Στα πλαίσια των εθιμοτυπικών επισκέψεων που προγραμμάτισε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φλώριδας, την Παρασκευή 8 Ιουνίου επισκέφθηκε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Τάμπα της Φλώριδας, όπου έγινε δεκτό από τον Γενικό Πρόξενο κ. Ανδρέα Ψυχάρη.

     Στην συνομιλία που ακολούθησε το Διοικητικό Συμβούλιο ζήτησε από τον Γενικό Πρόξενο την προσωπική του συνεργασία και την συμπαράσταση του Ελληνικού Κράτους προκειμένου να προγραμματιστούν διάφορες εκδηλώσεις στην ευρύτερη περιοχή της Φλώριδας για το μέλον της Ομογένειας. Οι εκδηλώσεις αυτές θα είναι Πανομογενειακές ενημερωτικές συγκεντρώσεις για διάφορα θέματα με ειδικούς ομιλητές, Πολιτιστικά προγράμματα, προσέλκυση της νεολαίας και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

     Από την πλευρά του ο Γενικός Πρόξενος κ. Ανδρέας Ψυχάρης υποσχέθηκε την συμπαράσταση του προς την Ομοσπονδία και γενικότερα την Ομογένεια και θα δεχτεί  κάθε αίτημα της Ομοσπονδίας το οποίο θα χρειαστεί να προωθηθεί στην Ελλάδα. Τόνισε επίσης ότι ένα αίτημα είναι ευκολότερο να πραγματοποιηθεί από την Ελληνική Πολιτεία όταν υποβάλλεται από την Ομοσπονδία σε σχέση με μεμονωμένους συλλόγους. Τέλος ευχήθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή επιτυχία στο έργο του και ότι θα δίπλα του όπως και σε όλη την ομογένεια για κάθε δραστηριότητα της.  

     Επίσης το Δ.Σ. έχει προγραμματίσει την επίσκεψη γνωριμίας με όλους τους Δημάρχους της ευρύτεερης περιοχής της Τάμπα, όπως και επίσκεψη στο Ταλαχάσση στον Κυβερνήτη της Πολιτείας της Φλώριδας κ.Τσαρλι Κρις.

    

     ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

     Όπως ανακοινώθηκε από το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας την Πέμπτη 21 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Κρητικό Σπίτι η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη της συνέλευσης θα ζητηθούν αρκετά ενδιαφέροντα θέματα και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των διαφόρων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για την περίοδο 2007/2008.

     Στη Γενική Συνέλευση έχουν προσκληθεί όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας όπως και οι Σύλλογοι από όλη την Φλώριδα που δεν είναι μέλη της. Αντίγραφο της Ημερήσιας Διάταξης σας αποστέλλουμε μαζί με το Δελτίο Τύπου.

Για Περισσότερες Πληροφορίες

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

(727) 458-5079