Ο ΟΛΕΘΡΟΣ, Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΣΗ, ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ  ΕΚΛΟΓΩΝ. 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ  και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας από καλά διασταυρωμένες πηγές ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά και  πηγές από τα επιτελεία των μεγάλων κομμάτων συνηγορούν στην άποψη που ήδη σιγοψιθυρίζεται εδώ και ώρες περί αναβολής των εθνικών εκλογών. Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικής σημασίας για την πορεία της χώρας που δέχεται την επίθεση της πύρινης λαίλαπας που κατακαίει στο πέρασμα της αφήνοντας πίσω της απανθρακωμένα θύματα. Σε τέτοιο κλίμα μπορούν οι πολίτες να ασκήσουν νηφάλιοι το εκλογικό τους δικαίωμα;

Ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής  δέχεται ήδη σχετικές εισηγήσες ενώ με την άποψη φαίνεται να συμφωνεί και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Το θέμα δεν αποκλείεται να συζητηθεί σε έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Τέλος, στο επιτελείο της κυβέρνησης ακούγεται έντονα και ένα σενάριο  πιο ακραίο  το οποίο αναφέρει πως  αναλόγως και των εξελίξεων  αν αυτές εξακολουθούν να είναι δυσμενείς για τη χώρα  ακόμα και σχηματισμό εθνικής κυβέρνησης. Έστω και αν κάτι τέτοιο δεν  προβλέπεται από το σύνταγμα, προκειμένου να αποφευχθεί το πολιτικό κόστος  όχι μόνο για την παρούσα κυβέρνηση αλλά και για να υπάρξει  ανάλληψη συλλογικής πολιτικής ευθύνης μπροστά στην ανθρώπινη τραγωδία και την ασύλληπτη καταστροφή  που βιώνει η χώρα βυθισμένη στο πένθος, την οδύνη, τη θλίψη, το θυμό  και τον ανθρώπινο πόνο χωρίς τέλος.