ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 

Σύμφωνα με μυστική  έκθεση ανάλυση του διεθνούς Αμερικανικού  Ιδρύματος Στρατηγικών Μελετών INTERNATIONAL STRATEGIC STUDIES ASSOCIATON (από τα πλέον γνωστά think tank και αδρά χρηματοδοτούμενο από την Αμερικανική κυβέρνηση  γιαυτό και πολύ ισχυρό σε επιρροή αλλά και πληροφορίες ) Defense and Foreign Affairs (αμυντικών και εξωτερικών υποθέσεων ) τους προσεχείς μήνες έρχεται μεγάλη αναταραχή και ανακατάξεις στα Βαλκάνια. Αναταραχή η οποία φαίνεται να αποτελεί τη συνέχεια όσων ξεκίνησαν το 1992 και οδήγησαν στην περιβόητη συμφωνία Ντέϊτον.  Η έκθεση, και μάλιστα με τη διαβάθμιση "Comfidential" (εμπιστευτική) παρουσιάζει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον  ειδικά για τις αναφορές της στην Ελλάδα.  Σύμφωνα με τους αναλυτές που υπογράφουν το  εμπιστευτικό κείμενο – ανάλυση βασισμένο πάντα σε πληροφορίες που προέρχονται  από τις Αμερικανικές, και άλλες με αυτές συνεργαζόμενες μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών, τα Βαλκάνια  δεν αποκλείεται να αιματοκυλιστούν για ακόμα μια φορά. Επίκεντρο των εξελίξεων-επιχειρήσεων το Κόσσοβο, τα Σκόπια (για την ακρίβεια  αναμένεται ξεσηκωμός των  αλβανόφωνων της περιοχής) και το Σερβικό Μαυροβούνιο.

 

Την έκθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο διακεκριμένος και έμπειρος συνάδελφος  Λάμπρος Παπαντωνίου σε εκτενή ανάλυση – ανταπόκριση για  το συνεργαζόμενο  αποκλειστικά  με το Greek American News Agency  παγκόσμιο δίκτυο πολιτών ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, ο οποίος με τις αποκαλύψεις αλλά και τις καυτές ερωτήσεις που καθημερινά υποβάλλει στους Αμερικανούς φαίνεται να έχει ενοχλήσει αρκετές φορές το κέντρο(την Αθήνα). Η έκθεση αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία ειδικά για την Ελλάδα,  διότι έρχεται σε μια στιγμή που επικρατεί ρευστή κατάσταση στην ευαίσθητη περιοχή, μετά την μονομερη ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της περιοχής  του Κοσσόβου  που βρίσκεται εντός Σερβικού εδάφους, αλλά και τις διαπραγματεύσεις για την ονομασία των Σκοπίων εν όψει και της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις αρχέ Απριλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει σημάνει συνεγαρμό στις Ελληνικές και Βουλγαρικές μυστικές υπηρεσίες ενώ την κατάσταση παρακολουθεί από κοντά και η Τουρκική MIT η οποία άμμεσα προσετρεξε σε υποστήριξη  προς το Κόσσοβο(ήταν από τις πρώτες χώρες που  έσπευσαν να αναγνωρίσουν). Τα προχθεσινά επεισόδια(αν και όλοι οι δυο πλευρές τα υποβάθμισαν και σωστά έπραξαν)  στα Σκόπια εναντίον της Ελληνικής  διπλωματικής αντιπροσωπείας φαίνεται να επιβεβαιώνουν την μυστική αμερικανική ανάλυση εντείνοντας τους φόβους για τις εξελίξεις στην περιοχή μας.

Τονίζεται, και αυτό δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας, πως η εξέλιξη αυτή δεν είναι άσχετη με τις δηλώσεις του μεγάλου "αρχι-τέκτονα" και ρυθμιστή της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ Χ. Κίσιγκερ περί Βαλκανιοποίησης της Μέσης Ανατολής καθώς και  με το όλο σχέδιο που έχει καταρτιστεί για το  σχηματισμό βάση σχεδίου step by step του χάρτη της Νέας Μέσης Ανατολής που έγκαιρα είχε αποκαλύψει κατά αποκλειστικότητα  το Greek American News Agency τον Νοέμβριο του 2006. Υπενθυμίζεται ότι με βάση το σχέδιο αυτό-που το οποίο συνδέεται με τις  ανακηρύξεις των νέων κρατών-τις οποίες φοβούνται οι Ρώσσοι αφού στην επικράτεια τους μόνο υπάρχυν πολλές εστίες έντασης οι οποίες οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε απανωτές μονομερείς ανακηρύξεις- που θα ακολουθήσουν με τη διαδικασία του ντόμινο. Αλλαγές και ανακατάξεις που θα οδηγήσουν και στις παγκόσμιες  αλλαγές των συνόρων- για τις οποίες είχε μιλήσει και η πρώην πρόεδρος της βουλής Α. Ψαρούδα Μπενάκη όταν ανακοιώνε στον Κάρολο Παπούλια το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του 2005 που τον ανέδειξε στο ύπαττο αξιώμα- άρα και στο νέο χάρτη που σχηματίζεται στα πρώτα χρόνια του 21ου αιώνα.      

ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ Λ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ 

«Στο χρονικό διάστημα, Μάρτιος-Απρίλιος 2008, προβλέπεται μεγάλη εξέγερση και βία στα Βαλκάνια από Αλβανούς εξτρεμιστές ( σ.σ. δεν λέει τρομοκράτες), οι οποίοι έχουν ένα οργανωμένο δίκτυο διακίνησης όπλων, τόσο στο Κοσσυφοπέδιο, όσο και στα FYROM. Πρόκειται για την Θερμή Άνοιξη των Βαλκανίων, που θα την υποκινήσουν εθνικιστές Αλβανοί εξτρεμιστές (τρομοκράτες).   

   Οι πληροφορίες προέρχονται από την Ελλάδα, την FYROM και από το Κοσσυφοπέδιο. Η νέα ανταρσία θα υποκινηθεί από παράνομους εξοπλισμένους Αλβανούς ηγέτες και πολιτικούς, στο Κοσσυφοπέδιο και στο FYROM. Οι ομάδες προς το παρόν κάθονται ήσυχα, αλλά, όταν φύγει η Ειρηνευτική Δύναμη (UNMIK) από το Κοσσυφοπέδιο, θα αρχίσουν οι επιχειρήσεις. Απόδειξη η εμφάνιση μιας παράνομης παραστρατιωτικής δραστηριότητας Αλβανών οπλοφόρων με μάσκες, που ήδη έχουν στήσει σημεία ελέγχου, σε χωριά του Δυτικού Κοσσυφοπεδίου»! Και αφού απαριθμεί μια σειρά ενόπλων περιστατικών, που έλαβαν χώραν πρόσφατα, συνεχίζει αποκαλυπτικά-και το τονίζουμε όλως ιδιαίτερα: «Πρόκειται για προσπάθεια αποσταθεροποίησης των Σκοπίων και του Μαυροβουνίου. Και παράλληλα υπάρχει, όμως, και μακροχρόνια στρατηγική, για την προσάρτηση και αφομοίωση μεγάλων περιοχών, που διαβιούν σε αυτές τη χώρες, για την δημιουργία μιας Μεγάλης ή Εθνικής Αλβανίας. Τα σημεία ελέγχου βρίσκονται στα χέρια της παράνομης οργάνωσης ΑΝΑ ή ΑΚSH.(Albanιan National Army)».

   ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

   Αναφερόμενη η «ανάλυση» στη διακίνηση παράνομων όπλων, γράφει μεταξύ των άλλων:        

   «Οι Αλβανοί εξτρεμιστές (σ.σ. τρομοκράτες), που βρίσκονται μέσα στο Κοσσυφοπέδιο, θα προσπαθήσουν, με πολιτικές πιέσεις, να αποσταθεροποιήσουν τις γειτονικές χώρες. Τον Δεκέμβριο του 2006, η KFOR είχε ανακοινώσει την κατάσχεση μιας μεγάλης ποσότητας όπλων, που κατευθυνόταν για το Μαυροβούνιο. Τους έπιασαν Ιταλοί στρατιώτες, που αργότερα συνέλαβαν 5 Αλβανούς, οι οποίοι ήσαν αναμεμιγμένοι. (Στο σημείο αυτό η Έκθεση βρίθει λεπτομερών από τους τύπους των όπλων, που κατασχέθηκαν, που δεν μπορεί να συλλάβει νους ανθρώπινος πως έφθασαν αυτά στο Κοσσυφόπεδιο και είναι πρόδηλο, με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ και των εκεί αμερικανών στρατιωτών, που βρίσκονται γι' αυτήν ακριβώς την δουλειά και όχι ασφαλώς για την επιβολή της τάξεως). Και συνεχίζει, επικεντρωμένη η «ανάλυση» στο Μαυροβούνιο:

   «Το 20% του Μαυροβουνίου είναι Αλβανοί και Βόσνιοι Μουσουλμάνοι. Είναι αδύνατοι τελείως. Το Μαυροβούνιο χωρίς πλέον την  υποστήριξη από τις δυνάμεις ασφαλείας της Σερβίας, αφού ανεξαρτητοποιήθηκε, θα το κυριαρχηθεί από τους καλά εξοπλισμένους Αλβανούς εξτρεμιστές (σ.σ. τρομοκράτες). Η απειλή βρίσκεται πολύ ψηλά και θα παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος του 2008»!!!

    ΣΚΟΠΙΑ

   Η Στρατηγική Αμερικανική Ανάλυση καταγίνεται στη συνέχεια με το Νότο, τα Σκόπια, όπου αναφέρει ότι οι Αλβανοί εξτρεμιστές (σ. σ. τρομοκράτες), μέχρι τώρα, έχουν κάνει θραύσεις, παραθέτοντας απίστευτες λεπτομέρειες, που μόνο μια Υπηρεσία του  Intelligence, με την παρουσία δεκάδων πρακτόρων επί τόπου, θα είναι σε θέση να γνωρίζει, και υποστηρίζει το εξής απίστευτο, που θα πρέπει να εμβάλλει, αναμφισβήτητα, σε ιδιαίτερη ανησυχία τις αρμόδιες Αρχές Ασφαλείας της Ελλάδας! Συγκεκριμένα, γράφει:

   «Η αλβανική οργάνωση National Liberation Army (ΝLA) είναι εκείνη η οποία ελέγχει την είσοδο και έξοδο παράνομων όπλων. Τα περισσότερα όπλα προέρχονται εκεί από οργανωμένη μαφία, που λειτουργεί στην Αλβανία, από το χωριό Veleshta, που βρίσκεται κοντά στην  Στρούγκα. Ειδικά αυτό το χωριό έχει άμεσους δεσμούς με τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου, που πρόκειται βασικά για κατοίκους οι οποίοι προέρχονται από το Κοσσυφοπέδιο. Στο χωριό αυτό, περί τους 20 με 25 άνδρες, είναι υπεύθυνοι για την διακίνηση αυτών των όπλων, μέσα σε καλά σφραγισμένα φορτηγά αυτοκίνητα, που περνούν το συνοριακό φυλάκιο Kafasan, από την Αλβανία ή δια μέσου των ορέων προς τα χωριά Radolishta και  Frangono και από εκεί στο Velestha, που προωθούν παράνομα όπλα προς το Τetovo, Aracinovo κοντά στα Σκόπια, και στα χωριά της περιοχής Kumanovo. Πρόκειται για 8 -10  ένοπλες ομάδες που διακινούν όπλα προς τα Σκόπια»!!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ