Η κυρία Τζουμάκα  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ  ΑΠΑΝΤΑ για εκεινη την αιφνιδιαστική ενεργεια κ αποκαλύπτει…

 

 

Γράφει ο/η Greek American News Agency   
13.11.08

tzoumaka_elisavet.jpgΔεν έχουν προηγούμενο αυτά που συμβαίνουν (αυτή την ώρα  από τις 19:00 -22:00, 13 Νοεμβρίου 2008)  στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης. Η παράνομη και γνωστή για την χυδαία αθυροστομία της η οποία βαρύνεται  με σοβαρότητες καταγγελίες εις βάρος της κ. Ελισάβετ Τζουμάκα συνεκάλεσε(!) αιφνιδιαστικά και χωρίς να έχει καμία απολύτως  αρμοδιότητα ή εξουσιοδότηση από κάποιον να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια, σε σώμα  την εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο Ν.Ράλλη – Ν. Διαμαντίδη! Το περίεργο είναι ότι όταν έφτασαν όλοι στο Σταθάκειο κέντρο (στην Αστόρια της ΝΥ) βρήκαν εκεί  και τον κ. Ν. Διαμαντίδη…(η κ. Τζουμάκα ήρθε εν συνεχεία)

Τελικά η επιτροπή δεν συνεκλήθη μετά τις ενστάσεις  που έγιναν  και υποβλήθηκαν προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας  κ. Δ. Καλαμαρά. Οι ενστάσεις κατατέθηκαν  από τους κ. Πέτρο Γαλάτουλα, κ.Διονύση Πιλαρυνό, και  την δικηγόρο κ.Έλλη Μελέμη, κατά μελών της εξεταστικής  επιτροπής που ήταν όμως  μέλη και του προηγούμενου  Δ.Σ.( δηλ. τους Γ. Παράλαιμο, Χ. Βουρνά, και  Α. Σκοτίδα)! και άρα εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να συμετάσχουν σε  μια τέτοια επιτροπή αφού οφείλουν να εξεταστούν ως βασικοί μάρτυρες!

ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ!

Διαβάστε περισσότερα…

 

ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ Α.ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ Δ. ΒΕΚΙΑΡΕΛΗ – Ε. ΖΤΟΥΜΑΚΑ

Γράφει ο/η Greek American News Agency   
13.05.08

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 

ΩΡΑ 16:00 Ένταση μεταξύ των μελών της  ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης επικρατεί αυτή την ώρα. Αιτία  η αυθαίρετη "απόφαση" των κ. Βεκιαρέλη και Τζουμάκα και χωρίς ειδιαίτερο λόγω που να αιτιολογεί το επείγον της συγκλήσεως της επιτροπής,  να συγκαλέσουν την εξελεκτική  επιτροπή  σήμερα(13 08 2008) στις 18:00 στο Σταθάκειο Κέντρο, παρά το γεγονός ότι ο κ. Ανδρέα Σάββα τους συνέστησε να μη προχωρείσουν σε σύγκληση της επιτροπής χωρίς την παρουσία του!  Ο κ. Σάββας  εγκαίρως ενημέρωσε ότι δεν είναι δυναντόν να παραστεί των εργασιών σήμερα  λόγω προσωπικού κωλύματος και αντιπρότεινε να γίνει η συνεδριάση της επιτροπής σε ώρα και ημέρα που θα μπορούν όλα τα μέλη της επιτροπής. Αντί αυτού, ξαφνικά και πραξικοπηματικά,  οι κ. Δ. Βεκιαρέλης και Ε. Τζουμάκα  προχώρεισαν στην πρόσκληση του 2ου  αναπληρωματικού μέλους για πρώτη φορά μετά τις καταγγελίες του κ. Σάββα όταν επί δυο χρόνια ουδείς εκ των αναπληρωματικών είχε προσκληθεί και ειδικά από τον Φεβρουάριο όταν συστηματικά όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της Εξελεκτικής  Επιτροπής συνεδριάζαν και πραγματοποιούσαν "έλεγχο"  χωρίς το εκλεγμένο  τρίτο μέλος της επιτροπής και χωρίς ποτέ να έχουν προσκαλέσει έναν από τους δυο αναπληρωματικούς!     Είναι προφανές ότι η αυτή η αψυχολόγητη και σπασμωδική   ενέργεια αφενός δείχνει πανικό ύστερα από τις αποκαλύψεις και τις  βαρύτατες καταγγελίες που έκανε ο πρόεδρος της Εξελεκτικής Επιτροπής Ανδρέας Σάββα που αφήνουν βαριά σκιά και εν όψει των επικείμενων εκλογών της 8ης Ιουνίου αφού ως γνωστόν οι κ. Βεκιαρέλης και Τζουμάκα  αποτελούν μέλη του συνδυασμού που καταρτίζει εδώ και καιρό ο ο κ. Ντίνος Ράλης, αφήνοντας τους εκτεθειμένους για τις παράνομες ενέργειες τους, και αφετέρου καταδεικνύει πρόδηλα τις περίεργες όσο και ύποπτες  προθέσεις  των δυο {Δ.Βεκιαρέλη-Ε.Τζουμάκα} να ελέγξουν τις περαιτέρω εξελίξεις επιχειρώντας να εμπλέξουν άλλο άσχετο άτομο με την μέχρι τώρα διαδικασία και όσα έχουν προηγθεί. Και εν προκειμένο τον 2ο αναπληρωματικό αφού ο πρώτος κ. Δρούγος (επίσης αδυνατεί να παραστεί αφού ειδοποιήθηκε εντελώς ξαφνικά και βρίσκεται στην Καλιφόρνια) ως τρίτο μέλος της επιτροπής, προκειμένου να του υφαρπάξουν την υπογραφή  και πραξικοπηματικά  να νομιμοποιήσουν -με τρόπο που δεν είναι σύμφωνος προς το καταστατικό-  την διάτρητη  και άκυρη αναφορά που έκαναν παρανόμως και εν αγνοία του τρίτου μέλους! Επικοινωνήσαμε για το θέμα με τον κ.Σάββα ο οποίος μας είπε ότι πράγματι "υπάρχει μια διάσταση απόψεων και την σημερινή συνεδριάση και για το λόγο αυτό θα επικοινωνούσε με δικηγόρο προκειμένου να τον συμβουλευτεί τι να πράξει".

ΩΡΑ 20:00  Έντονο κλίμα αυτή την ώρα που συνεδριάζει η ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Ύβρεις, φωνές, και ένταση  μεταξύ Χρήστου Βουρνά, Ελισάβετ Τζουμάκα, Δημήτρη Βεκιαρέλη, Ανδρέα Σάββα. Χρήστος Βουρνάς: γράφετε ανακρίβειες με σκοπιμότητα. Αποδείξετε αυτά που γράφετε τώρα!        

Το θέμα είναι σε εξέλιξη. Το παρακολουθούμε και θα σας ενημερώνουμε.  

Μείνετε εδώ τα καλύτερα  τώρα έρχονται!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η (ΔΙΑΤΡΗΤΗ Κ ΠΑΡΑΝΟΜΗ) "ΑΝΑΦΟΡΑ" ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Greek American News Agency   
08.05.08

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 1η

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΖΟΝΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Για το  Greek American News Agency, όπως κατ επανάληψη έχουμε τονίσει και  γράψει πρωτίστως προέχει η είδηση.  Το ντοκουμέντο. Το official text όπως λέμε ακριβώς γιατί τα γραπτά μένουν κατά το "SCRIPTA MANEΝT" ενώ τα λόγια χάνονται  "VERBA VOLENT" ως έπεα πτερόεντα… Κάπως έτσι αναμένεται να εξελιχθεί η περιβόητη ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ την οποία σήμερα αποκλειστικά σας δίνουμε σε όλες τις μορφές της(official & Word text)  όπου χτες, κάποιοι(…) προσβλέποντας προφανώς σε άλλα  εκλογικά οφέλη (…) κατά την διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης φρόντισαν να δοθεί στην δημοσιότητα παρόλο που δεν  ήταν  η γνωστή  2ημερη Γενική Συνέλευση όπου εκεί γίνοται κατά το καταστατικό οι επίσημες  και τελικές αναφορές  των επιτροπών(…)  Για την ακρίβεια  ο κ. Δημήτριος Βεκιαρέλης και η κ. Ελισάβετ Τζουμάκα (υποψήφια μέλη του συνδυασμού του κ. Ντίνου Ράλλη)  κυκλοφόρησαν ως φέιβολαν-ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ του προέδρου της  εξελεκτικής επιτροπής Ανδρέα Σάββα. Εμείς σήμερα σε πρώτη φάση, παραθέτουμε προς όλη την Ομογένεια και τον Ελληνισμό της Αμερικής -επειδή θα επακλουθήσουν πολλά(…) αυτούσιο το κείμενο για κάθε(νόμιμη) χρήση και αυτό επειδή σε λίγο, μετά τις επερχόμενες αποκαλύψεις-συγκλονιστικές ή όχι θα αποδειχθεί στη συνέχεια-  με κάθε τρόπο κάποιοι  θα φροντίζουν  πάση θυσία, αντιθέτως με την χτεσινή πρακτική και  πρεμούρα που επεδείκνυαν για την διάδοση και κυκλοφορία του κειμένου,  να το εξαφανίζουν -κατά την γνωστή  προσφιλή τακτική… Το δίνουμε  λοιπόν σε ελεύθερη κυκλοφορία αφενός, για να το έχετε όλοι σας και να μην μπορεί να χαθεί… πάλι όπως συνέβη με την άρση εμπιστοσύνης και καταγγελία εναντίον του Νικόλαου Διαμαντίδη στις 17 Ιουλίου,  και αφετέρου γιατί -όπως θα δείτε από την συνέχεια των εξελίξεων- το συγκεκριμένο κείμενο θα αποδειχθεί η λυδία λίθος για πολλά από τα επερχόμενα γεγονότα… Μάλιστα για να (σας) διευκολύνουμε -και για τεχνικούς λόγους όσοι μας "τιμούν" κάθε φορά που εδώ και δυο χρόνια παίρνουν κείμενα με τη γνωστή και πετυχημένη μέθοδο του copy paste- εκτός από official text  το παραθέτουμε αυτούσιο  και ως   word κείμενο  έτοιμο προς κάθε νόμιμη  χρήση(…) και για κάθε ενδιαφερόμενο… Προς το παρόν διαβάστε το. Σχολιάστε το. Διαδώστε από email  σε  email  για να υπάρχει παντού…Άνθρωποι είμαστε…  Ηλεκτρονικοί "υιοί" και "μικρόβια" κάθε είδους κυκλοφορούν παντού  και κυρίως στο διαδίκτυο… και  μπορεί ξαφνικά  να πέσει ηλεκτρονική επιδημία  όταν θα το αναζητούν οι  πραγματικοί αρμόδιοι ελεγκτικοί και οι εισαγγελικές αρχές  {εμείς πάντως έχουμε και το original με τις υπογραφές των κ. Δ. Βεκιαρέλη και Ε. Τζουμάκα} να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, να το έχουν τουλάχιστον δεκάδες αν όχι εκατοντάδες μάρτυρες…

Σε επόμενο άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ –  ανάλυση μας  θα υπάρξει ανάλυση σημείο προς σημείο ακόμα με στοιχεία που τα μέλη της Εξελεκτικής επιτροπής κ. Δ. Βεκιαρέλης και Ε. Τζουμάκα ξέχασαν(…) ή τους διέφυγαν(…) -σκοπίμως να αναφέρουν -ή όχι θα αποδειχθεί- σε αυτή την … πρόχειρη και πρώιμη αναφορά τους… Διαβάστε λοιπόν την περιβόητη  κια περιλάλητη αναφορά της εξελεκτικής επιτροπής και κρατείστε δυο βασικά γεγονότα:

ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟ: ο κ. Ανδρέας Σάββα αρνήθηκε να την υπογράψει (και εδώ υπάρχει έντονο και αποκαλυπτικό συγκλονιστικό παρασκήνιο)  νομικοί κύκλοι μας έλεγαν με τα στοιχεία που τους παραθέσαμε πως   η επώνυμη αποκάλυψη που ακολουθεί {σε επόμενες συνδέσεις σας} οδηγεί κατευθείαν στον εισαγγελέα…   

ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ:  Η κυρία Ελισάβετ  Τζουμάκα (η ανηψιά του γνωστού πρωτοκλασσάτου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στέφανου  Τζουμάκα) καταγγέλθηκε επώνυμα για την παράνομη και καταχρηστική  συμμετοχή της στην συγκεκριμένη εξελεκτική επιτροπή…

Και τώρα διάβστε με προσοχή την όντως ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ την οποία υπογράφουν ΜΟΝΟ Η κ. ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΖΟΥΜΑΚΑ και ο κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΚΙΑΡΕΛΗΣ!    

όλα τα γιατί και τα πως σε επόμενες συνδέσεις σας…

μείνετε εδώ…ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ     

Διαβάστε περισσότερα…
ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ – ΩΡΕΣ ΝΕΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ…

Γράφει ο/η Greek American News Agency   
17.04.08

logo_hellenic_federation.jpgΗ Ομογένεια  ζει αποστασιοποιημένη από τα όσα θλιβερά διαδραματίζονται ειδικά στους καλούμενους δευτεροβάθμιους οργανισμούς, όπως η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκη. Προσωπικά στήριξα το θεσμό όχι τα πρόσωπα! Ο Θεσμός είναι οι αντιπρόσωποι που συναθροίζονται σε Σώμα, διαβουλεύονται και αποφασίζουν. Αυτό το Σώμα είναι η Γενική Συνέλευση που έχει την πρώτη και μεγάλη ευθύνη για όσα διαδραματίζονται. Τον πρώτο και τελευταίο Λόγο.  Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο με όλες τις εξουσίες. Αυτή δίνει εντολή στο Διοικητικό Συμβούλιο και το Δ.Σ. με τη σειρά του είναι εκτελεστικό όργανο των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης. Ο δε πρόεδρος είναι απλά αντιπροσωπευτικό και εκτελεστικό όργανο του Δ.Σ.  Η ομοσπονδία λοιπόν είστε όλοι εσείς που απαρτίζετε αυτόν οργανισμό.

Διαβάστε περισσότερα…

 

 

 

elisabet_ztoymaka_oi_logoi_tis_paraitisis_mou.png synenteyxh_typou_ntinos_rallhs_25_06_09_-_copy.png