Πριν απο λίγο κατέβηκαν απο το βαπόρι ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η αποστολή που μετέχει στη Σκιάθο στο "Συμπόσιο της Σύμης".

Μαζί τους και συνεργάτης του i-Reporter που είχε μαζί του τις κυριακάτικες εφημερίδες και στον Αγ.Κωνσταντίνο καθώς περιμένανε να επιβαστούν σχολιάζανε την σημερινή ειδησεογραφία απο τις εφημερίδες με τους άλλους πολιτικούς και δημοσιογράφους. Οπως είναι φυσικό το…εντυπωσιακότερο "ρεπορτάζ" για την συγκεκριμένη ομήγυρη ήταν απο το "Παρόν" με τίτλο "μετά το ατύχημα με το ποδήλατο….Ναυάγησε με το κανό ο Γιώργος". Μέσα υπήρχε ενα …σπαρταριστό ρεπορτάζ που εάν είναι αληθινό κάνει…ρόμπα τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ!

Φθάνοντας στην παρέα ο Γιώργος κάποιος βουλευτής λέει: "Πάρτε απο εδώ το Βήμα…δεν χρειάζεται απο εμας διαφήμιση…" για να συμπληρώσει ενας άλλος της παρέας προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: "Πρόεδρε τι λέει το Παρόν σήμερα…" και η απάντηση του Γιώργου ήταν επι λέξη η εξης: "Το Παρόν είναι…απών" και άλλαξε συζήτηση και θέμα δείχνοντας έντονα ενοχλημένος και νευριασμένος. Οπως διαβεβαίωναν όλοι οι συνεργάτες του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις συζητήσεις τους, το περιστατικό που αναφέρεται στην εφημερίδα με το κανό δεν συνέβη ποτέ. Και απο την κυβέρνηση διαβεβαίωναν οτι ποτέ δεν έμαθαν ή πληροφορήθηκαν το παραμικρό για τέτοιο περιστατικό (υποτίθεται οτι το Λιμενικό επενέβη και συμφωνήθηκε να αποκρυβεί το γεγονός…). Τι συνέβη τελικά;

i-reporter