Την Τετάρτη 29 Αυγούστου στις επτά το απόγευμα  όλη η Ελλάδα ντύνεται στα μαύρα εις ένδειξη  πένθους για την  εθνική καταστροφή που βρήκε τη χώρα. Μια μεγάλη διαμαρτυρία που θα εξελιχθεί σε όλες τις πλατείες της χώρας την ίδια ώρα. Από την Πλατεία Συντάγματος και την πλατεία Αριστοέλους και από την παλτεία τη Αμαλιάδας μέχρι την πλατεία του τελευταίου χωριού  απ' σ' άκρη της Ελλάδας. Οι πολίτες ξεσηκώνονται. Κινητοποιούνται. Δρουν. Ενεργούν. Αποφασίζουν. Εδώ κα δυο μέρες έουν ταξιδέψει χιλιάδες emails με αυτό το μήνυμα. Εμείς εδώ οι πολίτες της Νέας Υόρκης συμετέχουμε  σε αυτή την μεγάλη διαμαρτυρία και προσκαλούμε όλους τους αναγνώστες μας σε μια ανοιχτή συγκέντρωση – λαμπαδιοφορία με λευκά κεριά ντυμένοι όλοι στα μαύρα στην Πλατεία Αθηνών της Αστόριας την Τετάρτη 29 Αυγούστου στις εννέα(9μ.μ.)  το απόγευμα. Ας μη λείψει κανείς. Είναι χρέος μας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Μια φωτογραφία από τα κινητά σας ή με όποιο μέσο μπορείτε στους γνωστούς και τους φίλους σας στην Ελλάδα θα δείξει ότι όσο υπάρχουν άθρωποι υπάρχει ελπίδα. Υπάρχει Αγάπη.  

Όσοι συμφωνούν ας δώσουν το παρόν. Δε θα γίνουν ούτε ομιλίες. Ούτε άλλες ενέργειες. Μόνο σιωπηλοί. Βουβοί με ένα λευκό αναμένο  κερί στο χέρι  θα αποτίσουμε φόρο τιμής  με ένα λεπτό σιγής για  τα αθώα θύματα. Για  τη Μάνα που έχασε τα τέσσερα αγγελούδια της καλύπτωντας τα με το σώμα της.  Παγκόσμιο Σύμβολο που υψώνεται και μας κάνει υπερήφανους και μέσα από τις στάχτες και τα αποκαϊδια να δώσουμε την Ελπίδα. Να περάσουμε το μεγάλο μήνυμα.   Να ενώσουμε την ψυχή μας με όλους εκείνους που τώρα πονούν. Που  θλίβονται. Να ενώσουμε τη ψυχή μας  με τις Ψυχές όλων αυτών που τόσο άδικα  χάθηκαν.  Στα μαύρα ντυμένοι κρατώντας λευκά αναμένα  κεριά.  Κρατώντας  μικρά πανώ με αγγλικό κείμενο ώστε να δίδετε το μύνημα και στους Αμερικανούς πολίτες  που μέρες τώρα βλέπουν την Ελλαδα μας να καίγεται μέσα από τα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα . Δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Μόνο αυτό αρκεί για να περάσει ένα μήνυμα. Οι Έλληνες  της Νέας Υόρκης, οι Έλληνες του κόσμου,   ανεξάρτητα από ηλικίες,  πέρα από μίση και πάθη, διαφορές και ίντριγκες είμαστε εδώ! Ενώνουμε τη φωνή και την ψυχή μας μας με την  Ελλάδα.  Τα αδέλφια μας.  Ολους εκείνους που  πάσχουν. Που πονούν. Που θλίβονται. 

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Όλοι μαζί συλλογικά να περάσουμε το μεγάλο το μήνυμα ότι η δύναμη του Ελληνισμού είσαι εσύ! ο Απλός ενεργός σκεπτομένος πολίτης.

ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ. 

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!  

Για κάθε λεπτομέρεια  newyork_astoria@yahoo.com

contact : 718 440 8859