www.noiazomai.net

   Σε λιγότερο από 24 ώρες από τη δημοσίευση στον Τύπο των Σκοπίων των νέων συζητήσεων με τον Μάθιου Νίμιτς και μιας πρώτης διστακτικής συγκατάθεσης των γειτόνων, με την προϋπόθεση αναγνώρισης από Ελλάδα και ΟΗΕ «μακεδονικού» έθνους και γλώσσας, ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, διαπιστώνοντας ότι οι αποκαλύψεις δημιουργούν κενό στην άμυνα και την εικόνα του και επηρεασμένος και από τις υποσχέσεις Μπους για εξασφάλιση της ένταξης, ξαναγύρισε στην επίθεση, κατηγορώντας την Ελλάδα που τον κανακεύει, αλλά και αποκαλύπτοντας άθελά του πως η Κυβέρνηση Καραμανλή-Ντόρας συζητά μαζί του για ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, άλλη στο εσωτερικό και άλλη στο εξωτερικό!!!

Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ

   Συγκεκριμένα ο κ. Γκρούεφσκι, ο κανακάρης της Αθήνας, δήλωσε ανάμεσα στα άλλα την Κυριακή 24/8, σχετικά με τους Έλληνες:

   «Κοιτάξτε μόνο την τελευταία δήλωση μετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού τους με την υπουργό Εξωτερικών. Εμμένουν σταθερά στο αίτημα τους να υπάρξει λύση για ένα όνομα, δηλαδή το συνταγματικό όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας" να χρησιμοποιείται μόνο στο εσωτερικό, ενώ παντού διεθνώς ακόμη και για τις 122 χώρες που μας αναγνώρισαν με το συνταγματικό μας όνομα, να γίνεται χρήση άλλης ονομασίας, την οποία εννοείται θα υπαγορεύσουν αυτοί»!!! Και συνέχισε:

   «Όσον αφορά αυτό το σημείο, οφείλω να πω ότι μεγάλο τμήμα της προχθεσινής ιδέας του κ. Νίμιτς, συμπίπτει με αυτό, κάτι για το οποίο δεν συμφωνήσαμε με τον κ. Νίμιτς» τόνισε ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, αποκαλύπτοντας έτσι άθελά του ότι η Αθήνα συζητά μαζί του για ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ με «Μακεδονία» στο εσωτερικό, και σύνθετη «Μακεδονία» στο εξωτερικό!!!

ΕΚΘΕΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

   Η αποκάλυψη Γκρούεφσκι για διαπραγματεύσεις ΔΙΠΛΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ πίσω από την πλάτη και των Ελλήνων και του Πολιτικού Κόσμου της χώρας, είναι τραγική και εκθέτει τρομακτικά την Κυβέρνηση και την Υπουργό Εξωτερικών, που συνεχώς διαβεβαιώνει ότι κάνει διαπραγματεύσεις «για ένα όνομα έναντι όλων»!!!

  Είναι άραγε σε γνώση του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ότι συζητιέται η Διπλή και όχι η Μονή ονομασία;

   Η Κυβέρνηση οφείλει πάντως ή να διαψεύσει κατηγορηματικά τον Γκρούεφσκι ή να αποκαλύψει ότι άλλαξε και πάλι γραμμή και από την απαράδεκτη εθνική υποχώρηση της Σύνθετης Ονομασίας, έχει συρθεί και στον ατιμωτικό κατήφορο της Διπλής, που σημαίνει άλλο όνομα μέσα και άλλο έξω! Και μάλιστα κατά τον Γκρούεφσκι σκέτο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» μέσα, που σημαίνει ότι θα το αναγράφουν και τα Διαβατήρια των Σκοπιανών και θα αναγνωρίζουμε εθνότητα «Μακεδόνων» (!!!) και άλλο έξω Διεθνώς, που σημαίνει κατά τους αλχημιστές του ΥΠΕΞ, «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» με συνθετικό μπροστά, που σε τίποτα δεν αλλάζει την ουσία, την προπαγάνδα και τις διεκδικήσεις των γειτόνων!

   (Η Διπλή αυτή ονομασία, δεν είναι βέβαια όπως την θέλει ο Γκρούεφσκι, «δηλαδή ένα όνομα, "Δημοκρατία της Μακεδονίας" για όλο τον κόσμο και εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης μόνο για την επικοινωνία με την Ελλάδα» όπως τόνισε χαρακτηριστικά στις ίδιες δηλώσεις του. Διότι αυτή δεν είναι διπλή, αλλά Διμερής ονομασία με την Ελλάδα).

ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

   Με τα παραπάνω ίσως τελικά να εξηγούνται και τα «ανεξήγητα»,  η πρόσφατη δηλαδή ξέφρενη απογείωση διεκδικήσεων των Σκοπίων και ο διεθνής διασυρμός της χώρας μας με τις ενέργειες, τις επιστολές και τις δηλώσεις τους, ενώ από την άλλη τίθεται αυτόματα θέμα παραμονής της ΥΠΕΞ στο ευαίσθητο Υπουργείο, που υπάρχει για να υπερασπίζεται τα Εθνικά Δίκαια και όχι τις καρέκλες και τα πολιτικά όνειρα των εκάστοτε Υπουργών και της ομήγυρής τους!