή αναμίχθηκε στην δολοφονική απόπειρα κατά του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Γαλλία.

 -Μητροπολίτης Καστοριάς Γερμανός Καραβαγγέλης: Εγκληματίας με ράσσα. Κυνηγός Βουλγαρικών κεφαλών με θεία εντολή. Ηγήθηκε του αντι-Μακεδονικού αγώνα στην περιοχή Κόστουρ (Καστοριά). Σύνθημά του: Ούτε ένας Βούλγαρος ζωντανός. Προσέφερε πέντε λίρες γιά κάθε κομμένο κεφάλι "Βουλγαροκομιτατζή". Αποπέμφθηκε από το Πατριαρχείο ως ανυπάκουος και πέθανε στην εξορία

-Βουλγαρικής καταγωγής ο Κωσταντίνος Καραμανλής. Ονομαζόταν Κότσο Καραμάνωφ και γεννήθηκε το 1907 στο Βουλγαρικό χωριό Γκόρνο Μπρόντι (Ανω Βροντού) περιοχής Σερρών στα χρόνια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Εξελληνίσθηκε στην Θεσσαλονίκη από έναν θείο του

   -Μίρκα Γκίνοβα: Η Βουλγάρα δασκάλα από την Εδεσσα που τουφεκίσθηκε ως αυτονομίστρια το 1946 στα Γιαννιτσά.  Η πρώτη εκτέλεση γυναίκας στην ελληνική ιστορία. Τιμάται ως ηρωϊδα σε Βουλγαρία και Μακεδονία. Οι σχέσεις με το Ν.Ο.F. Γεννήθηκε στο χωριό Ρουσίλοβο (Ξανθόγεια)

 -Μπελάσιτσα 31 Ιουλίου 1014 μΧ: Το φριχτότερο έγκλημα της παγκόσμιας ιστορίας. Ο Αρμενικής καταγωγής Ρωμαίος αυτοκράτορας Βασίλειος Βουλγαροκτόνος τυφλώνει 15.000  Βούλγαρους στρατιώτες με πυρακτωμένο σουβλί. Είχαν συλληφθή αιχμάλωτοι στην στενωπό Κίμπα Λόγκα (Κλειδί) κοντά στο σημερινό τριεθνές Ελλάδας-Βουλγαρίας-Μακεδονίας. Απίστευτη θηριωδία με τις ευλογίες του Οικουμενικού Πατριάρχη Σεργίου Β΄. Ανατριχιαστικές περιγραφές από Βυζαντινούς ιστοριογράφους του 11ου  αιώνα μΧ.

  -Ιλλυρική η προέλευση των αρχαίων Μακεδόνων. Το υποστηρίζει ακόμα και ο Παπαρηγόπουλος. Η Μακεδονία ονομαζόταν παλαιότερα Φρυγία. Ακλόνητα ιστορικά στοιχεία από προϊστορική επιγραφή που αποκαλύφθηκε πρόσφατα στην Μακεδονία. Η αρχαιομακεδονική γλώσσα δεν έχει  καμμία σχέση με την ελληνική.

  -Αγνωστη στην αρχαϊκή εποχή η  λέξη Ελλάς –  Κράτος με το όνομα Ελλάς δεν υπήρξε ποτέ στην αρχαιότητα. Γκρεκοί, Αχαιοί, Δαναοί και Αργείοι ονομάζοντο οι Ελληνες μέχρι και το 700 πΧ. –  Μακεδονία και Ελλάδα:  Δύο έννοιες που  δεν ταυτίσθηκαν ποτέ. Πολυάριθμα ιστορικά κείμενα πιστοποιούν την διαφορά

  -Η Ελλάδα ονομαζόταν Πελασγία πρωτού κατακτηθή από τους Γκρεκούς. Πρώτοι γηγενείς κάτοικοι οι Πελασγοί.  Ινδοευρωπαϊκή η καταγωγή των αρχαίων Ελλήνων (Γκρεκών). Κοινή προέλευση όλων των επήλυδων λαών η Ασία και η Αφρική

  -479 πΧ: Μακεδόνες  στο πλευρό των Περσών πολεμούν τους Ελληνες στην μάχη των Πλαταιών.  Η συμμαχία Μακεδόνων – Περσών στρεφόταν κατά των Ελλήνων. Θηβαίοι, Θράκες και Θεσσαλοί στο Περσικό στρατόπεδο

 -335 πΧ: Οι Ελληνικές πόλεις-κράτη υποτάσσονται  στην Μακεδονία – Μακεδονικός στρατός κατοχής στην Αθήνα και φρουρά στην Ακρόπολη. Η πρώτη χώρα που κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν η Ελλάδα που  μετατράπηκε σε Μακεδονική επαρχία – Εξασφάλισε τα νώτα του πρωτού εκστρατεύσει στην Ασία.

  -Η σκοτεινή πλευρά του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ποιούς  δολοφόνησε. Το τραγικό τέλος της μητέρας του Ολυμπιάδας, της συζύγου του Ρωξάνης και των δύο παιδιών του. Η απίστευτη θηριωδία του στρατηγού Κάσανδρου. Εντονες φήμες για ομοφυλοφιλία του μεγάλου στρατηλάτη.

 -1830: Ιδρύεται γιά πρώτη φορά στην ιστορία Ελληνικό κράτος – Διαδοχικές αιματηρές επεκτάσεις με κίνητρο την ουτοπική Μεγάλη Ιδέα –  Σωβινισμός και προγονολαγνεία συνθέτουν τον ελληνικό μεγαλοϊδεατισμό

-Δήλωση-κεραυνός Κίσιγκερ γιά την Ελλάδα και τον πολιτισμό της: "Πρέπει να πλήξουμε τους Ελληνες βαθιά στις ρίζες τους".

-Ανθέλληνας ακόμα και ο Μπετόβεν. Υμνησε στο πιάνο  την καταστροφή της Αθήνας από τους Τούρκους. Περιφρονητικοί γιά τους Ελληνες χαρακτηρισμοί του  Ρώσσου συγγραφέα Ντοστογιέφσκυ. Η Κωσταντινούπολη ανήκει στην Ρωσσία

 -Ο  Ανδρέας Καρκαβίτσας εχθρός της  ελληνικής αρχαιολατρίας  και επικριτής της προγονοπληξίας. Παραγνωρισμένος "Ο  ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ", το σημαντικότερο πεζογράφημά του

  -Αγνωστο  το έργο του Φαλμεράϋερ  στην Ελλάδα – Θεωρείται ο μεγαλύτερος ανθέλληνας όλων των εποχών – Απόγονοι Αρβανιτόβλαχων οι σημερινοί κάτοικοι της Ελλάδας. Ούτε ίχνος ελληνικού αίματος στις φλέβες τους. Η εισήγησή του στην Βαυαρική Ακαδημία Επιστημών

 -Βυζάντιο: Ενας ψευδεπίγραφος ιστορικός όρος που δεν υπήρξε ποτέ. Ποιοί παραχάραξαν την ιστορία. Μέχρι και την άλωση της Πόλης η αυτοκρατορία ονομαζόταν Ρωμαϊκή. Ποτέ δεν ονομάσθηκε Ελληνική ή Βυζαντινή

– Σλάβος γενημένος στα Σκόπια ο αυτοκράτορας Ιουστινιανός. Ρωμαϊκός και όχι Ελληνικός ναός η  Αγία Σοφία. Απαράδεκτος ο σφετερισμός του ιστορικού ναού από τους Ελληνες. Χτίσθηκε σε εποχή ακμής του Λατινικού πολιτισμού

-Στυγερός δολοφόνος ο Αγιος Μέγας Κωνσταντίνος: Δολοφόνησε την γυναίκα του, τον γυιό του και τον γαμπρό του με προτροπή της μητέρας του Αγίας Ελένης.  Γιατί ανακηρύχθηκε Αγιος. Αγριοι διωγμοί και γενοκτονία των μη Χριστιανών.

-Τουρκικό και όχι Ελληνικό κατασκεύασμα του 15ου μΧ αιώνα, ο Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκης. Ηταν στρατώνας Γενιτσάρων και  μετατράπηκε αργότερα σε μπουντρούμι βαρυποινιτών. Ρωμαϊκός και όχι ελληνικός ναός η Ροτόντα στην Θεσσαλονίκη.

-913 μΧ: Μιά άγνωστη άλωση της Κωσταντινούπολης. Η μεγαλύτερη ιστορική ταπείνωση του Βυζαντίου. Ο Τσάρος της Βουλγαρίας Συμεών επικεφαλής του  Βουλγαρικού στρατού εισέρχεται θριαμβευτικά στην Πόλη. Στέφθηκε στην Αγία Σοφία αυτοκράτωρ Βουλγάρων και Ρωμαίων από τον Πατριάρχη Νικόλαο

-Πατριαρχείο Κωσταντινουπόλεως: Ούτε Ελληνικό ούτε Οικουμενικό αλλά Ρωμαϊκό. Εγκαθιδρύθηκε ως Ιδιωτικό Τουρκικό θρησκευτικό σωματείο. Τούρκος πολίτης ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος που υπηρέτησε ως αξιωματικός στον Τουρκικό στρατό. Θλιβερό λείψανο του Βυζαντινισμού που ολοένα φθίνει. Λειτουργεί παράλληλα και ισότιμο Τουρκορθόδοξο Πατριαρχείο υπό τον Πατριάρχη Σελτζούκ

-Εδεσσα (Βοδενά): Γιά δέκα  χρόνια (985-995) πρωτεύουσα της Βουλγαρικής αυτοκρατορίας του τσάρου Σαμουήλ και έδρα του  Βουλγαρικού Πατριαρχείου. Αμιγής Βουλγαρικός ο πληθυσμός της πόλης στον μεσαίωνα.  Βουλγαρικό σχολείο και εκκλησία λειτούργησαν στην πόλη μέχρι και το 1912. Η ιδρυση του Βουλγαρικού Εκπαιδευτικού Συλλόγου Βοδενών το 1870. Αθρόα συμμετοχή Εδεσσαίων στην  Βουλγαρική οργάνωση Οχράνα το 1942/44. Ολα τα ονόματα όσων καταδικάσθηκαν σε θάνατο ως δοσίλογοι-συνεργάτες των Βουλγάρων, μετά τον πόλεμο. Η παλαιοβουλγαρική επιγραφή Βοδενών 989 μΧ

-Πλαστή η χρυσή Μυκηναϊκή μάσκα του Αγαμέμνονα στο αρχαιολογικό μουσείο Αθηνών. Κατασκεύασμα του Σλήμαν που υποτίθεται ότι την ανακάλυψε το 1876.  Καταγγελίες στο Διαδίκτυο από το Αρχαιολ. Ινστιτούτου ΗΠΑ. Η Ελλάδα αρνείται τα τεστ γνησιότητας. Ο μύθος του Μυκηναϊκού πολιτισμού.

 -Η ετυμολογία της λέξης Γκρεκός: Προέρχεται από την αρχαιοσλαβική λέξη Γκρεχ = Αμαρτωλός. Γκρεκομάνοι και Γκρεκύλοι: Δύο απαξιωτικοί όροι που διατηρούνται και σήμερα. Οι Ρωμαίοι θεωρούσαν τους Ελληνες απατεώνες

 -Ολυμπιακοί αγώνες: Καταργήθηκαν βίαια το 392 μΧ από τον Χριστιανό  αυτοκράτορα Θεοδόσιο ως ειδωλολατρική γιορτή. Θρησκευτικός φανατισμός εναντίον ενός παγκόσμιου πολιτιστικού θεσμού. Χρειάσθηκαν  1500 χρόνια μέχρι να αναβιώσουν και πάλι στην Αθήνα το 1896.

 -Απρίλιος 1944: Η σφαγή της Κατράνιτσας (Πύργοι) στην Πτολεμαϊδα. 318 κάτοικοι  καίγονται ζωντανοί από τους εθνοφασίστες του ταγματασφαλίτη Μιχάλ Αγά. Το επίσημο κράτος αγνοεί την επέτειο και θεωρεί υπέυθυνους του Γερμανούς.

  -Προτομή Βούλγαρου Πατριάρχη στήθηκε στην Εδεσσα κατά λάθος  από Υπουργό του ΠΑΣΟΚ ! ! !

 -1944: Η τραγωδία της Τσαμουριάς στην Ηπειρο – Πως εξοντώθηκαν οι γηγενείς Τσάμηδες από τους ακροδεξιούς συμμορίτες του Ζέρβα. Μιά άγνωστη γενοκτονία σε βάρος ενός αρχέγονου Μουσουλμανικού λαού που αναζητά δικαίωση. "Μετά το Κόσοβο η Τσαμουριά"