Πώς κύλισε το Σαββατοκύριακο στα καλά blogs    από τα taxalia.blogspot

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου " Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs, παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs." παίζει σήμερα σε πολλά blogs, όπως το online-press , ενώ ολόκληρη η ιστορία στο patrides.

 Και η μονή Βατοπεδίου κυκλοφόρησε φυλλάδιο με τις θέσεις της, το οποίο διαβάζεται αφού πάντα υπάρχει "ένας καλός λόγος" , τον οποίο βρήκε το cosmosnews, επειδή πάντα υπάρχει λόγος να ψηφίσετε στη διαδικτυακή δημοσκόπηση του http://spyros-tagas.blogspot.com/.

Το newsblog παρακαλά τα κανάλι να μην προβάλλουν την τελετή ορκομωσίας του Ομπάμα, θέμα που θα απασχολήσει την αξιόλογη εφημερίδα ΑΡΓΩ. Το piazza del popolo, διαπιστώνει ότι ξεφουσκώνει η πρόσκαιρη άνοδος της Ν.Δ. στις δημοσκοπήσεις, ενώ το έγκυρο και φίλο greece-salonika, μας ενημερώνει ότι "Σκοπιανοί απειλούν τον Α.Σαμαρά":Μια ακόμη πραγματικά αστεία ιστορία των παραδοσιακών Ελληνικών ΜΜΕ.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ή ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΩΝ; Μήπως ο Καραμανλής παίρνει γραμμή από τον Πούτιν, στο θέμα της Γάζας; Ο Γιάννης Παπαϊωάννου αναρωτιέται αν ο Καρμανλής πάει για ..πρόεδρος της Δημοκρατίας, και το kafeneio-gr, βρίσκει το νέο κυβερνητικό σχήμα "δεμένο", την ώρα που το ibisclub, παίρνει συνέντευξη από ένα βρικόλακα, ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, θέτει νέο δίλημμα: Καραμανλής ή Γάζα; και το laikoyra τα χώνει στο Δήμαρχο, που πάρκαρε πολύ ..άτσαλα Την Παρασκευή 16/1/2009 συζητήθηκε στη Βουλή η επερώτηση είκοσι οκτώ Βουλευτών, σχετικά με την ψυχιατρική μεταρρύθμιση.

Ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αβραμόπουλος απουσίαζε. Δηλαδή το ίδιο έργο, με άλλα πρόσωπα. Πρόσωπα, που μάλλον δεν εκτιμά ο Γιώργος Κρόγιας, που τα χώνει στο θίασο με τίτλο Viva Nea Dimokratia socialista! Hasta Siempre – Comandante Che Caraman! με μια ωραία φωτοσοπιά του Νομάρχη μας, ως Τσε Γκεβάρα.

Και επειδή η ΝΔ πάει μαζί με το ΠΑΣΟΚ, τα trikaland, έχουν πλούσιο ρεπορτάζ από την επίσκεψη Γιώργου Παπανδρέου στη Θεσσαλική πόλη, ο Γιώργος Σαρρής, έφτιαξε αποχαιρετιστήριο βιντεο για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, με την ίδια ευαισθησία που προσεγγίζει το apnea τη ζωή των μεταναστών στην Αθήνα του 2009, στο Ημερολόγιο συνόρων πεθαίνοντας στην Πέτρου Ράλλη . Ο έξοχος φίλος bollywwod μας ενημερώνει ότι ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ του DA CAPO!

To blog του φοιτητή διοργανώνει ψηφοφορία για το νόμο πλαίσιο για την παιδεία, ενώ ο Κώστας Λαλένης, στο Περιστέρι μιλά για ένα Προοδευτικό μέτωπο -Ανάγκη για μια νέα δημοτική συνεργασία . Το http://anemos5.blogspot.com/ μας ενημερώνει για την αθλιότητα του LONELY PLANET με το Καστελόριζο. Κάποιος διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει γενιά των 700 ευρώ, ενώ ο dcorfu έχει ένα Γράμμα σε αυτούς τους " μεγάλους" από μια μικρή μαθήτρια: ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

Οι αδερφοί μας Κύπριοι, διαπιστώνουν ότι Ενώ ο πρόεδρος Χριστόφιας συνομιλεί με τον εκπρόσωπο της κατοχής Ταλάτ προσπαθώντας να μας επιβάλει ένα νέο σχέδιο λύσης τύπου Ανάν , οι << συμπατριώτες >> μας τ/κ , αλωνίζουν ανενόχλητοι στην Ευρώπη ενώ στην Ελλάδα ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΜΑΧΩΝ, ΤΩΡΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΧΑΜΑΣ-ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ. … στα αθλητικά η ΑΕΚ πέρασε από το Καυτατζόγλειο με ευνοϊκή διαιτησία, όπως λεει ο Δημήτρης Συρμάτσης, στο μπλογκ του, ενώ ο ΠΑΟ φαίνεται πώς έγινε τρένο ή καλύτερα ΠΟΛΥΒΟΛΟ Ο ΠΑΟ 4-0 ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ