Επιτέλους ξύπνησαν! Επιτέλους κινητοποιείθηκαν μετά τη δημόσια σκληρή κριτική που τους ασκήθεικε. Σύμφωνα με ανακοινώσεις που εξέδωσαν σήμερα  το Εθνικό Συμβούλιο και το ΣΑΕ Αμερικής  έστω και καθυστερημένα έσπευσαν να ανοίξουν λογαριασμούς και να κινητοποιήσουν τον Ελληνισμό. Ανακοινώσεις που τις αναμένουμε για να τις δημοσιοποιήσουμε.  Νωρίτερα, να πούμε ότι είχαν κάνει μια ανακοίνωση -για να είματε δίκαιοι – που εξέφραζαν τη λύπη και τη θλίψη τους, μόνο που αυτά τα έχει βαρεθεί ο κόσμος και δεν κοστίζουν τίποτα οι ανακοινώσεις και τα τζάμπα ψηφίσματα.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!      

Τελικά ανακοίνωσαν ότι άνοιξαν λογαριασμούς. Ίδωμεν.   Σε ότι αφορά την υπόθεση του ιδρύματος "φύτεψε τις ρίζες σου" που δεν ξέρουμε ούτε έχουμε γνώση ποιο είναι το Διοικητικό Συμβούλιο; Ποιος είναι ο ετήσιος απολογισμός έργου. Ποιο είναι το καταστατικό και άλλα πολλά που δεν είναι τοις παρούσης καλό είναι να κρατήσετε τις όποιες επιφυλάξεις σας, αν δεν δούμε πλήρη διαφάνεια σε έργα, πρόσωπα  και πράξεις. 

Το ίδιο αποτελεσματική φάίνεται πως  ήταν και η όντως σκληρότατη κριτική που ασκήσαμε και στην Ομοσπονδια Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.   Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει συγκληθεί έκτακτη σύσκεψη προέδρων συλλόγων αύριο Τετάρτη 29 (το απόγευμα στο ΣΤΑΘΑΚΕΙΟ) περιμένουμε περισσότερα στοιχεία επ αυτού,   ενώ αποφασίστηκε να ανοιχτούν και λογιαριασμοί σε τράπεζες της ευρύτερης περιοχής της Αστόριας. Αν και σύμφωνα με ακριβείς και διασταυρωμένες πληροφορίες μας κανένα Δ.Σ. δεν συνεκλήθει ποτέ(!) απλά κινητοποιήιηκε ο  Μιχάλης Τραχανής -αν και παραιτηθείς – και ο κ. Γιάννης κόρος ο οποίος μετά την έντονη συζήτηση και κριτική που τους ασκήθηκε από τον γνωστό επιχειρηματία  Γιώργο Κατσίχτη, τον δημοσιογράφο Δημήτρη Ρομποτή, τον Πέτρο Γαλάτουλα πρόεδρο της Νομαριχακής της ΝΔ, τον επειχειρηματία Πέτρο Πανταζή και  τον γράφοντα (Α.Σ) την Κυριακή το βράδυ στο Λευκό Πύργο, αμέσως ήρθαν σε συνενόηση με το υπόλοιπο Δ.Σ. (αν ήρθαν ) και επιτέλους κθνητοποιήθηκαν.

Αυτή είναι η αλήθεια προς αποκατάσταση των ακριβών  γεγονότων.    Το ανακοινωθένΤο ανακοινωθέν κι στα αγγλικά Μακάρι να δρούν και να κινητοποιπούνται έστω και αν εμείς γινόμαστε -και θα γινόμαστε- κόκκινο πανί! 

Τελος, για όλους εσάς που έχετε κατακλύσει τα email του Greek American News Agency και τα προσωπικά μας email, σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά για τη στήριξη και συμπαράσταση όπως την εκφράζετε. Διευκρινίζουμε όμως ότι  απλά κάνουμε το χρέος μας ασκώντας παρεμβατική δημοσιογραφία με κριτητική αλλά και γόνιμες  προτάσεις. Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε και να παρεμβαινουμε στα γεγονότα όπου και όπως μπορούμε. Αρκεί να υπάρχει ουσιαστικό  αποτέλεσμα. Δράση. Κινητοποίηση. Συντονισμός.  Γιατι θα το επαναλάβουμε άλλη μια φορά.  ΕΔΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΕ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΗΣ 25ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΦΥΤΕΨΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΑΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

 

ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ

Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει προχωρήσει στην σύσταση Ειδικού Ταμείου Εκτάκτων Αναγκών: 

SWIFT: BNGRGRAA,  IBAN:

GR9801000230000002341103053