Μετράει όχι πολύ χρόνο ζωής και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, την αναγνωσιμότητα, που μεταφράζεται σε…χτυπήματα και επισκεψιμότητα. Πλησιάζει τα 40 εκατομμύρια χτυπήματα, αφήνοντας πίσω του αλλά Blogs. Φαίνεται τελικά πως η εκεινο που ενδιαφέρει τους αναγνώστες είναι η ουσιαστική ενημέρωση, χωρίς παραποιήσεις, χωρίς "καπέλα", χωρίς να υποκινείται σε σκοπιμότητες κάθε είδους. Σήμερα αυτό κερδίζει. Η ουσιαστική ενημέρωση. Το Troktiko κέρδισε σε αυτό το κομμάτι. Αν και τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε την κόντρα του με την zougla.gr, υπόθεση που αν δεν είσαι στα πράγματα, δεν πολυκαταλαβαίνεις, εντούτοις το… "μικρό χαριτωμένο ζωάκι" συνεχίζει να μεγαλώνει και να έχει την συμπάθεια και την προτίμηση των περισσοτέρων! Και να μην ξεχνάμε και το πολύ καλό και εκλεπτισμένο χιούμορ!

Δείτε το…   

Τρίτη, 17 Φεβρουάριος 2009

Το μέλος της επιτροπής eurovision που λέει τα Σκόπια – Μακεδονία


Το www.esctoday.com συμφερόντων Στέλλας Φλωρά (θα βρίσκεται στην επιτροπή για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, αλήθεια με ποια "μουσική" ιδιότητα, τυγχάνει απλά φαν του θεσμού και ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείων) αναφέρει τα Σκόπια ως Macedonia. Βάζει το τυπικό FYR ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑCEDONIA!

Βάλτε την…να ψηφίσει και να μας περιγράψει και το τραγούδι των Σκοπίων. Καλά οι επιλογές πως γίνονται; Μια ματιά στα site δεν ρίχνουν;


Διαβάστε Περισσότερα

Το 71,4% των Ελληνόπουλων μπαίνει στο internet



Και όμως είναι αλήθεια ότι το 71,4% των Ελληνόπουλων μέχρι 15 ετών μπαίνουν στο διαδίκτυο! Καταλάβατε πόσο μεγάλο είναι το ποσοστό που μπαίνει στο διαδίκτυο; ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Γιαυτό και οι διαφημιστές δεν είναι κορόιδα και θα γυρίσουν την μπάλα σε άλλο γήπεδο. Αυτό φοβούνται τα ΜΜΕ. Η ηλικίες που μπορεί κάποιος να αποκτήσει συνήθεια σε ένα…προιόν είναι αυτές οι μικρές. Άρα είναι αυτονόητο ότι μέσα στην κρίση ο διαφημιζόμενος θέλει να έχει πελάτες και όχι να χάνει. Στο εξωτερικό ήδη εφαρμόζεται το σκεπτικό σε portal και κυρίως σε blog που λένε περισσότερες αλήθειες.

Kαι οι γονείς συναινούν γιατί η τηλεόραση είναι επικίνδυνη. Αρκεί όμως να υπάρχει έλεγχος στο που μπαίνουν και σε ποια site. Μπορούν να βάλουν φραγή στα ακατάλληλα.


Διαβάστε Περισσότερα