Τα όσα επί δεκαετίες τώρα γράφονται, και κυρίως αναπαράγονται  για την Λέσχη των Ισχυρών της γης  με την μορφή συνομωσιολογίας καλύπτει  ακόμα, πέπλο  μυστηρίου για αυτό και σήμερα λόγω συγκυρίας-της δεύτερης συνεδριάσης σταθμό για τα Βαλκάνια και την Μεσόγειο- ως συνέχεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ μας για τους ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ BILDERBERG που έχουν λάβει μέρος από το 1954 μέχρι σήμερα(2008)  για αυτούς που ασχολούνται σοβαρά και δεν επενδύουν στην άκρατη συνομωσιολογία, επειδή αυτή πουλάει, δίνουμε μια νέα σειρά  άκρως αποκαλυπτικών στοιχείων. 

Μέρος των οποίων περιλαμβάνονται στο Β'  Μέρος του Βιβλίου μας "ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"[ του  δημοσιογράφου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Μ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ] το οποίο  βρίσκεται υπό έκδοση και περιλαμβάνει όχι μόνο τα στοιχεία που σήμερα παρουσιάζουμε αλλά πολύ περισσότερα στοιχεία που περιέχουν  μυστικά αρχεία, απόρρητα έγγραφα και πολλά άλλα κείμενα, καρπό της πολυετούς συνεχούς έρευνας μας για την λέσχη των ισχυρών της γης και αυτούς που στα αλήθεια (συγ)κυβερνούν τον κόσμο. Ήδη σας έχουμε δώσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις και την σχετική αρθρογρφία του διεθνούς Ελληνικού αλλά και αμερικάνικου τύπου σε προηγούμενο εκτενές ρεπορτάζ.  

Πολλά από αυτά τα στοιχεία που σήμερα παρουσιάζονται  περιλαμβάνονται στο υπό έκδοση Β' Μέρος του Βιβλίου μας  "ΟΙ ΑΛΗΘΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" 

Μέχρι τότε όμως πάρτε μια μικρή πρόγευση ικανών στοιχείων που θα σας δώσουν το ερέθισμα να μελετήσετε περισσότερο και να εντρυφήσετε στο θέμα αυτό που από τα τέλη της δεκαετίας του 1950 έχει εξάψει την φαντασία πολλών δημοσιογράφων ερευνητών όπως ο Daniel Estulin   oποίος έχει αναδειχθεί ως   πλέον ειδικός  ερευνητής μετά τον Ισπανό Gonzales Matta-που ήταν ο πρώτος που ερεύνησε το θέμα από τις δεκαετίες του  1970- αφού έχουν αφιερώσει-και ο πρώτος και δεύτερος- το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους σε αυτή την έρευνα γράφοντας βιβλία και σειρά άρθρων.

Για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε και πράγματι ερευνάτε δεν θα μπορούσαμε να μην σας δώσουμε μια βασική "πηγή" από την οποία όλοι όσοι έχουμε ασχοληθεί και αυτή δεν είναι άλλη από το ομώνυμο site που υπάρχει στο διαδίκτυο εδώ και αρκετά χρόνια. Πρόκειται για το    http://www.bilderberg.org το οποίο επίσης παραπέμπει σε μια σειρά αποκαλυπτικών άρθρων για το θέμα αυτό.

Ακολουθώντας το site αυτό θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία, τα οποία θα σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.Από αυτό το αποκαλυπτικό  αφιέρωμα μας δεν θα μπορούσαν να λείψουν και μια σειρά από ενδιαφέροντα -ύπαρχουν και κάποια μάλλον φαιδρά -video που έχουμε περισυλλέξει ώστε να σας δώσουμε ένα πλήρες φάκελο του θέματος. Δείτε τα και κρατείστετα στο αρχείο σας γιατί κάποια από αυτά μυστηριοδώς εξαφανίζονται και οι δημιουργοί τους τα ξανά ανεβάζουν.

 Όλο αυτό το άκρως αποκλυπτικό υλικό που έχουμε συγκεντρώσει και σήμερα σας δίνουμε περιέχεται στο υπό έκδοση Β. Μέρος του Βιβλίου μας ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ{του  δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου} το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας πριν το τυπογραφείο. Υλικό που περιέχει ανέκδοτα αρχεία, έγγραφα και άλλα στοιχεία που αφήνουν άναυδο το αναγνώστη. Μέρος του υλικού αυτού ήδη έχει εμφανιστεί σε κάποια ελάχιστα μικρής εμβέλειας εναλλατικά site(άλλα σοβαρά και άλλα όχι)  που σποραδικά έχουν αναφερθεί στο θέμα αναπαράγοντας ο ένας τον άλλο από κοινές βάσεις δεδομένων(στοιχείων) όπως αυτές που σήμερα σας δίνουμε. Ώστε να σταματήσει και όλη αυτή τη παραφιλολλογία περί αποκλειστικών και άλλων τέτοιων που μόνο ως αστειότητες μπορούν να εκληφθούν στην σημερινή  ραγδαία αναπτυσόμενη εποχή του διαδικτύου και της γρήγορης πληροφόρισης.      

Ωστόσο σε αυτό το αποκαλυπτικό αφιέρωμα που σήμερα(10.05.09) σας δίνουμε υπάρχουν και νέα στοιχεία τα οποία συπληρώνουν το πάζλ του μυστηρίου που καλύπτουν οι κλειστές συνεδριάσεις της λέσχης Bilderberg από το 1954.   

 

Διαβάστε λοιπόν έναν άκρως  αποκαλυπτικό διάλογο τον οποίο εντοπίσαμε σε απόρρητα αμερικανικά αρχεία-που σκοπίμως διέρευσαν  τελευταία – μεταξύ του Χένρι Κίσιγκερ και του Ροκφέλερ το 1972  για τον παραγματικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει -κατά τους δυο (αρχι)τ-ε(αίκ)τονες της εξωτερικής  πολιτικής της μέχρι πρότινος υπερδύναμης.
Αξίζει όμως να διαβάσετε και την αναλυτική αποκαλυπτική έκθεση για τη κρίσμη συνεδριάση του 1955- ένα χρόνο την πρώτη συνεδριάση του 1954- όπου εκεί θα δείτε όλη την φιλοσοφία αλλά και τα κίνητρα όσων οργάνωσαν αυτή την διαδικασία που κρατά μέχρι σήμερα επτασφράγιστα τα χαρτιά και τα πρακτικά των συνεδριάσεων της.  Για να ανοίξετε  τα έγγραφα (PDF) των εκθέσεων για τις κρίσημες συνεδριάσεις των ετών  ο κωδικός που σας δίνουμε είναι dynbase
Επίσης σημαντική είναι και η έκθεση για τις συνεδριάσεις του 1960   το έγγραφο ανοίγει με τον ίδιο κωδικό που σας δώσαμε πιο πάνω.dynbase 
Πολύ σημαντική είναι και η έκθεση για την κρίσμη χρονιά του 1961   ενώ ακόμα σημαντικότερη είναι η έκθεση για την επίσης κρίσμη ιστορικά χρονιά του 1963 και αυτό το έγγραφο ανοίγει με τον ίδιο κωδικό που σας έχουμε δώσειdynbase
Ωστόσο το πλέον σηματικό ιστορικό αρχείο που σήμερα αποκαλύτπουμε  είναι άκρως αποκαλυπτικό σημειωματάριο που περιέχει μια σειρά  απόρρητων εγγράφων, προσκλήσεων, εκθέσεων και ρεπορτάζ που έχουν γίνει τα οποία έχουν συγκεντρωθεί από έναν εκ των συμμετεχόντων και βασκό παράγοντα για όσα μέχρι σήμερα έχου διαρεύσει προς τα έξω.
Πρόκειται για εργασία του Dr. J.H. Retinger η οποία έχει δώσει τροφή και υλικό σε όλους (μας) όσους έχουμε ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα των συνεδριάσεων της Λέσχης των ισχυρών της γης. εδώ θα βρείτε παρά πολλά στοιχεία που θα βοηθείσουν να κατανοήσετε πλήρως αρκετά  από τα βασικά δεδομένα  αυτής της υπόθεσης που καλύπτει πέλο μυστηρίου σε όλο τον κόσμο. Μυστήριο που τροφοδοτεί την συνομωσιολογία του είδους. Έχει πολύ ενδιαφέρον και όσοι ασχολείστε κρατείστε το  48σελιδο έγγραφο αυτό του Dr. J.H. Retinger στο αρχείο σας.  Το κείμενο αυτό, το οποίο σήμερα αποκαλύτπουμε,  θα σας δώσει πολλές απαντήσεις σε  κρίσημα ερωτήματα και απορρίες που σίγουρα μέχρι σήμερα είχατε.
Ολόκληρο το έγγραφο και πολλά ακόμα ανέκδοτα  αρχεία και έγγραφα  στην επικείμενη έκδοση του Β' Μέρους του βιβλίου ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Συμπληρωματικά σας δίνουμε   ένα ακόμα  κείμενο του Dr, J. H. Retinger το οποίο αναφέρεται στην ιδρυτική συνεδριάση του 1954 και περιέχει πολλά στοιχεία που βοηθούν όσους κάνουν την δική τους έρευνα να κατανοήσουν τους βαθύτερους λόγους που οδήγησαν τότε στην σύγκληση αυτής της πρώτης συνεδριάσης. Και αυτό το έγγραφο ανοίγει με τον ίδιο κωδικό που σας δίνουμεdynbase
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και δυο ειδικά newsletter για τις συνεδριάσεις του 2004 και του 2008  τα οποία έχουν εκδοθεί με την συνδρομή και των αρμοδίων εκτελεστικών διευθυντών κάθε χώρας τα οποία εντοπίσαμε κατά την διάρκεια της έρευνας μας. 
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ 58ης ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ
Στην Ελλάδα αυτή την φορά θα παρατηρηθεί συνωστισμός Ελλήνων προσκελκλημένων  όχι μόνο διότι είθισται για την φιλοξενούσα χώρα, αλλά και διότι αναμένονται πλήθος ανακατάξεων στην  ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Μεσογείου-γι αυτό και επελέγει η Ελλάδα σημειολογικά ως χώρα  σύγκλησης της 58ης  ιστορικής συνδρίασης- τους προσεχούς μήνες και μέχρι τέλους του 2010. Εξελίξεις και ανακατάξεις  με επίκεντρο  την γειτονική Τουρκία και τα Βαλκάνια.Αυτό κρατείστε το…. 
Έτσι σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληρφορίες μας στις συνεδριάσεις που θα γίνουν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Βουλιγαμένη,  αναμένεται να  λάβουν μέρος  ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, η υπουργός εξωτερικών Ντόρα  Μπακογιάννη, ο Αντώνης Σαμαράς,   ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, ενδεχομένως η Άννα Διαμαντοπούλου, και πλήθος άλλων πολιτικών αλλά και του οικονομικού επιτελείου όπως οι κ. Παπαθανασίου ενώ φημολογείται και  ότι στην λίστα των προσκεκλειμένων υπάρχει και το όνομα του Γ. Αλογοσκούφης(;).  Θα λάβουν μέρος γνωστοί εφοπλιστές, βιομήχανοι, και  επιχειρηματίες όπως ο Γιώργος Δαϋιδ που αποτελεί και τον εκτελεστικό διευθυντή εκπρόσωπο της Ελλάδος στην Λέσχη(διάδοχος του επί δεκαετίες εκπροσώπου  της Ελλάδας  εφοπλισττή Κώστα Καρρά) και το πρόσωπο εκείνο που προτείνει προς το διευθυτήριο της προσκλήσεις για τις ελληνικές συμμετοχές. Επίσης  αναμένεται την συνεδριάση να παρακολουθήσουν και γνωστοί(διεθνολόγοι) καθηγητές πανεπιστημίου όπως ο κ. Τσούκαλης που επίσης έχει λάβει μέρος αλλά και δημοσιογράφοι -ονόματα εκπλήξεις- πέραν του Αλέξη Παπαχελά ο οποίος θα λάβει μέρος για δεύτερη φορά φαίνεται ότι για πρώτη φορά θα λάβει και έταιρος έλληνας γνωστός  δημοσιογράφος το όνομα του οποίου θα αποτελέσει και μεγάλη έκπληξη(η δημοσιοποίηση του θα γίνει εφόσον τελικά πραραστεί). 

Γιά την πληρέστερη  ενημέρωση σας παρουσιάζουμε περίληψη του περιεχομένου των αρχείων του George W.Ball Υφυπουργού Εξωτερικών των Κυβερνήσεων Κένεντυ και Τζόνσον. Μέσα σε αυτά τα αρχεία περιλαμβάνονται και οι ανωτέρω  κατάλογοι των συμμετασχόντων στις συναντήσεις της Λέσχης Bilderberg απο το έτος 1954(έτος ίδρυσης) μέχρι και το έτος 1992 και από το 1993 μέχρι και 2007 απο άλλες πηγές.

The George W. Ball Papers

Published by Scholarly Resources, Inc.

This collection documents the private and public life of American lawyer and diplomat George W. Ball. Ball served as counsel in the Lend-Lease Administration and the Foreign Economic Administration from 1942-44. In 1961, he became Under Secretary of State for Economic Affairs. Ball then served as Under Secretary of State from 1961 to 1966 under both presidents Kennedy and Johnson. Ball played a key role in both administrations. An expert in economic foreign policy, he was instrumental in developing U.S. foreign aid and foreign trade policy. While his tenure as undersecretary of state is most noted for his vociferous opposition to the Vietnam War, other highlights include participating in Kennedy's inner sanctum during the Cuban Missile Crisis, negotiating a wheat deal with the Soviets, attending National Security Council meetings, brokering an international textile agreement, and serving as a mediator of crises in Cyprus, Pakistan, the Congo, and the Dominican Republic. The George W. Ball Papers contain correspondence, memoranda, reports, speeches, telecons, minutes, appointment books, writings, scrapbooks, clippings, financial information, and legal documents. This is an outstanding collection for research in diplomatic history and foreign policy particularly during the Cold War and the Vietnam War eras. 

Series 1, Correspondence, 1916-1994, chronicles Ball's life from childhood to death.

Series 1, Subseries 1, Subject Files, 1916-1994, contains incoming and outgoing correspondence, memoranda, reports, clippings, manuscripts, speeches, press releases, and publications, and is filed alphabetically by author or subject. Ball's careers are well documented in this subseries, including his work on the U.S. Strategic Bombing Survey, which included the interrogation of Albert Speer, his years spent at Cleary, Gottlieb, his international banking experience gained at Lehman Brothers, and his work with Jean Monnet on European integration. The seventeen memoranda Ball wrote outlining his opposition to the Vietnam War are also included in this subseries. The relationships Ball developed with various colleagues are documented here as well. Correspondents include Adlai Stevenson, ArthurSchlesinger, Jr., Wilson Wyatt, John Kenneth Galbraith and Eugene Rostow, Dean Rusk, Dean Acheson, W. Michael Blumenthal, William P. Bundy, Nicholas Katzenbach, J. Robert Schaetzel and George S. Springsteen. Also detailed is Ball's involvement in numerous organizations, including the Council on Foreign Relations, the Century Association, the International Chamber of Commerce, and the highly secretive Bilderberg Group, which was established to foster frank, confidential discussions between Europeans and North Americans on current issues affecting foreign affairs and the international economy.

Series 1, Subseries 2, Chron Files, 1952-1993, contains the most comprehensive documentation of Ball's involvement in the shaping of foreign and domestic policy. This subseries largely contains outgoing correspondence and memoranda, although there is some incoming correspondence during his tenure as Under Secretary of State, and both are filed in reverse chronological order. The material ranges from the mundane (a thank you letter to a friend for a birthday gift) to a secret memorandum dated June 20, 1963 outlining the "mess in Europe" written for President Kennedy on his upcoming trip.

Series 2, Appointments, 1945-1994, contains appointment books, desk and pocket calendars, and billing logs. Series 3, Writings, 1933-1994, is divided into two subseries. Each subseries is arranged alphabetically and chronologically thereunder.

Series 3, Subseries 1, Books, 1945-1993, includes correspondence, lists, reviews, clippings, reference material and drafts for Ball's five published books and one unpublished work. His published works include Diplomacy for a Crowded World, Discipline of Power, Error and Betrayal in Lebanon, Passionate Attachment, and The Past Has Another Pattern. His unpublished work focused on the evolution of the Schuman Plan.

Series 3, Subseries 2, Articles and Miscellaneous Writings, 1933-1994, contains articles, readers' comments, book jacket blurbs, college and law school papers, essays, forewords, letters to the editor, a memorandum, and poems. A prolific writer, Ball produced more than 270 articles during his lifetime for a variety of domestic and foreign publications. During the early 1970s, Ball wrote a guest columnist series for Newsweek. These articles focused largely on foreign policy and tackled such issues as Biafra's loss of independence, the Nixon doctrine, the Middle East, and the realities of a settlement in Vietnam. Ball was not afraid to write on difficult subjects and received a large amount of mail from readers who disagreed with his stated positions. An electronic index exists for this subseries.

Series 4, Public Statements, 1942-1994, includes interviews, oral histories, speeches, and testimony. Ball was a popular speaker; he addressed organizations, businesses, universities, and associations and was also a frequent guest on the Sunday morning news programs. He testified before Congress more than sixty times on a variety of issues that included the International Development Act, the future role of NATO, U.S.-Japanese relations, the Trade Expansion Act, SALT II, and the Persian Gulf crisis. An electronic index of each public statement exists for this series.

Series 5, Telecons, 1955-1982, contains logs, transcripts, and summaries of incoming and outgoing telephone calls. The incomplete set of telecons received from Ball is arranged chronologically, except for four subject files located at the end of the chronological run that focus on the Congo, the Dominican Republic, the USSR wheat deal, and Vietnam. The telecons illuminate the daily issues Ball faced, as well as what foreign and domestic problems required his immediate attention. It is also interesting to note whom Ball solicited or shared information with regarding a particular incident.