ΣΥΝΘΕΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΠΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΕ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», αποτελεί κατά την Επιτροπή η «νέα» Πρόταση Νίμιτς, τυχόν υπογραφή της οποίας από την Αθήνα θα αποτελέσει ασυγχώρητο Εθνικό Έγκλημα!

 

   Η Επιτροπή με απλά παραδείγματα και ακλόνητα επιχειρήματα, καταδεικνύει στη συνημμένη Ανακοίνωση Τύπου, πόσο επικίνδυνη είναι η λεγόμενη «Σύνθετη Ονομασία», η οποία αποτελεί τέχνασμα που στοχεύει στην υφαρπαγή της συγκατάθεσης του Ελληνισμού.

 

  Η Πρόταση Νίμιτς είναι επιπρόσθετα Πρόταση Ατιμωτικής Διπλής Ονομασίας, όπου τα Σκόπια στις ταμπέλες του ΟΗΕ και άλλων Οργανισμών θα αναγράφονται «Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και τα ίδια θα αυτοαποκαλούνται ανεμπόδιστα και θα αυτοπαρουσιάζονται ανενόχλητα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», και «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ», αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχει καμία τελική επίπτωση η προσθήκη του «Βου»…

 

  Η Πρόταση είναι ρυθμισμένη για να γίνει αποδεκτή καταρχήν από την ΑΘΗΝΑ, ώστε να καταγραφεί η αποδοχή της ονομασίας «Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και να συρθεί ο πολιτικός κόσμος σε μια θανάσιμη παγίδα, με στόχο την άμεση ένταξη της ψευδο«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. και την παράκαμψη των σχετικών ελληνικών αντιρρήσεων.

 

   Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ή ΔΙΠΛΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ, ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

 

  Κάτι που δεν είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτό από κανέναν.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

 


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Κωνσταντίνος Κάλφας