Νέες αντιδράσεις πυροδοτεί το "διορθωμένο" βιβλίο  Ιστορίας της ΣΤ Δημοτικού. Το Παγκόσμιο Δίκτυο, Γονέων, εκπαιδευτικών και Πολιτών ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ www.NOIAZOMAI.net   καλεί σε κινητοποιήσεις από τον Σεπτέμβριο με την έναρξη του νέσου σχολικού έτους. Το θέμα σήμερα στον ελληνικό Τύπο πρσλαμβάνει περαιτέρω διαστάσεις. Χαρακτηριστικό το δημοσιεύμα του Ελεύθερου Τύπου.  http://www.e-tipos.com

  

 

  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2007

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΦΟΝΤΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ

«ΚΟΜΜΑ ΒΙΒΛΙΟΥ»

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ & ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ 14η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗΣ» ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

ΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΔΙΟΡΘΩΜΑ» ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ

ΕΝΟΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ

ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ & ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

  

   Έντονες δημοσιογραφικές πληροφορίες, που είδαν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, μιλούν για «διόρθωση» του απαράδεκτου Βιβλίου Ιστορίας Στ΄ Δημοτικού και όχι για ευθεία ΑΠΟΣΥΡΣΗ του, όπως επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνισμού!

  Σε μια τέτοια περίπτωση, τα Σχολεία θα ανοίξουν με πρώτη επίσημη ομιλία των Διευθυντών και αφιέρωμα των Εκπαιδευτικών στην 14η Σεπτεμβρίου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού!!! Γεγονός που έχει αποκρύψει εκούσια το Βιβλίο-Ντροπή και η προκλητική και ανιστόρητη παρέα των δια-γραφέων του!!!

  Επίσης, τότε προγραμματίζονται άπειρες θερμές εκδηλώσεις όλων των προσφυγικών Ενώσεων, Συλλόγων, Ομοσπονδιών των απογόνων του Μικρασιατικού Ολοκαυτώματος του Μουσταφά Κεμάλ και των Νεότουρκων Σφαγέων 1.500.000 ανυπεράσπιστων και άοπλων Ελλήνων, γηγενών και πανάρχαιων κατοίκων της Μικρασίας, ενώ τον Οκτώβριο παίρνει σειρά η Επέτειος του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, καθώς και πολλές Τοπικές Εκδηλώσεις Απελευθέρωσης Πόλεων της Βόρειας Ελλάδας και των Νησιών του Ανατολικού Αιγαίου κατά το Βαλκανικό Έπος 1912-13, για το οποίο οι μαθητές δεν ξέρουν κυριολεκτικά τίποτα, όπως ούτε και για τους Ναυτικούς Άθλους του θρυλικού «Αβέρωφ» και το ηρωικό κατόρθωμα του Βότση στο λιμάνι Θεσσαλονίκης!!!

   Ο κύκλος συνεχίζεται με το ανύπαρκτο αφιέρωμα του Βιβλίου στο τιτάνιο Έπος του ΟΧΙ 1940-41 και την ηρωική απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου, καθώς και στις γιγαντομαχίες των Οχυρών της Μακεδονίας και της Μάχης της Κρήτης, για τα οποία δεν θα μάθουν ποτέ τα Ελληνόπουλα!!!

  

  Το ταξίδι της Εθνικής Αγανάκτησης θα φτάσει και στον Μάρτιο, επίσημο μήνα των κανονικών, όχι πρόωρων εκλογών, που θα κορυφωθούν οι αντιδράσεις σύσσωμου του Ελληνισμού για την διπλή, Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου, με την άθλια απαλοιφή του ευεργετικού Κρυφού Σχολείου, της υψώσεως του Λαβάρου στην Αγία Λαύρα και την Πλατεία Αγίου Γεωργίου της Πάτρας από τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, της απαράδεκτης απόκρυψης της προσφοράς και του ηρωισμού μεγάλων μορφών του Γένους, η ιστορία των οποίων αποκρύπτεται εντελώς από τα ανυπεράσπιστα Ελληνόπουλα, που δέχονται έναν πρωτοφανή πόλεμο κατά τής- κατά το Σύνταγμα- «εθνικής τους συνείδησης»!!!

   Τέλος, τον Μάιο, η Μαύρη Μνήμη της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, θα κορυφώσει τη μεγάλη Εθνική Αγανάκτηση, για ένα φιλοκεμαλικό Βιβλίο, που οδηγεί σε «Γενοκτονία» μνήμης και γνώσης σήμερα τους μαθητές, αύριο ολόκληρο τον τόπο!!!

  Το πολιτικό και ηθικό κόστος της επαναφοράς ενός αθλίου και εγκληματικού για την Ιστορία του Ελληνισμού βιβλίου υπό το πρόσχημα μιας προσβλητικής «διόρθωσης» θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!

   Εάν ένας Πρωθυπουργός, μιας «νέας διακυβέρνησης», δεν μπορεί να αλλάξει ένα απλό μα άθλιο Βιβλίο από τα Σχολεία μας, πως στα αλήθεια να αλλάξει την πορεία μιας ολόκληρης χώρας!!!

   Ο κύριος Καραμανλής, δεν πρέπει να έχει ψευδαισθήσεις ότι ουσιαστική Υπουργός Παιδείας δεν είναι πια η κα Γιαννάκου, αλλά η κα Ρεπούση!!! Αυτήν καλείται να απομακρύνει, μαζί με τους λιγοστούς επικίνδυνους που την υπερασπίζονται και την περιστοιχίζουν!

   ΗΔΗ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, «ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ» ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ «ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΥΠΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ» ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΝ & ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ!!!

   ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΕΝΟΙ», ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΔΙΚΤΥΑ, ΦΟΡΕΙΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΓΟΝΕΙΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ, ΙΑΤΡΟΙ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ, ΑΠΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΕΝΑ ΑΤΥΠΟ & ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ «ΚΟΜΜΑ ΒΙΒΛΙΟΥ», που αρκεί ένα «σπίρτο» για να πάρει φωτιά και να σαρώσει στις επερχόμενες εκλογές, ενωμένο σε μια αδιάσπαστη Συμμαχία Παιδείας και Πολιτισμού, με εκπαιδευτική ευαισθησία, εθνική συνείδηση, κοινωνική συμπαράσταση, πολυτεκνική στήριξη, περιβαλλοντική-τουριστική αναβάθμιση και οικονομική βιο-ανάπτυξη!!!

   Φτάνει ένα πλέον «σπίρτο»! Ένα π.χ. «διορθωμένο» από ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΥΣ, προσβλητικό Βιβλίο, που ποτέ δεν είχε ούτε ένα λάθος! Επειδή όλα είχαν γίνει εσκεμμένα! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Η ΑΜΕΣΗ & ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ!!!

  ΤΟ «ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ» βρίσκεται πλέον παντού! Ακόμη και στην ίδια την Κυβέρνηση!

   Ο Πρωθυπουργός άραγε θα το πυροδοτήσει;