Ζούμε τη σχιζοφρένεια της διατεταγμένης τρομοκρατίας και του υστερικού τρομοθεάματος. Στρατοί κουκουλοφόρων προβοκατόρων, κάθε λογής παρακρατικές μαριονέτες  και ποικίλα πολιτικά και δημοσιογραφικά ενεργούμενα, έχουν βγει για τα καλά στο σεργιάνι.. Στην αλυσίδα της κατευθυνόμενης «δράσης» προστίθενται και τα πολιτικά και δημοσιογραφικά ενεργούμενα και όλοι οι «ειδικοί» του επαγγέλματος της ψευτιάς και της εξαπάτησης.

Οι τρομολαγνικές «θεωρίες» δίνουν και παίρνουν, τα σενάρια διαδέχονται το ένα το άλλο και η φαντασία οργιάζει.

Τα τηλεοπτικά κανάλια (αυτό το θέατρο του θεάματος)  έχουν δώσει τα «ρέστα τους»,  προετοιμάζοντας τον εφιάλτη  του αύριο.

 Ταυτόχρονα, οι πολιτικοί μας επιδίδονται αφηνιασμένα στα τεχνάσματα της πολιτικής απάτης. Ζούμε και εδώ τον κατακλυσμό ενός άλλου τελετουργικού θεάματος  δημαγωγίας και υποκρισίας. Έχει στη στηθεί  ένα σκηνικό απάτης, μέσω του οποίου, όχι μόνο αποκρύπτεται η πραγματικότητα, όχι μόνο αθωώνεται το καθεστώς και η κτηνωδία του, αλλά χρησιμοποιείται από τους «νταβάδες» του καθεστώτος για τα δόλια πολιτικά τους παιχνίδια και την  αναπαλαίωση της βαρβαρότητας και της σήψης τους, με την «κατασκευή» και «καρατόμηση» αποδιοπομπαίων  τράγων.

Όλα αυτά και πολλά άλλα αναλύονται στο νέο ΡΕΣΑΛΤΟ.

Για τα περιεχόμενα, πατήστε εδώ