Η φασιστική δράση της Νέας Τάξης Πραγμάτων σε πλήρη εξέλιξη.

 

Το τελευταίο άρθρο με τίτλο «Επιστροφή στον Οικουμενικό Ελληνισμό» (εδώ) ήταν φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της …υπομονής, για τους «άγρυπνους φρουρούς» του συστήματος. Ήταν οβίδα μεγατόνων, διότι φανέρωσε τρισδιάστατα, την αχίλλειο πτέρνα του ακλόνητου σχεδίου δράσης τους, που είναι η οικουμενικότητα των λαών, βασισμένη σε ακριβή γνώση, ανθρωπιά και αρετή.

Το σχέδιο δράσης τους βασίστηκε στη στρατηγική του «διαίρει και βασίλευε». Αυτός ο κατακερματισμός των λαών, ακολουθούμενος από την υποδούλωση στα πάθη, στις μεθοδευμένες  θρησκευτικές και φιλοσοφικές διδασκαλίες και στον φανατικό επιστημονισμό, λειτούργησε για αιώνες άκρως αποτελεσματικά.

Όταν το ανωτέρω άρθρο δημοσιεύτηκε στο ANTI NEWS, κάποιος σχολιαστής δήλωσε μεταξύ άλλων, πως «ο Άλκιμος ξέφυγε από την πεπατημένη» και θα συμφωνήσω μαζί του διότι αυτό ακριβώς είναι και το ζητούμενο… Να τολμήσει κανείς να ξεφύγει από την πεπατημένη. Διότι η «πεπατημένη» προσδιορίζει το όριο μέσα στο οποίο έχουν επιβάλει να κινείται και ο λόγος, όχι διότι τους ενδιαφέρει η διατήρηση μιας οποιασδήποτε τάξης, αλλά για να έχουν τον απόλυτο έλεγχο επάνω σε όλα τα νοήματα. Τι σημαίνει αυτό;

Η «πεπατημένη» είναι ο φραγμός, μέσα στον οποίο ΜΟΝΟ επιτρέπετε να κινούνται οι έγκριτες σκέψεις. Αυτό συμβαίνει  διότι θα υπάρχει αλλιώς ο κίνδυνος να διακινούνται νοητικοί κώδικες οι οποίοι θα είναι εκτός ελέγχου! Αυτό είναι το μόνο τους μέλημα. Είναι δηλαδή ένα πολύ λεπτά επεξεργασμένο τέχνασμα για την επιβολή μιας υπόγειας λογοκρισίας, με το πρόσχημα της νομιμότητας και της τάξης. Στα ίδια προσχήματα είχαν καταφύγει και οι ιεροεξεταστές του Μεσαίωνα.

Πολλά από τα άρθρα μου έχουν όντως κινηθεί έξω από τους κανόνες που έχουν θεσπίσει οι πανεπιστημιακοί  δάσκαλοι, αλλά παραδόξως, έχουν γίνει κατανοητά από εκατοντάδες (για να μην πω χιλιάδες και θεωρηθώ αλαζονικός) αναγνώστες. Και αυτός ήταν ακριβώς ο σκοπός που γράφηκαν. Να γίνουν κατανοητά από τον καθένα.

Αν δεν είχαν καταγραφεί αλήθειες που πονάνε, κι αν όσα έγραψα ήταν κατά παράβαση οποιονδήποτε νομοθετικών κανόνων, τότε θα ήμουν σήμερα ήδη πίσω από τα σίδερα. Αλλά όχι, δεν εντοπίστηκαν νομοθετικές παραβάσεις, διότι την αλήθεια δεν την καταδικάζει κανένα σύνταγμα. Αυτό που εντοπίστηκε ήταν  «τορπίλες» ενάντια στην απάτη, τη διαφθορά, την πνευματική υποδούλωση. Για αυτά τα αδικήματα δεν έχουν κατασκευαστεί ακόμα οι σχετικοί νόμοι. Είμαι βέβαιος όμως ότι τους επεξεργάζονται, και ότι σύντομα θα είναι επίσης έτοιμα τα επόμενα στρατόπεδα συγκέντρωσης, για τους …αντιφρονούντες. .

Σημείωση:

Η επικοινωνία μας θα γίνεται στο εξής μέσα από το πρόχειρο μπλοκ που ανέβασα στο Word Press, εδώ. Τα κυριότερα άρθρα από το διαγραμμένο μπλοκ, θα αναρτηθούν στο αρχείο, εδώ.