Του Δημήτρη Αλευρομάγειρου 

Τελικά η ναζιστική σημερινή κυβέρνηση του Ισραήλ το έκανε το « δώρο» στον Ομπάμα, τη παραμονή της ορκωμοσίας του.

Δώρο παγίδα, η «μονομερής» εκεχειρία..

Θα το αποδεχθεί ως τέτοιο ο νέος αμερικανός πρόεδρος;,

Αν ναι έχει ήδη αποτύχει.

Περιμένουμε τον αυριανό λόγο του…

 

Και δίπλα σ’ αυτό οι δούλοι ηγέτες της Σαουδικής Αραβίας, έσπευσαν να δώσουν τα αργύρια της προδοσίας τους προς το Αραβικό έθνος ,για την «ανοικοδόμηση» της Γάζας….

Και η φρικτή φυσιογνωμία του Αμπας με σκυμμένο το κεφάλι [αφού τον ξεμπρόστιασε το Κατάρ] έσπευσε να ευχαριστήσει τους Σαουδάραβες ηγέτες και να ψελλίσει κάποια παράπονα προς τους δολοφόνους του Παλαιστινιακού Λαού..

Πόσο θα χαιρόμουνα αν η Χαμάς πέταγε στα μούτρα των ηγετών της Σ.Αραβίας τα αργύρια της προδοσίας τους προς το Αραβικό έθνος.

Ποιος θα «ανοικοδομήσει» τα 400 νήπια που σφαγίασε η σημερινή ναζιστική κυβέρνηση του Ισραήλ;;;

Ποιος θα ξεπλύνει την αφόρητη ντροπή γι’ αυτό το έγκλημα που αισθάνονται οι  -όποιοι -δημοκρατικοί πολίτες του Ισραήλ; [και είναι πολλοί]

Η Γερμανία, 64 χρόνια μετά και, ακόμη δεν έχει συνελθει από το φρικτό ολοκαύτωμα εναντίον των Εβραίων αλλά και άλλων Λαών . Είδα πριν χρόνια -όταν επισκέφτηκα το Νταχάου για να προσκυνήσω τα θύματα των εγκλημάτων του ναζισμού- μαθητές γερμανικών σχολείων με του γερμανούς δασκάλους τους να ακούνε με φρίκη τα έργα των ναζιστών συμπατριωτών τους και ένοιωσα αυτή την ντροπή που είχαν μαθητές και δάσκαλοι, οι οποίοι δεν είχαν ευθύνη για το ναζιστικό έγκλημα….

Το δε κυνικό στο σημερινό έγκλημα στη Γάζα είναι ότι είδα την υπουργό εξωτερικών και τον υπουργό άμυνας του Ισραήλ να συναγωνίζονται σε σκληρότητα εν όψει των εκλογών….

Ας προσπαθήσουμε-όσο μπορούμε -να κάνουμε μια prima vista αποτίμηση αυτού του εγκλήματος.

Η σημερινή ναζιστική κυβέρνηση του Ισραήλ, ηττήθη πλήρως  ηθικά[εδώ δεν υπάρχει ούτε η παραμικρή αμφιβολία. Ακόμη και μέσα στον ελληνικό τύπο, που υπάρχουν πολλοί φιλοισραηλινοι δεν βρέθηκε ούτε μια φωνή που να επαινέσει την επίθεση [και συνέχεια δολοφονία των Παλαιστίνιων]. 

Νίκησε όμως το Ισραήλ στρατιωτικά;;

Φυσικά και όχι,

Το 1967 μέσα σε 6 μέρες είχε καταλάβει όλες τις διπλανές χώρες και το 1973 κατόρθωσε να ανατρέψει την εις βάρος του στρατιωτική κατάσταση πολύ σύντομα.

Νίκησε πολιτικά;;;

Φυσικά και όχι γιατί ° το 1967 και μετά τον πόλεμο, το τότε Ισραηλινό γεράκι ο Μωσέ Νταγιάν έσπευσε να αρχίσει αμέσως συνομιλίες με τους γείτονες Άραβες, γιατί είχε το πολίτικο αισθητήριο να καταλάβει ότι με αυτούς θα ζούσε ο λαός του.

Το σημερινό Ισραήλ, αφού δολοφόνησε τον Γιασέρ Αραφάτ, αφού νόμισε ότι φλερτάροντας με τη Χαμάς και αποδυναμώνοντας την Φατάχ κάτι θα επιτύχει,[αφού υπέστη, εν τω μεταξύ, συντριπτική ήττα το 2006 στο Λίβανο ]και επειδή η Χαμάς δεν έγινε όργανο της [έστω και με το λάθος της σύγκρουσης των παλαιστίνιων μεταξύ τους ] και παρά την τραγική φιγούρα ενός ανίκανου Αμπας , έσπευσε να εισβάλει στη Γάζα , να την ισοπεδώσει δολοφονώντας 1400 άμαχους μεταξύ των οποίων 400 νήπια.

Τορπίλισε επομένως τις οποίες γέφυρες επικοινωνίας και απομάκρυνε  κάθε ιδέα ειρήνευσης και να διατηρήσει τον δρόμο του αίματος για πολλά χρόνια..

Ο παλαιστινιακός Λαός, του οποίου το έδαφος καταπατά από το 1948 το Ισραήλ ζητά ένα κομμάτι γης Ελευθερίας. Αν δεν το πάρει μπορεί να τον δολοφονούν αλλά ποτέ δεν θα πεθάνει.

Όσο πιο σύντομα το καταλάβουν αυτό οι σημερινοί ιμπεριαλιστές ,όπου γης τόσο το καλλίτερο και για τους ίδιους,

Ας μελετήσουν, επί τέλους την παγκόσμια ιστορία οι αμόρφωτοι και ανόητοι.,

Είναι και προς το συμφέρον του ιδίου του λαού τους,

Ας ευχηθούμε και ας ελπίσουμε ότι αυτές οι τσιμενταρισμένες αλήθειες θα βρουν ανθρώπινα αυτιά στους όποιους σημερινούς ισχυρούς της Γης.

Ένα είναι βέβαιο ότι το ναζιστικό ολοκαύτωμα που υπέστη ο εβραϊκός λαός επί Χίτλερ , εξαντλήθηκε πλέον ως άλλοθι και μαζύ με την μνεία αυτού του ολοκαυτώματος η σκέψη όλων των ανθρώπων θα πηγαίνει αυτόματα στο σημερινό έγκλημα- ολοκαύτωμα  που διέπραξε το Ισραήλ στα νήπια του Ηρωικού Παλαιστινιακού Λαού.

Αθήνα 19η Ιανουαρίου 2009,

Δημήτρης Αλευρομάγειρος,

Αντιστράτηγος ε.α, Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού

[Αυτό το  κείμενο έχει αποδέκτη και την Ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα [< info1@athens.mfa.gov.il>  & < info@athens.mfa.gov.il>  με την ελπίδα ότι οι εδώ διπλωματικοί του Ισραήλ -έχοντας αφουγκραστεί την αηδία του ελληνικού Λαού κατά της κυβέρνησης τους, [ο οποίος  ελληνικός λαός,  δεν παύει να λησμονεί, την αμέριστη βοήθεια  που προσέφερε  στον εβραϊκό λαό, κατά τη διάρκεια της κατοχής]νουθετήσουν την κυβέρνηση τους, ότι τα εγκλήματα ποτέ δεν έχουν θετικά αποτελέσματα… ]