ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ  ΠΟΥ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ 

Πριν προχωρήσουμε σε αυτή την αποκαλυπτική  έρευνα  προσέγγιση με το γενικότερο τίτλο «70 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΝY, Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ (εναντίον της Ομογένειας και του Ελληνισμού)   ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ»   step by step  για το παρασκήνιο και όσα προηγήθηκαν αλλά και όσα διαδραματίζονται εν κρυπτώ αυτή την περίοδο και ερήμην της Ομογένειας,  πριν την απόφαση το Νοέμβριο του 2006  για την  διοργάνωση του συνεδρίου με θέμα «Ο Ελληνισμός της Αμερικής τον 21ο αιώνα» που από τη μια έφερε τα πάνω κάτω σε πολλά επίπεδα,  και παρακάτω θα καταλάβετε πολύ καλά τον υπανιγμό…

και από την άλλη υπήρξε ο καταλυτικός παράγων για πολλά γεγονότα που επακολουθήσαν στο προσκήνιο αλλά κυρίως στο βρόμικο παρασκήνιο και  για αυτά που έρχονται τα οποία θα τα δούμε να συνδέονται μεταξύ τους μέσα σε ένα περίεργο παζλ προσωπικών και ευτελών μικρο συμφερόντων, μεγάλων και οργανωμένων  συμφερόντων που δρουν στους κόλπους του ανυποψίαστου ελληνισμού της Αμερικής στο όνομα του οποίου κάποιοι εδώ και χρόνια θησαυρίζουν αλλά και προσωπικής  ιδιοτέλειας μικρών όχι μόνο μικρών στο ύψος αλλά κυρίως με ανύπαρκτο το ήθος,  πλήρους εμπάθειας, και πολλών άλλων διαπλεκομένων. Θα τα δούμε εν συνεχεία τις επόμενες ημέρες. Πάμε τώρα στα της παρέλασης-γιατί αρχικά αυτά είναι που ενδιαφέρουν-  να δούμε συνοπτικά ορισμένα γεγονότα  για τα οποία υπάρχει πλήρη άγνοια της Ομογένειας και οι ινστρούκτορες της τοπικής ελεγχόμενης και μη «δημοσιογραφίας» όχι απλά τα γνωρίζουν αλλά σε αρκετές περιπτώσεις με την σιωπή τους τα συγκαλύπτουν κιόλας…  

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε (παραμονές της ιστορικής επετείου και λίγες μέρες  πριν την 6η Απριλίου ημέρα διεξαγωγής της παρέλασης στην 5η Λεωφόρο) τα γεγονότα που αξίζει κανείς να ενημερωθεί ώστε και  άποψη να έχει και κρίση την ώρα που πρέπει αλλά κυρίως για να μαθαίνουν οι πέραν του ατλαντικού επικείμενοι φίλοι επίσημοι και ανεπίσημοι επισκέπτες η κατάσταση με τα της παρελάσεως έχει ως εξής:

 • 1. Οικονομικά η παρέλαση βρίσκεται μειον από τους αρχικούς στόχους στο ταμείο υπάρχουν κάτι λιγότερο από 21.000$ και από υποσχέσεις άλλο τίποτα…. Ουδείς γνωρίζει προϋπολιγισμό για τα έξοδα και έσοδα της παρελάσεως. Δεν υπάρχει κανένα πλάνο. Μηδέν σχεδιασμός. Ουδείς γνωρίζει τι θα κοστίσει στον Ομογενή η τηλεοπτική κάλυψη και υπόποιες προϋποθέσεις γιατί αν είναι σαν τις περσινές τότε… μαύρα κι άρχνα για τον Ελληνισμό τα μαντάτα.
 • 2. Σε ό,τι αφορά στις εκδηλώσεις στο Hilton και στο Terrace on the Park ουδείς γνωρίζει πρόγραμμα, ουδείς γνωρίζει προϋπολογισμό. Αλλά το κυριότερο δεν έχουν πουληθεί ούτε για την μια ούτε για την άλλη τα σχετικά εισητήρια ώστε να καλύψουν τουλάχιστον τα έξοδα. Πουθενά δεν δημοσιευθεί -μια εβδομάδα πριν – το πρόγραμμα των επίσημων εορταστικών εκδηλώσεων. Ακόμα προγραμματίζουν.
 • 3. Εορτάζουν τα 70 χρόνια της Ομοσπονδίας και σκέφτηκαν να κόψουν τούρτα! Γεννεθλίων! Για τα 70 χρόνια της Ομοσπονδίας έχει συσταθεί επιτροπή εορτασμού των 70 ετών υπό τον Βασίλειο Σταθάκο ήδη από της 17 Ιουλίου 2007 αλλά ουδείς ξέρει τα μέλη της. Αν έχει συσταθεί ποτέ; Αν έχει συνέλθει. Ποιο και αν υπάρχει πρόγραμμα εκδηλώσεων. Τώρα πώς και πού θα εορτάσουν τα 70 χρόνια της Ομοσπονδίας μάλλον ούτε οι ίδιοι το γνωρίζουν. Πάντως πέρσι πλήρωσαν για την παραγωγή ειδικού επετειακού 20' video αφιέρωμα στην Ελληνική Κοινότητα και την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων περισσότερο από 1000$ στον κ.Πήτερ Αρνιώτη για το studio που χρησιμοποιήθηκε επί δυο μέρες. Video με το οποίο άνοιξαν και οι τέσσερις πανομογενειακές προσυνεδριακές συνελεύσεις.{23,24 & 30 Ιουνίου με 1η Ιουλίου 2007}. Και μιας και ο λόγος για το συνέδριο να σας πούμε ότι το συνέδριο αυτό έχουν δαπανηθεί περισσότερο από 45.000$ χρήματα τα οποία έδωσαν ομογενείς που όχι απλά το ήθελαν αλλά και υποστήριξαν την όλη προσπάθεια αλλά είχαν την πρόθεση να το ενισχύσουν και ως θεσμό. Περισσότερα επ αυτού στη συνέχεια της έρευνας. Με πολλά στοιχεία και σχετικά ντοκουμέντα.
 • 4. Μέχρι σήμερα στις τελευταίες τρεις συνεδριάσεις του Δ.Σ. δεν υπάρχει απαρτία και απλά μαζεύονται και φεύγουν… και κατά τ άλλα κάνουν συνεδριάσεις. Γιατί δεν έχουν απαρτία; Γιατί δεν έχει συμπληρωθεί η κενή θέση του αειμνήσου Σ. Μαυρονικόλα. Γιατί ο κ. Γιώργος Ρουσάκης έχει παραιτηθεί το ίδιο σκέπτεται και ο κ. Ανέστης Αυγητίδης ο οποίος έχει αηδιάσει με όσα γίνονται και δεν πατά πλέον στις συνεδριάσεις ενώ σύμφωνα με πληρφορίες μας ετοιμάζεται να τους στείλει επιστολή παραίτησης καταγγέλοντας τα ρεζιλίκια που έκαναν όλο το καλοκαίρι. Ποια ρεζιλίκια; τον έφερναν τον άνθρωπο να ψηφίσει υπέρ του συνεδρίου (και υπερ της παραμονής στην επιτροπή διοργάνωσης του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου) επειδή εξ αρχής δεν τον ήθελε ο Διαμαντίδης και ο Ράλλης διαρκώς έθεταν θέμα απομάκρυσης του (παρακάτω θα δούμε με στοιχεία και ντοκουμέντα το γιατί αλλά και πολλά στοιχεία για αυτό το σκοτεινό παρασκήνιο και τις συνέπειες του).. Συνέπειες που τώρα λούζονται ΟΛΟΙ! Ωστόσο συνεδριάσεις γίνονται με επτά οκτώ, εννέα το πολύ δέκα άτομα: Το μείζον δεν είναι αυτό πάντα έτσι συμβαίνει στον οργανσιμό αυτό εδώ και δεκαετίες. Άλλο είναι εκείνο που καίει και έχει μεγάλη σημασία και εκθέτει και ανθρώπους σοβαρούς όπως ο Γιάννης Κατσιματίδης.
 • Ο γνωστός μεγαλοεπειχεηρματίας ενώ προτάθηκε, ωστόσο δεν έχει πάρει νόμιμη έγκριση και ψήφιση από το Δ.Σ!!! Και όμως είναι πρόεδρος της Επιτροπής παρελάσεως με συμπρόεδρο τον κ. Καλαμαρά! Και το χειρότερο ενώ στην επιτροπή παρελάσεως δεν ψηφίστηκαν ούτε από το Δ.Σ. ούτε από κάποιο άλλο όργανο τους κ. Ράλλη και Μάνεση ο κ. Κατσιματίδης τους έφερε στην επιτροπή-σχεδόν τους επέβαλε να εργαστούν(αυτό βέβαια είναι που επιζητούσε ο κ. Ράλλης επειδή είναι καλύτερο όχημα αυτοπροβολής του εν όψει εκλογών… ). Χωρίς λοιπόν να ρωτήσει κανέναν ο κ. Κατσιματίδης τους πήρε δίπλα του και εκείνοι ανιδιοτελώς όπως πάντα και αυτό ισύχει μόνο για το Τάσσο Μάνεση, ο οποίος πράγματι ως άνθρωπος έχει προσφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία του. Ουδείς όμως τολμά να πει ή να γράψει τίποτα! Όσο για τις καταστατικές διαδικασίες για τις οποίες κόπτονταν πάντα ο πρώην αξιωματικός κ. Παναγιώτης Μιχαλέας και οι περί αυτόν ομάδα Δημητρίου, αυτές πάνε περίπατο για άλλη μια φορά όπως συμβαίνει εδώ και δυο δεκαετίες. Αντιθέτως ψάχνουν να βρουν τρόπο κενά στο καταστατικό για να επαναφέρουν τους κ.Γεωργόπουλο και Τομόπουλο. Θέλετε κι άλλα που δείχνουν ήθος και ποιότητα ανδρών επιφανών και προ πάντων σοβαρών υπεύθυνων και ικανότατων(sic). Ικανοί στο να μαγειρεύουν μόνο στημένες ψηφοφορίες;
 • Αυτή την περίοδο εκείνοι{ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΜΙΧΑΛΕΑΣ-ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ} που τους πέταξαν από την Ομοσπονδία το 2006 με στημένα και παράνομα πειθαρχικά αυτοί οι ίδιοι μεθοδεύουν στο όνομα της «ενότητας» την επαναφορά τους στους κόλπους της Ομοσπονδίας; Να τους απονέμουν ΧΑΡΗ! Συγχωροχάρτι δηλαδή! Για όσα έκαναν! Που εξευτέλιζαν τον θεσμό, τον εαυτό τους και πάνω από όλα την λεγόμενη «οργανωμένη» ομογένεια την οποία υποτίθεται εκποσωπούν επί τριάντα χρόνια τα ίδια και ίδια πρόσωπα στην πλειοψηφία τους δυστυχώς μειωμένου και υπό αμφισβήτηση κύρους και αξιοπιστίας! Με πολλές καλές και μεγάλες εξαιρέσεις αυτό οφείλουμε να το τονίζουμε και το υπογραμίζουμε πάντα ώστε να μη θεωρείτε ότι ισοπεδώνουμε ή ακόμα χειρότερα εκμηδενίζουμε τα πάντα. Ναι! Υπάρχουν πολλές και φωτεινές εξαιρέσεις! Ωστόσο όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου του Ιουνίου του 2006 και εντεύθεν για ποιο λόγο στήθηκε; Πού και πώς έγινε η πολυδιαφημισμένη κάθαρση που επαγγελλόταν ο κ. Διαμαντίδης; Δηλαδή όλος ο θόρυβος και ο τσαμπουκάς το 2006 ήταν μόνο για να ικανοποιηθεί ο μέγας αρχιερέας και παράδειγμα ηθικής Νικόλαος Διαμαντίδης!
 • 5. Θέλετε κι άλλα; Οι δυο προαναφερόμενοι κύριοι {ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ} που με την συμπεριφορά τους το 2005 και 2006 μέχρι τον Μάϊο του 2006 εξευτέλιζαν την Ομοσπονδία. Οι επεισοδιακές συνεδριάσεις είχαν απασχολήσει τον Ελληνικό Τύπο πολλές φορές με συνεχή ρεπορτάζ και εκτενείς ανταποκρίσεις στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ στις 12 Μαρτίου 2006   Και αν πάμε ακόμα πιο πίσω -για να μην ξεχνάμε-  στον Φεβρουάριο του 2006 θα δούμε ότι ο αθηναϊκός Τύπος έγραφε και ξανά έγραφε για τις επεισοδιακές συνεδριάσεις. Τι έκαναν οι κύριοι αυτοί;  εκτός από όλα τα γωστά παρατράγουδα, τους προπυλακισμούς, τις φασαρίες και τους τσαμπουκάδς Γεωργόπουλου συν τοις άλλοις  μαζεύονταν έξω από το κτήριο και όταν έβλεπαν ότι υπάρχει απαρτία δεν έμπαιναν μέσα για να μην συνεδριάζει το Δ.Σ. να μην προχωρά τίποτα και να κωλυσιεργούν τις διαδικασίες. Εύκολα καταννοεί ότι και την  πρώτη διετία 2004 – 2006  του ΝΙκάλου Διαμαντίδη δεν έγινε τίποτα απολύτως! Μηδέν  έργο! Θα αναρωτηθεί κάποιος που δνε ξέρει.  Άδικα;  Χωρίς αφορμή; όχι! Βέβαια; Τους την είχε φέρει ο μέγας αρχιερέας της κάθαρσης και της ηθικής Νικόλαος Διαμαντίδης, τον οποίο έβαλαν επικεφαλής τους στις εκλογές του 2004 και μετά επειδή δεν τηρούσε τα συμπεφωνημένα κωλυσιεργούσαν το έργο της Ομοσπονδίας με όσα έκαναν. Ακολούθησαν τα έκτροπα του Οκτωβρίου του 2005 και μετά οι αλλεπάλληλοι καυγάδες. Τα πιστόλια, οι σιδεργροθιές, οι δημόσιες ύβρεις, εγκλήσεις και αντεγκλήσεις και έτσι φτάσαμε στην γενική Συνέλευση της 21ης Μαϊου 2006 όπου με συνοπτικές διαδικασίες τους καθαίρεσαν με μια θολή πειθαρχική απόφαση.
 • Μια πειθαρχική απόφαση που ενώ είχε μπροστά της τρεις κατηγορούμενους {ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΜΟΠΟΥΛΟ} για οικονομικές ατασθαλίες και για ευτελή ποσά αλλά και μια σειρά από διοικητικές παρατυπίες για τις παρελάσεις του 2000 και εντεύθεν τους καταδίκασαν ποιοι νομίζετε; Ένα πειθραρχικό στο οποίο μεταξύ άλλων δικαστής και εισαγγελέας ήταν ο κατηγορούμενος Νικόλαος Διαμαντίδης! Ν. Διαμαντίδης ο οποίος σε συνεχείς  και επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του στον ομογενειακό και αθναϊκό Τύπου έλεγε "θα βάλω το μαχαίρι της κάθαρσης βαθιά"  Δηλαδή τώρα που ο κ.Διαμαντίδης είναι υπόλογος για ένα σωρό αδίκηματα για τεράστια οικονομική ζημία, όχι μόνο της Ομοσπονδίας αλλά κυρίως της παρέλασης με χιλιάδες δολάρια, τι πρέπει να του κάνουν; Εδώ λοιπόν το πράγμα έχει πολύ μεγάλο παρασκήνιο και έπονται πολλές και δυσμενείς εξελίξεις. Αναμένετε. Πάντως ένα θα σας πούμε μετά μεγάλης βεβαιότητος. Ο κ. Διαμαντίδης έχει συναντηθεί πολλές φορές σε γνωστά μέρη με τον κ. Γεωργόπουλο για να μεθοδεύσουν τα σχετικά της αθώωσης και επαναφοράς στις τάξεις της ομοσπονδίας. Όμως ο κ. Διαμαντίδης, που ξέρει ότι στην γωνία τον περιμένει ο εισαγγελέας της ΝΥ {υπάρχει σχετικό ρεπορτάζ επ αυτού} και το έχει μάθει αλλά δεν το λέει πουθενά, μεθοδεύει απλά την ξαφνική αποχώρηση του για Ελλάδα, τι έκανε; Φαίνεται πως ζήτησε γραπτές εγγυήσεις από τον κ. Γεωργόπουλο ότι όταν έρθουν στα πράγματα οι δικοί του παρέχοντας την υποστήριξη τους με την ομάδα και τους συλλόγους που υποτίθεται ελέχγουν προς τον Συνδυασμό του κ.Ράλλη. Εγγυήσεις που ο Γιώργος Γεωργόπουλος όμως αρνήθηκε να δώσει και έτσι το θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα… μέχρι νεοτέρας και μέχρι να ωριμάσει ο χρόνος και να γίνουν οι κατάλληλες ζημώσεις και το σχετικό μαγείρεμα… Πάντως στην εκδήλωση του Γιώργου Κατσίχτη τα λεγαν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα απολύτως και ως παλαιοί καλοί φίλοι ποιοι οι κ. Μιχαλέας (εκ των προτεργατών της παραπομπής Γεωργόπουλου) με τον δεύτερο.
 • Παρόλα αυτά και χωρίς νόμιμη απόφαση {δηλάδή χωρίς να έχει ψηφιστεί από το Δ.Σ.} οι κ. Γεωργόπουλος και Τομόπουλος προσκλήθηκαν στις επίσημες εκδηλώσεις της παρέλασης! Είχαν προσκληθεί και στις εκδηλώσεις του Συνεδρίου και ο Διαμαντίδης οριόταν! Κι όταν ο Δινονύσης Πυλαρινός- ο νεότερος σύμβουλος αυτή την περίοδο ηλικιακά μόλις 30 ετών μεταξύ 65αρηδων και 70αρηδων- με την ίδια λογική της ενότητας και της συμφιλιώσης ζήτησε να προσκληθεί επίσημα και ο Πέτρος Γαλάτουλας από τον συνδυασμό του οποίου προέρχεται, Ο κ. Διαμαντίδης όμως -αυτό το υπόδειγμα ηθικής, ο μέγας αρχιερέας της διαφθοράς και της ανηθικότητας-, στο άκουσμα του ονόματος Γαλάτουλα, τον οποιο τρέμει, και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του, χλώμιασε, έχασε όπως πάντα την ψυχραιμία του και φώναζε! Γιατί άραγε; Τι ξέρει ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας και με τι τον κρατά; Πάντως λέγεται ότι τον κρατά πολύ γερά με στοιχεία και ντοκουμέντα για πολλές από τις έκνομες και παράνομες πράξεις του κατά τη θητεία του το 2004-2006 και κυρίως για τις οικονομικές ατασθαλίες της παρούσας περιόδου 2006-2008. Μόνο η υπόθεση των ηλεκτρικών κόστισε σε ζημιά στην Ομοσπονδία περισσότερα από 20.000$ αντιστοίχως αλλά 25.000$ η ζημιά που υπέστη από την πολιτιστική επιτροπή του κ. Παύλου χρέωσε την Ομοσπονδία με περισσότερα από 28.000$ για την παράνομη και χωρίς την προαπαιτούμενη άδεια για την κατασκευή της επέκτασης της εξέδρας και της θεατρικής σκηνής. Και καλά έκανε όσα έκανε υποτίθεται με καλή πρόθεση. Πού είναι ο σχεδιασμός; Που είναι το master plan. Με ποιο οικονομικό προϋπολογισμό προχώρησε ο κ. Παύλου; Με ποιο σχέδιο; Με ποιες γνώσεις; Ποιον ρώτησε που ξέρει από πολιτιστικά δρώμενα; Ας ρωτήσουν επ' αυτού όλη την θεατρική ομάδα που πέρσι συνεργάστηκε με τον κ. Παύλου εξ ονόματος της Ομοσπονδίας. Είναι πολλά που θα τα δούμε τις επόμενες ημέρες στην μεγάλη έρευνα που ανοίγουμε σήμερα με τα έργα και τα πεπραγμένα του παρόντος Δικοικητικού Συμβουλίου. Αλλά και του προηγούμενου…
 • 6. Ουδείς επίσης γνωρίζει το τελικό κόστος της παρέλασης και κυρίως τα έξοδα για την τηλεοπτική κάλυψη. Πέρσι πάντως η Ομοσπονδία πλήρωσε πέραν των 130.000$ όχι μόνο τα extra 20.000$ για την αλλαγή της ημερομηνίας ενώ είχε υποσχεθεί -έτσι έλεγαν οι ινστρούκτορες και υπεύθυνοι της παρελάσεως οι ίδιοι που είναι και σήμερα – ότι θα τα πληρώσει ο John! Τελικά όμως ο John τους γύρισε πίσω το λογαριασμό. Και να ήταν μόνο αυτά; Παρακάτω θα δείτε κι άλλα ευτράπελα στη συνέχεια της αποκλαυπτικής έρευνας. Το κακό είναι ότι όλα αυτά που αποκαλύπτονται σήμερα, όλα τα άλλα καλά παιδιά της τοπικής αλλά μάλλον όζουσας ομογενειακής δημοσιογραφίας τα ξέρουν πολύ καλά και κυρίως ο Εθνικός Κήρυκας,-αναφερόμαστε σε αυτόν γιατί είναι μόνη εναπομείνασα ημερήσια εφημερίδα που υπάρχει- όχι μόνο δεν τα γράφουν αλλά σε κάποιες περιπτώσεις συγκαλύπτουν κιόλας τα μεγάλα αυτά οικονομικά και διοικητικά σκάνδαλα. Σκάνδαλα τα οποία ωστόσο διαδίδουν ως παπαγαλάκια παντού! Για παράδειγμα ενώ γνώριζαν ότι για τις γελοιότητες του καναλιού 9 πέρσυ στην παρέλαση του 2007 και ήταν αποκλειστικά υπεύθυνος ο κ. Κατσιματίδης (και οι προς εκείνον υπηρεσίες που παρείχαν οι δυο κυρίες Ντάνιλες και Τζουμάκα) κουβέντα δεν είπαν για αυτό. Αλλά τα έψαλαν στην Ομοσπονδία και στους ανευθυνο-υπέυθυνους αφού και οι πέτρες γνωρίζουν ότι κουμάντο στην παρέλαση έκανε και κάνει ο κ. Κατσιματίδης (καλή του ώρα του ανθρώπου και μεγάλου ευεργέτου της Ομοσπονδίας και το εννοούμε ) αλλά δεν βλάπτει να ρωτάνε και κάποιους που ξέρουν…
 • 7. Στις 25 Μαρτίου έχει ακοινωθεί ότι οργανλωνεται radiothon στον ραδιοσταθμό Hellas Fm ιδιοκτησίας Νικολάου Φύλλα.. Τώρα τι θα μαζέψουν και πόσα θα καταλήξουν στο ταμείο της παρέλασης αυτό είναι άγνωστο. Πόσα θα πάρει ο σταθμός και τα σχετικά επίσης άγνωστο. Θα δείξει… Πάντως πριν καταλήξουμε όμως στο radiothon αυτό οι κ. Διαμαντίδης και Καστανάς -τα δυο καλά φιλαράκια- είχαν συμφωνήσει να κάνουν telethon στο Εθνικό Ελληνικό Κανάλι NGTV με τα 6.000.000 τηλεθεατές (!!!) με προσυμφωνημένο ποσό 20.000$ ακατέβατα! Δηλαδή αν μάζευαν 21.000$ η ομοσπονδία θα έπαιρνε τα 1000$ και ο κ. Καστανάς τα 20.000$ ! Όλα αυτά χωρίς καμία εγγύηση απολύτως. Κι όλα αυτά πάντα εν κρυπτώ και παραβύσω και εν αγνοία της Ομογένειας. Χωρίς καμία απολύτως ενημέρωση! Αλλά χρήματα, ζητάνε!
 • 8. Πάμε τώρα στα οικονομικά της παρέλασης. Η Marathon Bank τους αγνονεί -και δεν τους δίνει μια(!) όχι διότι φέρθηκαν επιπόλαια με το θέμα του συνεδρίου αλλά κυρίως γιατί δεν τους εμπιστεύεται! Και να το γιατί: Πέρσι μετά την συνάντηση με τον κ. Σταθουλόπουλο (06.06 2007 ) που είχαν οι κ. Βουρνάς και Δημητρίου είχε την καλοσύνη ο «εντιμότατος» αυτός «κύριος» Ράλλης να κάνει ευγενικές, παραινέσεις, επισημάνσεις και προτροπές προς τον επί των δημοσίων σχέσεων της τράπεζας κ Πάνο Στογιόγλου (ο οποίος με τη σειρά του εισηγήθηκε προς τον κ. Σταθουλόπουλο αρνητικά για την χρηματοδότηση του συνεδρίου μάλιστα είχε αναφερθεί το ποσό των 15.000$) λέγοντας του ότι «το συνέδριο δεν έχει την έγκριση και ευλογία του Σεβασμιοτάτου για αυτό μήπως θα έπρεπε να προσέξει η τράπεζα να μην εκτεθεί…» αυτή ήταν η παραίνεση του κ. Ράλλη οπότε «πώς τους δίνετε χρήματα;»(!) Βέβαια υπήρξαν και παρεμβάσεις από μέλη και ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες της Τράπεζας όπως ο κ. Βαλιώτης που τότε ακόμα είχε στα σκαριά την ίδρυση της Alma Bank και έτσι επείσθη ο Σταθουλόπουλος να μην προχωρήσει στην υπεσχεμένη χορηγία… Και όλα αυτά βέβαια εν αγνοία των Κεντρικών και του κ. Μ. Σάλλα… Αυτός είναι ο κ. Ράλλης! Την ομολογία αυτή έκανε περισσότερες από δυο φορές στις αλλεπάλληλες επικοινωνίες που είχε με τον κ. Στογιόγλου τότε (6, 7, 8, και 9 Ιουνίου 2007) ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημητρίου. Ας το διαψεύσει και ο ένας και ο άλλος! Και μετά εδώ είμαστε…Γιατί δεν λένε τώρα στον κ. Ράλλη να πάει στην Marathon να ζητήσει χρήματα;;; Γιατί τους αγνοεί η Atlantic Bank η οποία πέρσυ τους έδωσε 30.000$; Και φέτος δεν τους δίδει ΤΙΠΟΤΑ; Ακολούθησαν ομηρικοί καυγάδες (Ράλλη -Δημητρίου- Βουρνά) και αλληλοκατηγορίες με πολλά ψεύδη εκ μέρους του «εντιμότατου» κυρίου Ράλλη, ο οποίος έβγαινε στα ράδια(Greece 365) και έκανε και δηλώσεις στον γνωστό και πετυχημένο δημοσιογράφο της ομογένειας Δημήτρη Φιλιππίδη, αλλά κυρίως στο έγκυρο ΚΑΛΑΜΙ του πασίγνωστου και με εμπειρία 30 ετών στα ομογενειακά ΜΜΕ (αλλά και με μεγάλη θητεία στις φυλακές Φλόριδας) κ. Γιώργου Λυκομήτρου. Γιώργο Λυκομήτρο από τον οποίο ακόμα περιμένουν να παραλάβουν ένα χρόνο τώρα την αγωγή των 50.000.000$ (sic) κατά της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ για τo ομόφωνο καταδικαστικό ψήφισμα της 27ης Μαρτίου 2007, και για αυτό η ομοσπονδία(λέγε με Διαμαντίδη-Ράλλη ) με πρόταση του προέδρου Νικολάου Διαμαντίδη εις ένδειξη ευγνομωσύνης για την προσφορά και συνεισφορά του στην ομογένεια αλλά και για την αδικία που του έγινε με αυτό το ψήφισμα της 27ης Μαρτίου 2007, σκέφτεται να αποσύρει το ψήφισμα της 27ης Μαρτίου 2007.
 • Αυτά όλα από τους κ. Διαμαντίδη και Ράλλη ο τελευταίος μάλιστα ετοιμάζει και συνδυασμό για να διεκδικήσει την προεδρία της Ομοσπονδίας! Για το σκοπό αυτό μάλιστα και την εκλογή πάση θυσία του κ.Ράλλη στην προεδρεία της Ομοσπονδίας εργάζονται αρκετοί με το αζημώτο φυσικά αφού ο κ.Ράλλης πληρώνει και κερνά αδρά (θα δούμε ποιους και ποιες…) και καλά κάνει ο άνθρωπος. Γιατί πέρσι οι κύριοι της διοργάνωσης της επιτροπής παρελάσεως δηλαδή ο εξής ένας κ. Ράλλης {με τις ευλογίες και με πρόταση του προσελήφθησαν χωρίς διαγωνισμό και καμία νομιμότητα οι κυρίες Ε. Τζουμάκα=10.000$ και Ε. Ντάνιελ=10.000$ το σύνολο 20.000$} μετά του κ. Κατσιματίδη (αλλά και τις δυο προαναφερόμενες κυρίες ήταν αυτές που εργάζονταν υποτίθεται για την διοργάνωση της παρέλασης και ειδικά για την υπερπαραγωγή της κάλυψης της παρελάσεως από το κανάλι 9 οι οποίες τελικά όπως όμως απεδείχθη εκ των πραγμάτων δυστυχώς εργάζονταν και μάλιστα με ζήλο όχι για τα συμφέροντα της παρέλασης αλλά ως δημοσίες σχέσεις του υποψήφιου Δημάρχου της ΝΥ κ. Κατσιματίδη) ήταν αυτοί που φρόντισαν για το πρόγραμμα κάλυψης της παρέλασης και ενώ υπήρχε συμφωνία κατά τη διάρκεια της live Μετάδοσης να γίνουν πλανα και αναφορές στην Atlantic Bank και τα σχετικά, όχι μόνο δεν έγινε αυτό αλλά την ώρα που περνούσε το άρμα της Τράπεζας το κανάλι έδειχνε επί 4 και πλέον λεπτά την Άννα Βίσση. Κατάσταση που εξενεύρισε όχι μόνο την κ. Στρουμπάκη αλλά κυρίως τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Βουτσινά, για αυτό ο πρόεδρος της τράπεζας δεν στήριξε οικονομικά ούτε το συνέδριο! Σε ότι αφορά την τηλεοπτική κάλυψη από το κανάλι 9 το ίδιο σκηνικό δυστυχώς επαναλήφθηκε και την ώρα που πέρναγε η Προεδρική φρουρά(!!!) για αυτό και φέτος ο κ. Παπούλιας το σκέφτεται πολύ σοβαρά να στείλει την προεδρική φρουρά και δέχεται αρνητικές εισηγήσεις…
 • 9. Σε ό,τι αφορά την Alma Bank του κ. Βαλιώτη θα πρέπει να πούμε ότι έχουν δοθεί 5.000$ και έχει γίνει διαφήμιση για 50.000$ με όσα ακούγονται κάθε Πέμπτη εδώ και δυο μήνες λες και ολόκληρη τράπεζα που είναι φτιαγμένη από «Ομογενή για τους Ομογενείς» με 5.000$ στηρίζει μια τέτοια προσπάθεια, όπως η παρέλαση. Η δε συμπεριφορά των υπευθύνων της επιτροπής παρελάσεως είναι προσβλητική και για τις άλλες τράπεζες που και να θέλαν να βοηθήσουν δεν το κάνουν με τέτοια αντιδεοντολογική συμπεριφορά όπως μας έλεγε ανώτατα στελέχη και από τις δυο άλλες τράπεζες Marathon & Atlantic Bank. Η ίδια πάντα ανεύθυνη τακτική. Χωρίς σχεδιασμό. Χωρίς πρόγραμμα. Χωρίς στρατηγική. Χωρίς προοπτική. Χωρίς master plan χωρίς τις τυπικές νόμιμες διαδικαδίες έστω νομιμοφάνειας. Πλήρης εκτροχιασμός; Ασυδοσία. Και ανευθυνότητα. Γιατί; Γιατί ουδείς ασκεί έλεγχο. Γιατί ουδείς ενημερώνεται για να ασκήσει έλεγχο.
 • 10. Σε ότι αφορά το περιβόητο DVD της παρέλασης του 2007 με την σκηνοθεσία από το κανάλι 9 από το οποίο θα έβγαζαν και χρήματα με την αναπαραγωγή και προώθηση του στον Ελληνισμό αλλά και προς την Ελλάδα, χάθηκε! Ναι χάθηκε! Δεν το έχει κανένας! Δεν το έχει κανένας εκτός από τον κ. Ράλλη και τον κ Διαμαντίδη, οι οποίοι το κρύβουν γιατί αν το δουν όχι μόνο οι προαναφερόμενες δυο τράπεζες αλλά και άλλοι επιχειρηματίες που τους πήραν αρκετά χρήματα με την υπόσχεση ότι θα φανούν και θα προβληθούν στην live μετάδοση θα αρχίσουν μηνύσεις και αγωγές. Αντιθέτως στο κανάλι 9 πέρσι είδαμε συνταγές την ώρα της παρέλασης! Είδαμε το βιογραφικό του κ. Κατσιματίδη και πολλές φορές την σύζυγο και όλη την οικογένεια του μεγάλου δωρητή και ευεργέτη αλλά παρέλαση δεν είδαμε. Είδαμε την κ. Βίσση και τον καλό και φίλτατο Έρνι Ανάστο να παίρνει συνέντευξη από την κ. Βίσση, και πολλά άλλα επίλεκτα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας και κυρίως τα μέλη της Οικογένειας Κατσιματίδη και κάποιους λίγους παριστάμενους αλλά παρέλαση δεν είδαμε! Δεν είδαμε την προεδρική φρουρά! Δεν είδαμε τίποτα που να θυμίζει παρέλαση. Αντιθέτως είδαμε το άρμα για τις διακοπές στη Μύκονο και πολλά άλλα άσχετα πλάνα αλλά παρέλαση δεν είδαμε! Αυτά για της παρελάσεως και κυρίως για το πολυπόθητο DVD οποίο κάποιοι έχουν φροντίσει να εξαφανιστεί. Οι προαναφερόμενες Κυρίες και όσοι εργάστηκαν υπό τις οδηγίες τους για την κάλυψη της παρελάσεως χωρίς script, χωρίς σχέδιο χωρίς στρατηγική προβολής του Ελληνισμού και των ιδεωδών του το μόνο για το οποίο εργάστηκαν και μάλλον με το αζημίωτο γιατί όλοι γνωρίζουν την καλοσύνη και την ευγενική διάθεση του κ. Κατσιματίδη να ανταμοίβει και μάλιστα αδρά όσους εργάζονται για εκείνον και την Οικογένεια και τα συμφέροντα της τότε θα καταλάβουν ποως οι δυο κυρίες έκαναν χρυσές δουλειές (!!) πήραν και το Bonus από το ταμείο της επιτροπής παρελάσεως το σύνολο και οι δυο 20.000$ και όλα καλα! Αυτά και ας τα διαψεύσουν!
 • 11. Σε μια δύσκολη περίοδο όπου το ζήτημα των Σκοπίων είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Που όλη η Ελλάδα πάλλεται και βροντοφωνάζει για το ιστορικό δίκιο του Ελληνισμού και της Μακεδονίας. Που όλοι δίνουν τη μάχη ο κάθε ένας με τον τρόπο του η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων δεν έχει καμία πρόνοια επί του θέματος. Ούτε ένα ψήφισμα για να υπάρχει και να καλύπτει την ανυπαρξία και κενότητα τους. Καμία συζήτηση επ αυτού. Τι κάνει η επιτροπή εθνικών θεμάτων; Πού είναι η κινητοποίηση σας, κύριοι; Όλοι κάτι κάνουν. Εσείς πού υπάρχετε; Πού ξεσηκώσατε τον Ελληνισμό; Έστω αυτούς τους λίγους που έρχονται εκεί κάθε Πέμπτη; Ποιος τους μίλησε για το θέμα αυτό; Κι όταν κάποιες ισχνές και αδύναμες φωνές ακούστηκαν, ο κ. Καλαμαράς δεν τους έδωσε το λόγο!
 • 12. Ουδείς γνωρίζει πού ακριβώς φέτος είναι αφιερωμένη η παρέλαση στα ιδεώδη της Δημοκρατίας ή στην Ελλάδα που γέννησε την Δημοκρατία; Άλλο το ένα και άλλο άλλο; Προς τα έξω έχουν φύγει δυο ειδών διαφορετικές επιστολές από τις οποίες διαβάζοντας τες νόημα δεν βγάζεις. Όσο για το λεύκωμα αυτό είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση…
 • 13. Μέχρι σήμερα (24 Μαρτίου 2008), παρά τον αγώνα δρόμου και τα καθημερινά παρακάλια πολλών από την Ομοσπονδία, ειδικά της κ. Τζουμάκα -η οποία προαλείφεται και για σύμβουλος στο συνδυασμό του κ. Ράλλη- δεν έχουνν λάβει ούτε ένα μήνυμα από την Πολιτική ηγεσία στην Ελλάδα σε όσους και αν έστειλαν σχετική επιστολή ( copy paste τις περσινές επιστολές). Και αυτό γιατί αγνόησαν επιδεικτικά(την πολιτική ηγεσία) την οποία ενώ τους υποστήριξε εμπράκτως στην προσπάθεια της διοργάνωσης του συνεδρίου, τη σημασία του οποίου όλοι κατάλαβαν (και κυρίως εκείνοι που το πολέμησαν) προχώρησαν στην αναβολή του συνεδρίου στις 8 Αυγούστου με οκτώ ψήφους! Αναβολή χωρίς ουσιαστική αιτία και κυρίως χωρίς να λάβουν υπόψη τους τις συνέπειες που θα επακολουθούσαν από την ανεύθυνη συμπεριφορά των ανικάνων και άτολμων ως προς το θέμα της διοργάνωσης του συνεδρίου το οποίο οργάνωναν. Υπέκυψαν στους Διαμαντίδη(ο οποίος τους χορεύει και τους χλευάζει πίσω από την πλάτη τους), Βεληβασάκη (ο οποίος όπως απεδείχθη με πλαστή επιστολή πέρσυ τον Μάϊο παραπλάνησε τον στον Κυπαρισσίδη και αυτός με τη σειρά του τον υφυπουργό Θ. Κασσίμη. Ποια ήταν η εξέλιξη; Διαλύθηκε το Ελληνοαμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο την 1η Μαρτίου 2008 μετά από μια επεισοδιακή συνεδριάση στην Φιλαδέλφεια) και τον «Μέγα κοτσάμπαση του Ελληνισμού » Θεόδωρο Σπυρόπουλο τον οποίο επίσης κατήγγειλαν επώνυμα μέλη του ΣΑΕ Αμερικής που επίσης είναι υπό διάλυση {αναμένονται εξελίξεις…} Οι τελευταίοι δυο, Σπυρόπουλος – Βεληβασάκης που ήταν υποκινούμενοι από τους Γιώργο Γεωργόπουλο, Κ. Λαμπράκη, Μ. Μπαραμπαλιό, Α. Τομόπουλο, Ν. Μπίσκα, Σ. Κοκκόλη, Σ. Σερέτη, Γ . Λυκομήτρο, και τα άλλα καλά παιδιά(…) θα δούμε παρακάτω ποιοι και με στοιχεία) τους σαμποτάρισαν. Γιατί; Μα απλούστατα γιατί πέρα από την εμπάθεια «καλών φίλων και συναδέλφων», η οποία φάνηκε εξ αρχής πως και με ποιο τρόπο υπέσκαπταν την όλη προσπάθεια του συνεδρίου, κυρίως όμως γιατί τα μεγάλα οργανωμένα συμφέροντα δηλαδή {οι της Ιεράς Αρχ., ο Εθνικός Κήρυκας και οι κ. Σπυρόπουλος και Βεληβασάκης} κατάλαβαν ότι ήταν κίνηση της διοργάνωσης του Συνεδρίου αυτού ήταν πράξη ουσίας την οποία όμως δυστυχώς δεν μπορούσε να έχει κανείς τους υπό τον έλεγχο του. Σημειώστε λοιπόν μέχρι στιγμής ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ και μάλλον πολύ δύσκολα θα λάβουν κάποια νωθρά τετριμένα κείμενα, και αν. Η λύση που πάντα προκρίνουν οι ανεύθυνοι είναι να βάζουν όπως έχουν κάνει δεκάδες φορές copy paste το περσινό μήνυμα, όπως έκαναν με του Οικουμενικού Πατριάρχη επειδή καθυστέρησαν να του στείλουν σχετική επιστολή! Γιατί πέρσι οι ιθύνοντες -αυτοί που είναι και φέτος και πληρώνονται αδρά με 10.000$ ο λόγος για την κ. Τζουμάκα(θα δούμε πατρακάτω το ρόλο της σε πολλά θέματα…) την οποία προσέλαβαν πάλι για δεύτερη χρονιά χωρίς διαγωνισμό; Χωρίς καμία επίσημη διαδικασία. Μόνο με απλή πρόταση των κυρίων Ράλλη και Διαμαντίδη. Αυτά προς το παρόν για αυτό το θέμα…
 • 14. Επίσης προς ενημέρωση σας γιατί η Ομοσπονδία δεν σας ενημέρωνει. Πήγαν οι κύριοι αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας στο συνέδριο του κ. Βεληβασάκη για το Ελληνοαμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο πέντε άτομα οι κ. Δημητρίου, Διαμαντίδης, Ράλλης Τραχανής και Πυλαρινός και μόνο που δεν τους πέταξαν έξω με το αιτιλογικό ότι δεν είχα πληρώσει την συνδρομή τους, ενώ η αλήθεια ήταν εντελώς διαφορετική. Ταμειακώς ήταν ταχτοποιημένοι αλλά ο κ. Βεληβασάκης και η γνωστή κλίμα δεν τους ήθελε γιατί φοβόντουσταν όσα επακολούθησαν. Τελικά οι ηγέτες της Ομοσπονδίας έφυγαν νύχτα με σκυμένο κεφάλι. Και αντί να γυρίσουν πίσω να θέσουν θέμα αποχώρησης στο Δ.Σ.της Ομοσπονδίας μετά την σκαιά και αχαραξτήριστη ταπεινωτική και εξευτελιστική συμπεριφορά της «κλίκας» Βεληβασάκη- Σπυρόπουλου κάθονται απαθείς… αυτοί είναι οι ηγέτες της Ομογένειας! Ο κ. Διαμαντίδης ο κ. Καλαμαράς, ο κ. Μιχαλέας, ο κ. Δημητρίου, ο κ. Ράλλης.
 • 15. Και για να κλείσουμε το πρώτο αυτό μέρος. Θέλετε τώρα να δείτε το αποτέλεσμα της δουλειάς στο θέμα του συνεδρίου πόσα μηνύματα απέστειλαν σύσσωμη η πολιτική ηγεσία Ελλάδας και Αμερικής;  επειδή πίσω υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων  που εργάζονταν όλοι -πλην της εκτελεστικής γραμματείας η οποία αμοίβονταν με την ώρα- εθελοντικά και ανιδιοτελώς  ανύστακτα και πυρετωδώς 24 ώρες για μήνες  μόνο για την περισσυλλογή μηνυμάτων. Τονίζεται αυτό επειδή  κάποιοι είχαν το θράσος να λένε ανευθυνότητες. Δείτε και μετρήστε τα μηνύματα για το συνέδριο τα οποία οι περισσότεροι από τους υπεύθυνους  του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας όχι απλά  δεν καταννούν αλλά αγνοούν  και την  ύπαρξη τους επειδή οι γνωστοί υπεύθυνοι τους τα κρύβουν! Και το χειρότερο  από  'ολα; είναι μηνύματα που θα έπρεπε να προτάξουν  και να βάλουν και στο λεύκωμα ακριβώς επειδή είναι ειδικά για τα 70 χρόνια της Ομοσπονδίας!  Αν κάπου θα έπρεπε να αφιερωθεί το λεύκωμα  είναι εκεί, στα 70 χρόνια της Ομοσπονδίας! Ποτέ στην ιστορία της η Ομοσπονδία δεν είχε να επιδείξει τέτοια οργανωμένη και με σεβασμό σχεδιασμένη δουλειά για αυτό και ανταποκρίθηκαν όλοι όχι μόνο από Ελλάδα αλλά και από Αμερική. Πάντα όλα τα λευκώματα όλα τα προηγούμενα χρόνια  περιείχαν  το πολύ δέκα  μηνύματα από Ελλάδα και όλα τα υπόλοιπα  χαιρετισμοί και μηνύματα συμπεριλαμβανομένων και των προέδρων της Ομοσπονδίας, πρέσβεων προξένων. Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε τέτοια κινητοποιήση και τέτοια οργάνωση. 
 • Τέλος, μήπως με όσα  γίνονται αυτή την περίοδο εδώ στην ΝΥ  θα έπρεπε να σκεφτούν πολύ σοβαρά κάποια πράγματα όχι μόνο στην Προεδρεία της Δημοκρατίας αλλά και στην Βουλή ο κ. Σιούφας… Λέμε. Μήπως θα έπρεπε στο εξής για έρθει η Προεδρική φρουρά να ζητείται το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων αναλυτικά ένα μήνα πριν ώστε να ξέρουν τι θα πράξουν… αλλά και να μάθουν επιτέλους να εργάζονται με σύστημα και πρόγραμμα και όχι στο πόδι και ανεύθυνα (αφού τους πληρώνουνε που τους πληρώνουνε)
 • Διότι αρκετά έχουν υποβαθμισθεί  πρόσωπα και θεσμοί από ανεύθυνους και ανίκανους εδώ και χρόνια… Ας σκεφτούν εκεί στην προεδρεία και ας ανοίξουν τα αρχεία του στο έτος 1997 για να δουν γιατί ο τ. Πρόεδρος της Δημορκατίας Κωστής Στεφανόπουλος δεν έστειλε την προεδρική φρουρά! Γιατί τώρα τα πράγματα και η κατάπτωση είναι κατά πολύ χειρότερη…Γιατί θα πρέπει να γίνουν μέρος του προβλήματος θεσμοί και πρόσωπα…;
 • Ας σκεφτεί πολύ σοβορά ο εξοχώτατος κ. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και ας πράξει ανάλογα. Η προεδρική φρουρά που πέρσι εξευτελίστηκε, συμβολίζει τα όσια και τα ιερά του Ελληνισμού. Και αυτοί οι κύριοι δηλαδή ο Διαμαντίδης και ο Ράλλης με νάζι και τα προσωπικά τους καπρίστσια εξευτέλισαν όχι απλά το θεσμό αλλά και τους αξιωματικούς και οπλίτες μας που υπηρετούν τη θητεία τους με όσα έκαναν και ειδικά με την μετάδοση της παρέλασης από το κανάλι 9 και την σκηνοθεσία που  κάποιοι είχαν την έμπνευση να δώσουν στους παραγωγούς του καναλιού… Το ίδιο μήπως θα έπρεπε να σκεφτεί και ο πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής Δημήτρης Σιούφας…
 • Συνεχίζεται….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ – BIG FISH: MY BIG FAT GREEK LOBBY

ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ & ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ