Αήθη επίθεση (εναντίον κυρίως)  των εργαζομένων στην Ολυμπιακή, αλλά και μονομερή απόδοση ευθυνών στις κυβενήσεις του ΠΑΣΟΚ (λες και δεν υπήρξε η 3ετης διακυβέρνηση και η περίοδος 2004 -2007) κάνει  η ομογενειακή ημερήσια εφημερίδα της Νέας Υόρκης  Εθνικός Κήρυκας στο (φύλλο της 11ης Δεκεμβρίου) συμφερόντων της Οικογένειας Μητσοτάκη!  Η εφημερίδα στο κύριο άρθρο της που υπογράφει ο εκδότης και διευθυντής Αντώνης Διαματάρης απευθύνει μομφές εναντίον των εργαζομένων αλλά και των προηγούμενων διοικήσεων ενώ με έμμεσο αλλά σαφή και κατηγορηματικό τρόπο  στέλνει "μήνυμα" και στον νυν υπουργό μεταφορών κ. Κωστή Χαντζηδάκη λέγοντας του ούτε λίγο ούτε πολύ τέλειωνε! Διαβάστε και κρίνετε 

 

Εν τω μεταξύ στην πρώτη σελίδα, στο ίδιο φύλλο  της 11ης Δεκεμβρίου προβάλλει  περίπου ως δεδομένη (και επιτακτική)  την λύση  που έχει προαποφασιστεί με τον παραπλανητικό  τίτλο "Νέα Ο.Α.  με ίδιο όνομα και κύκλους" .  Η εφημερίδα που έχει πάψει να απηχεί τα συμφέροντα της Ομογένειας, εξυπηρετώντας μονομερώς  τα συμφέροντα της οικογένειας Μητσοτάκη χωρίς να έχει κάνει ποτέ της δημοσιογραφική αντικειμενική  έρευνα, και χωρίς  ποτέ να έχει βγεί  να ρωτήσει τους ίδιους τους απλούς Ομογενείς τι λένε για το θέμα,  και  φυσικά  όχι να ρωτήσει  τους ίδιους γνωστούς και κατευθυνόμενους (οι περισσότεροι πελάτες και διαφημιζόμενοι της αναγκαστικά ελλείψη άλλων αντικειμενικών και σοβαρών ΜΜΕ στην Ομογένεια)  αποφασίζει για τους Ομογενείς πριν από εκείνους.

Τακτική που ακολουθεί  σκανδαλοδώς  εδώ και δυο δεκαετίες! Επί πλέον μήπως θα πρέπει στην Αθήνα οι αρμόδιοι και συναρμόδιοι υπουργοί   να μας πουν με ποια κρητίρια εδώ και δεκαετίες η συγκεκριμένη εφημερίδα παίρνει μονομερώς και σκανδαλοδώς  καταχωρίσεις που δεν αφορούν καν τους Ομογενείς! 

Μήπως ήρθε η ώρα κύριοι της αντιπολίτευσης να φέρεται επιτέλους  το θέμα στη βουλή και να γίνει ένας εξονυχιστικός έλεγχος στα κονδύλια από που και πως τα λαμβάνει ; ΟΙ φήμες για τα μυστικά κονδύλια στο ΥΠΕΞ οργιάζουν εδώ και χρόνια αλλά ουδείς εκ των άξιοτιμων κ.κ. Υπουργών όλων των κυβερήνησεων έχει απολμήσει να φέρει το θέμα και να ελέξγει τους αρμόδιους και συναρμόδιους υπουργούς!

Εδώ ο κόσμος το έχει  τούμπανο και εκείνοι (στην Αθήνα) κρυφό καμάρι για την σκανδαλώδη και  ιδιαίτερα προκλητική μεταχείριση της εφημερίδας έναντι άλλων ΟΜΜΕ.  

Εκτός και αν υπάρχουν αφελείς εκεί στην Ελλάδα που πιστεύουν ότι την ώρα που έστω και ο πλήρως  εξαρτώμενος από μικρά, προσωπικά και αμφότερα ιδιοτελή συμφέροντα, (ελάχιστος)  ομογενεικός Τύπος  φυτοζωεί -ειδικά μετά το κλείσιμο της ΠΡΩΙΝΗΣ- η εφημερίδα αυτή ευημερεί και ανθεί χάρη στις πωλήσεις της και στις κηδείες που δημοσιεύει καθημερινά!;

Γιατί εδώ στους κύκλους της Ομογένειας κι ειδικά στη ΝΥ άλλα ακούγωνται εδώ και χρόνια για το ρόλο που έχει διαδραματίσει αλλά και ποιων  συμφέροντα εξυπηρετεί… άλλα! 

Προς το παρόν μένουμε εδώ…