Του Θύμιου Παπανικολάου/ Διευθυντή Έκδοσης του Περιδικού ΡΕΣΑΛΤΟ

 

        Όχι μόνο τα γεγονότα, αλλά και οι ρήσεις έρχονται ιστορικά επαναλαμβανόμενες σαν φάρσα.

          Καιρός να αναφωνήσει και ο Καραμανλής ο νεώτερος τη ρήση του Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;».

           Εμάς δεν μας εκπλήσσει πλέον τίποτα. Αυτά που γίνονται σήμερα τα έχουμε επισημάνει και αναλύσει από πολύ παλιά.

 

          ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

 

          α). Έχουμε αναλύσει σε όλες της τις πτυχές την ιδεολογική κυριαρχία της αυτοκρατορικής, πολυπολιτισμικής «αριστεράς» και του «εκσυγχρονιστικού» παρακράτους.

          β). Έχουμε τεκμηριώσει, πολλές φορές ότι οι κυβερνήσεις αποτελούν τους πολιτικούς διαχειριστές του καθεστώτος και ότι η πραγματική εξουσία βρίσκεται στους οικονομικούς «νταβάδες» (τους υπερατλαντικούς κυρίως) και στα ποικίλα ιδεολογικά, πολιτικά και παρακρατικά τους όργανα.

          γ). Έχουμε προδιαγράψει την τύχη της Ν.Δ., επισημαίνοντας το μεγαλύτερο κίνδυνο που αντιμετωπίζει: Την «εκσυγχρονιστική»  της πασοκοποίηση.  

          δ). Αναλύουμε ακατάσχετα και κουραστικά ότι η στρατηγική της τρομοκρατίας αποτελεί το πλέον προνομιακό μέσον άσκησης πολιτικής από το υπέρ-κράτος των ΗΠΑ και τις υπηρεσίες του που ελέγχουν και κατέχουν όλους τους μηχανισμούς του ελληνικού κράτους.

          Η στρατηγική αυτή συνίσταται στην κατασκευή και τον έλεγχο δήθεν αριστερών οργανώσεων, τύπου «17Ν», μέσω των οποίων υλοποιούνται ευρύτεροι πολιτικοί σχεδιασμοί.

          Από αυτή την κατασκευή της «αριστερής» «ατομικής τρομοκρατίας» οδηγήθηκαν οι σπόνσορές της σε μια διεύρυνση  και εξάπλωσή της: Στην κατασκευή τρομοκρατικών συμμοριών με πιο μαζικές διαστάσεις και με ποικίλους στόχους: ποσοτικές συσσωρεύσεις μαζικών τρομοκρατικών πράξεων μέσα στην κοινωνία, στα Ιδρύματα, στις Εκκλησίες, στους δρόμους κ.λπ., συσσωρεύσεις με προσχεδιασμένο στόχο την «κατασκευή» και καθοδήγηση τρομοκρατικών «κινημάτων»: σαν και αυτό που ζούμε σήμερα.

          ΟΙ συμμορίες αυτές αποτελούν τα νέα τρομοκρατικά «τάγματα εφόδου» του πλανητικού φασισμού, επανδρωμένα από ανυποψίαστους νεολαίους που έχουν πέσει σε πολιτική και ψυχική εξαθλίωση, από αλλοδαπούς που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα και βρίσκουν κερδοφόρα εργασία στο πλιάτσικο και στην τρομοκρατία ΚΑΙ από τους συνειδητούς καθοδηγητές: Πρώην αριστερούς, μετανοημένους και εξαγορασμένους και εκπαιδευμένους ασφαλίτες και πράκτορες μυστικών υπηρεσιών

ΟΛΑ αυτά τα έχουμε αναλύσει εδώ και χρόνια διεξοδικά και κουραστικά. Κάποιοι γελάγανε όταν τα γράφαμε.

          Σήμερα το γέλιο τους έχει παγώσει και αρχίζουν να τα βλέπουν πολλοί. ..

          Δεν μας εκπλήσσει, συνεπώς, το τρομοκρατικό πραξικόπημα της κατάληψης της ΕΡΤ.

          Αυτό που μας εκπλήσσει είναι ότι κάποιοι «χρήσιμοι ηλίθιοι» ακόμα δεν τα βλέπουν και πιστεύουν ότι αυτές είναι επαναστατικές πράξεις μια «λαϊκής εξέγερσης»!!!

          Μόνο που δεν σκέφτονται ότι μια λαϊκή εξέγερση δεν τρομοκρατεί την κοινωνία, αλλά τη συσπειρώνει. Δεν αδειάζει το κέντρο της Πόλης από τους ανθρώπους, αλλά το πλημμυρίζει. Η Αθήνα και οι κάτοικοί της ζουν σε ΤΡΟΜΟ, Ούτε να κατεβούν στο κέντρο δεν τολμούν!!!

          Αυτό είναι τρομοκρατία και ΟΧΙ λαϊκή εξέγερση.

          Και από πού παίρνουν τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ κατάληψης της ΕΡΤ οι «εξεγερμένοι»; Υπάρχουν Λαϊκά Συμβούλια, Επιτροπές Αγώνα εκλεγμένες από τα όργανα της Λαϊκής Εξέγερσης;  Συντονιστικό  που να υλοποιεί τις αποφάσεις;  Πού είναι το «διευθυντήριο»  της Εξέγερσης; Πού είναι οι στόχοι, τα αιτήματα, οι αποφάσεις και  τα όργανα της ΕΞΟΥΣΙΑΣ των Λαϊκών μαζών;

          Μόνο τρομοκρατικές «συμμορίες» και  μαθητές για ασπίδα, το παρακράτος με κουκούλες και κάποια τμήματα μαθητών για συγκάλυψη και  άλλοθι.

          ΖΟΥΜΕ τη νέα βαρβαρότητα των φασιστικών τρομοκρατικών μηχανισμών.

          Και η κυβέρνηση επειδή γνωρίζει παρακολουθεί έντρομη!!!

          Η Νέα καθεστωτική τρομοκρατία που ετοιμάζεται για τα αυθεντικά κινήματα θα έρθει σαν μακάβριο τέρας εναντίον κάθε αγωνιστή και κάθε ιδέας ανατρεπτικής…