Το Fox Business Network είναι το νέο οικονομικό ενημερωτικό δίκτυο του Rupert Murdoch, που εδώ και λίγα 24ωρα εκπέμπει σε 30 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ. Αυτό που δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό, είναι ότι στο προσωπικό του εντάσσεται και μια Ελληνίδα.

Ο λόγος για την 36χρονη συντάκτρια χρηματιστηρίου Nicole Anais Petallides, κόρη της Fannie Holliday (ιδρύτριας της ελληνόφωνης εφημερίδας 'Πρωϊνή') και του John C. Petallides, (ιδιοκτήτη της εταιρείας U.S. Amfax, που ειδικεύεται στο telemarketing). Για το θέμα που κάνει περήφανους όχι μόνο τους Ομογενείς αλλά και όλους τους Έλληνες του κόσμου-όπως συμβαίνει με κάθε διάκριση οποιουδήποτε Έλληνα  έγραψε ο Ελληνικός Τύπος με κολακευτικά σχόλια όπως και η ομογενειακή Greek News.  Η μοναδική εφημερίδα που αγννοεί επιδεικτικά το γεγονός είναι η μοναδική ημερησία "αντικειμενική" ομογενειακή της ΝΥ ο Εθνικός Κήρυκας! Για τις επιτυχίες τις  Νικόλ Πεταλίδη  έγραψε το προηγούμενο σαββατοκύριακο το περιοδικό BHMAGazino {βλέπε σχετικό ρεποτάζ}. 

Η Petallides είναι παντρεμένη εδώ και εννέα χρόνια με τον Ελληνα οδοντίατρο Nicholas Tsiolas. Η τέλεση του γάμου τους μάλιστα από τον Αρχιεπίσκοπο Σπυρίδων, στην Ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Flushing του Queens, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα The New York Times στις 10 Μαϊου 1998. Μέχρι σήμερα η γοητευτική δημοσιογράφος παρουσίαζε ενημερωτικά προγράμματα στο τοπικό κανάλι της Νέας Υόρκης, το CW11E, ενώ τα πρώτα της βήματα τα έκανε στην Dow Jones Television, στο CNBC και στο CNN, με οικονομικά θέματα αποκλειστικά για το κοινό της Wall Street.

Μέχρι τη μεταγραφή της στο Fox Business Νetwork, που οριστικοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, εργαζόταν στο δίκτυο Bloomberg. H Petallides μοιράζεται το ίδιο πλατό με τις παρουσιάστριες Jenna Lee και Cody Williard.

Τα αρκετά χρόνια τηλεοπτικής της εμπειρίας, της έχουν προσδώσει χαρακτηριστική άνεση στον τηλεοπτικό φακό και δη για ένα τέτοιο δίκτυο με απαιτήσεις. Πανέμορφη και ευτυχής, η ίδια δηλώνει ότι θεωρεί μεγάλη αναγνώριση το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα. Κι όλα αυτά λίγες ημέρες αφότου το site 'News on Women' την ανακήρυξε γυναίκα του Σεπτεμβρίου, καθώς το όνομά της ήρθε πρώτο σε συχνότητα web αναζήτησης.

Η Nicole Petallides εκφωνεί ήδη εδώ ένα μήνα το βραδινό δελτίο ειδήσεων στο νέο Fox Business Channel, φιλοδοξία του οποίου όμως φαίνεται είναι να άρει την πρωτοκαθεδρία του δικτύου CNBC στον τομέα της οικονομικής ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μανιάνα Καλογεράκη