Τον Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ.  κ. Άδωνη Γεωργιάδη θα τιμήσει για τους αγώνες και την προσφορά του συα εθνικά θέματα  με το Απολλώνειο Βραβείο το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στο Terrace on the Park ο ραδιοφωνικός σταθμός της Νέας Υόρκης Hellas Fm. Ο κ.Γεωργιάδηςς μιλώντας αποκλειστικά στο Greek American News Agency για την τιμή που του κάνει ο γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός της Νέας Υόρκης μας τόνισε ότι είναι μεγάλη η τιμή που του γίνεται. ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. Ο κ. Γεωργιάδης έχει ξεχωρίσει πολύ πριν γίνει βουλευτής όχι μόνο με τις γνωστές και ομώνυμες εκδόσεις αλλά κυρίως  με την δυναμική παρουσία του στα κοινωνικά δρώμενα, με τις τολμηρές και καθαρές θέσεις του στα εθνικά και κοινωνικά θέματα αλλά και τους αγώνες του στην κοινωνία. Ο κ. Γεωργιάδης είναι ο άνθρωπος -αν και αρκετά νέος- που έχει συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας  αρκετές φορές είτε για να δεχθεί επιθέσεις, συκοφαντίες και προπυλακισμούς είτε για να δεχθεί την τιμή και την αναγνώριση για τους αγώνες την συνεχή και αδιάλειπτη προσφορά του στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον Ελληνισμό και την ελληνική κοινωνία.  Μια μικρή  γεύση  από την βουλευτική δράση του Α.Γεωργιάδη   

 Ο Θεσμός του Απολώνιου βραβείου αν και νέος ( συμπληρώνει το 5ο έτος ) εν τούτοις  στον κατάλογο που αναμένεται  και ευχόμαστε να είναι μακρύς και με μέλλον τις πρώτες θέσεις κατέχουν γνωστοί και πετυχημένοι αλλά κυρίως αναγνωρισμένοι ο κάθε ένας στον τομέα του. Η πρώτη που έλαβε  την διάκριση ήταν Αμερικανίδα  βουλευτής της Ομογένειας Κάρολ Μαλόνυ, εν συνεχεία  οι  πρώην υπουργοί  κ. Λιάσκος(2004) και Πάνος Παναγιωτόπουλος(2005) και η Παμμακεδονική(2007).
Στην ίδια εκδήλωση θα τιμηθεί για την πετυχημένη επιχειρηματική και επαγγελματική του  πορεία  και ο κ. Μάϊκ Ψαρός ιδιοκτήτης της εταιρίας UTOG. 
Ο Σταθμός που φέτος συμπληρώνει 7 χρόνια συνεχούς λειτουργίας θα τιμήσει με ειδική διάκριση και ένα παιδί της Ομογένειας το οποίο την έκανε υπερήφανη στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Την γνωστή και πετυχημένη Καλομοίρα  η οποία έχει διακριθεί στον διαγωνισμό της Eurovision 2008. Καλομοίρα έχει επιστρέψει στη Νέα Υόρκη για ένα μικρό διάλλειμα και ξεκούραση από το βαρύ επαγγελματικό της πρόγραμμα και αναμένεται να εμφανιστεί ειδικά για την βραδιά που ετοιμάζει ο Hellas Fm. Το πρόγραμμα στο δεύτερο, το καλλιτεχνικό του μέρος κρύβει πολλές και δυνατές εκπλήξεις  που αναμένεται να κάνει την βραδιά αξέχαστη με μουσική και τραγούδια από γνωστούς καλλιτέχνες της Ομογένειας που θα προσφέρουν κέφι και διασκέδαση(και το έχουμε ανάγκη στους  δύσκολους καιρούς που διανύμουμε,)  ενώ  το αποκορύφωμα όμως της βραδιάς θα είναι ο Περικλής του Fame Story.