…για την αναγνώριση στην  συμβολή  της  Ελλάδας στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο

Τούτη την περίοδο που η Ελλάδα βάλλεται πανταχόθεν και κυρίως από τους εσωτερικούς εχθρούς…Εκείνους που παίζουν τα ύποπτα βρόμικα ξενοκίνητα  παιχνίδια στο όνομα δήθεν  του Ελληνικού  Λαού και των δικαιωμάτων του, σκοτώνοντας και δολοφονώντας ανυποψίαστους με το πρόσχημα τις επικαλυμμένες αριστερίστικες ιδέοληψίες τους, η απάντηση των πνευματικά  υγιών  δυνάμεων να είναι πίστη στα οράματα και τις ιδέες του Ελληνισμού. Εκείνου του Ελληνισμού που πρόσφερε όχι μόνο στον παγκόσμιο πολιτισμό με αξίες όπως η Δημοκρατία και οι ιδέες όπως αυτές του Πλάτωνα και του Σωκράτη αλλά και με θυσίες σε κοινούς αγώνες της ανθρωπότητας εναντίον των ελευθεριών και των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Ένα τέτοιο άγνωστο μέχρι σήμερα στο ευρύ κοινό  κομμάτι της ιστορίας μας είναι η προσφορά και η συμβολή της Ελλάδας στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένα κομμάτι που αρκετοί υπουργοί Εθνικής άμυνας με τελευταίο τον Ευάγγελος Μεϊμαράκης έχουν υποσχεθεί ότι θα αποκαταστήσουν. Το θέμα έχει τεθεί εδώ και χρόνια όπως αποκαλύτπουμε σήμερα -άλλα όλες οι προηγούμενες ηγεσίες έχουν κωφεύσει- από τις  Παμμακεδονικές Ενώσεις ΗΠΑ και Καναδά και ιδού η επιστολή ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ 
Το Greek American News Agency ξεκινά σήμερα μια νέα μεγάλη εκστρατεία ενημέρωση με γενικό αίτημα τα συναρμόδια υπουργεία(ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)  να συμπεριλάβουν στην επίσημη  εθνική ιστορία και τα  επίσημα ιστορικά αρχεία του Ελληνικού Κράτους ένα σπάνιο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ  το οποίο και αποκαλύπττουμε σήμερα. Ένα μοναδικής  και σπάνιας ιστορικής αξίας ντοκουμέντο, που συνέγραψε ο Υποναύρχος ε. α. Σωτήριος Γεωργιάδης  το οποίο μας παραχώρησε προς δημοσίευση και διάδοση του στο ευρύτερο Ελληνικό κοινό και τους όπου γης έλληνες.
Η επισυναπτόμενη αναδρομή έχει συνταχθεί γιά να καλύψει προσωρινά το μεγάλο κενό που υπάρχει από το 1945 έκτοτε και το οποίο οφείλει να συμπληρώσει  το Ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, όπως του έχουν κατ' επανάληψη ζητήσει η Παμμακεδονική Καναδά, η Παμμακεδονική ΗΠΑ και άλλοι, μεταξύ των οποίων και ο πρώην Υπουργός και Βετεράνος του Β΄ ΠΠ κ. Ν. Μάρτης, γιά την ενημέρωση κυρίως των σημερινών νέων
Το σπάνιο ιστορικό ντοκουμέντο το οποίο ανήκει στην Εταιρία Μελέτης Ελληνικής ιστορίας, περιλαμβάνει ένα απάνθισμα κειμένων που περιγράφουν άγνωστα σημαντικά  ιστορικά  γεγονότα που αποδεικνύουν την τεράστια συμβολή της Ελλάδας στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Συμβολή που της οφείλει να αναγνωρίσει η διεθνής κοινότητα επισήμως, εμπράκτως με έργα  και όχι με ευχολόγια. 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ   και διαδόστε το σπάνιο ιστορικό Ντοκουμέντο. Δωρίστε το σε βιβλιοθήκες, σε σχολεία, σε εκπαιδευτικούς που έχουν ζήλο και αγάπη προς την Πατρίδα και το Έθνος! Στείλτε με email όπου μπορείτε! Δώστε στα παιδιά σας, σε φίλους και σε κάθε έναν που μπορεί να το διαδόσει! Αναπαράγετε το με κάθε δυνατό τρόπο. Σκορπίστε το διαδίκτυο και αναρτήστε το όπου μπορείτε και όποιο θεμιτό και νόμιμο τρόπο.  Ζητείστε από φίλους σας πολιτικούς άξιους,  τίμιους  με υψηλό εθνικό φρόνημα  και προ πάντων καθαρούς να φέρουν το θέμα στην Βουλή για να απαντήσει ο αρμόδιος Υπουργός Εθνικής Αμυνας τι έχει κάνει για αυτό το θέμα! Ας είναι αυτή η απάντηση μας σε όλους εκείνους που λησμονούν η διαστρέφουν την ιστορική μνήμη. Το  οφείλουμε οι νεότερες γενιές στις επόμενες. Το οφείλουμε στους προγόνους μας. Κάθε σελίδα  της ιστορίας μας είναι γραμμένο με θυσίες και αίμα.