Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Πέρυσι το καλοκαίρι, λίγο πριν τις καταστροφικές φωτιές, μία μικρή ομάδα ατόμων ξεκινήσαμε το Hellenic Affairs Forum, το οποίο σήμερα αριθμεί 1562 μέλη και είναι το 2ο μεγαλύτερο ελληνικό φόρουμ των Googlegroups.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στην δημιουργία και αποτελεσματική διαχείριση ηλεκτρονικών ομάδων επικοινωνίας μας βοήθησε σημαντικά ώστε να αποφύγουμε λάθη, που θα καθιστούσαν την διακριτική παρουσία μας ενοχλητική.


Τα καθημερινά σχόλιά σας, στην συντριπτική τους πλειοψηφία θετικά, μας δίνουν μεγάλη δύναμη για να συνεχίσουμε. 

Θα ήταν αναληθές αν υποστηρίζαμε ότι δεν έχουμε δεχτεί κάποια καλόπιστη κριτική. Τα σχόλια και οι υποδείξεις σας λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, μας κρατούν σε συνεχή εγρήγορση και επαγρύπνηση και μας βοηθούν να βελτιωνόμαστε.

Η χαρά μας είναι μεγάλη όταν βλέπουμε κείμενά μας να αναδημοσιεύονται σε ιστοσελίδες του επαρχιακού και ομογενειακού τύπου ή να προωθούνται σε ηλεκτρονικές λίστες. Αρκετοί από σας, όταν μας πλησιάζετε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, εκφράζετε σταθερά τις ευχαριστίες σας. Αυτό μεγαλώνει το αίσθημα ευθύνης μας απέναντί σας.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση όταν βλέπουμε νέες ιστοσελίδες ή ιστολόγια να ξεφυτρώνουν από μέλη μας στα οποία, από το ξεκίνημά μας, δώσαμε πρώτοι βήμα επικοινωνίας για να ακουστούν οι απόψεις τους.

Τελευταία ξεκινήσαμε την λειτουργία και του δικού μας ιστολόγιου (BLOG) η διεύθυνση του οποίου είναι, 
http://hellenic-affairs-forum.blogspot.com 

Πρόκειται για μια συμπληρωματική υπηρεσία, πιο ευέλικτη, που φιλοξενεί περισσότερα άρθρα, σχόλια ή μηνύματα από αυτά που έρχονται στο γραμματοκιβώτιό σας. 

Η αντίδρασή σας για το ιστολόγιό μας είναι εξίσου θετική και σας παρακαλούμε πολύ να το κάνετε γνωστό στους φίλους. 

Πολλοί από σας, σχεδόν καθημερινά, μας στέλνετε διευθύνσεις φίλων σας, για να τα συμπεριλάβουμε στην λίστα αλληλογραφίας. Είναι αυτό ακριβώς που εξηγεί την μεγάλη ανάπτυξή μας και απαντά στο κύριο ερώτημα αρκετών, "Πώς έγινα μέλος του Hellenic Affairs Forum"; 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη με την οποία μας περιβάλλετε και την δυνατότητα που μας δίνετε να σας επισκεπτόμαστε ηλεκτρονικά με τα μηνύματά μας! 

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους κάνουν τον κόπο να μας στέλνουν κείμενα ή να μας τροφοδοτούν με ειδήσεις και ανακοινώσεις, διευκολύνοντας έτσι σημαντικά το έργο μας. Η προσπάθειά μας είναι 100% εθελοντική, ενίοτε δε εις βάρος του ελεύθερου χρόνου μας, οπότε κάθε τι χρήσιμο είναι ευπρόσδεκτο.

Καθώς πλησιάζουμε τις γιορτινές αυτές ημέρες, θα θέλαμε τελειώνοντας, να σας ευχηθούμε Χαρούμενα Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2009, γεμάτο από υγεία, χαρά και προκοπή!

Με εκτίμηση και θερμές ευχαριστίες,

Αθανάσιος Δ. Σαραντόπουλος, Ph.D.