Οι ιμπεριαλιστές αυτοκράτορες της υφηλίου πλειοδοτούν σε κτηνωδία και σε πεισματωμένο κυνισμό από όλους τους προκατόχους τους.

          Ιδιαίτερα σήμερα, που παρακμάζουν και καταρρέουν, για να υπερασπίσουν τα άγια των αγίων τους: το κέρδος και το παγκόσμιο μονοπώλιο της εξουσίας τους, θα χρησιμοποιήσουν δόντια και νύχια, θα βάλουν σε ενέργεια στο μάξιμουμ ψυχρά και αμείλικτα κάθε τρομοκρατική μέθοδο, θα εξαπολύσουν τον ουρανό και την κόλαση εναντίον των εθνών και των λαών, θα μεταβάλλουν ακόμα και χώρες σε καπνίζοντα ερείπια…

    

  Οι πολεμικές επιθέσεις εναντίον των Παλαιστινίων εντάσσονται μέσα σε αυτή την πλανητική ιμπεριαλιστική τρομοκρατία και αποτελούν το πλέον μακάβριο έργο της ιμπεριαλιστικής θηριωδίας και του κτηνώδους κυνισμού.

          Αλλά και αυτά που ζήσαμε στην Ελλάδα, τον τελευταίο μήνα του 2008,  με την τρομοκρατία των κουκουλοφόρων,  των πυροψυχώσεων και του θεάματος, τα οποία τα βάπτισαν, οι καθεστωτικοί μηχανισμοί και οι υπόδουλοι «στοχαστές», «κοινωνική εξέγερση»,   αποτελούν ένα κομμάτι από το παζλ του ιμπεριαλιστικού τρομοκρατικού πολέμου.

          ΟΙ αυτοκράτορες του πλανήτη είναι αδίστακτοι προκειμένου να υπερασπίσουν την αποκλειστικότητα και το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ της εξουσίας τους.

          Είναι αδίστακτοι, αλλά δεν είναι ανίκητοι. Αντίθετα είναι πολύ ευάλωτοι και σε πορεία ταχείας πτώσης, όταν τα μόνα μέσα που χρησιμοποιούν   είναι ο πόλεμος και η τρομοκρατία.

          Όλα αυτά αναλύονται στο νέο τεύχος του ΡΕΣΑΛΤΟ που κυκλοφορεί.

          Το έμβλημά μας είναι: Η τρομοκρατία της αλήθειας τρομοκρατεί του τρομοκράτες-εξουσιαστές και είναι η μόνη που ωφελεί τις κοινωνίες και τους λαούς.

          Τα περιεχόμενα του νέου τεύχους εδώ