ΕΡΕΥΝΑ 

Την ώρα που στην Ελλάδα σχεδόν σύσσωμη η πολιτική ηγεσία  συζητά πλέον ανοιχτά σύνθετη ονομασία την ίδια στιγμή οι σκοπιανοί όλο και  αποθρασύνονται διαρκώς και μάλιστα με χυδαίο τρόπο. Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτεi σήμερα Greek American News Agency το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από δεκάδες προπαγανδιστικά video clip που εκ πρώτης όψεως  δείχνουν ναέχουν φτιαχτεί πρόχειρα και ερασιτεχνικά από  εξτρεμιστικά στοιχεία που το τελευταίο διάστημα φαίνεται να κερδίζουν έδαφος στο εσωτερικό του κρατιδίου, αλλά μια προσεχτική  και σε βάθος ματιά φανερώνει πολύ περισσότερα για το σχεδιασμό της συγκεκριμένης προσπάγανδας. Τα ευρύματα  της έρευνας μα είναι συγκλονιστικά όχι για τη χυδαιότητα και τη μισσλοδοξία που εκπέμπουν όσο για την καλοσχεδιασμένη προπαγάνδα που έχει περάσει από γενιά σε γενιά η οποία μόνο καλά αισθήματα δεν φαίνονται να τρέφουν για την Ελλάδα. Τα στοιχεία που θα παρακολουθήσετε κυριολεκτικά σοκάρουν και προκαλούν! 

Η έρευνα του Greek American News Agency  ως στόχο έχει να αφυπνίσει. Να κεντρίσει το ενδιαφέρον όσων έχουν την ικανότητα να απαντήσουν με ανάλογα κόσμιου ύφους και με style αντίστοιχα Video Clip. Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και είναι μια απάντηση σε όλους εκείνους που ελαφρά τη καρδία υπαναχωρούν και δίνουν όπλα και επιχειρήματα σε επίδοξους παραχαράκτες της ιστορικής αλήθειας.    

PRESS.GR

Δείτε προσεχτικά τα video ένα προς ένα που σταχυολογήσαμε  και θα καταλάβετε πολύ καλά πως εννοούν την καλή γειτονία οι φίλοι μας. Πως οραματίζονται τις σχέσεις με τα γειτονικά κράτη και  και μέχρι που φτάνουν τα όρια της "Μακεδονίας". Προσέξτε καλά τους χάρτες, τα σύμβολα, τους ιστορικούς  συσχετισμούς και την ολοφάνερη διαστρέβλωση της ιστορίας. Προσέξτε τους γεωγραφικούς προσδιορισμούς αλλά και το μένος που φαίνεται εντέχνως να καλλιεργείται σε αυτό το λαό από τα χρόνια του Τίττο. Εναι βέβαιο πως αυτά που θα δείτε θα σας θυμώσουν. Θα σας εξοργίσουν. Θα σας προκαλέσουν.  Αλλά η σωστή αντίδραση είναι η αντιπαράθεση  αποστομωτικών επιχειρημάτων.  

Video 1   Video 2   Video 3  Video 4  Video 5   Video 6 

Video  7  Video 8  Video 9  Video 10  Video11  Video 12  Video 13  Video 14 

Video 15  Video 16  Video 17  Video 18  Video 19  Video 20  Video 21  Video 22 

Video 23  Video 24  Video 25  Video 26  Video 27  Video 28 Video 29  Video 30 

Video 31  Video 32 Video 33  Video 34  Video 35 Video 36