Το τσάι κάνει τουλάχιστον για σύσφιξη πισινού για να γλιτώσουμε από τις επερχόμενες υπερφορολογήσεις της κυβέρνησης; Το αλεξίκωλο πάει ακριβά.

Για τον ιό των χοίρων, σας έχω μία επισύναψη. Είναι αυτή η διαφήμιση μόλις μπαίνεις να διαβάσεις τα μέηλ της yahoo.

Την απάντηση την ξέρουν όλοι αλλά μόνο ανεγκέφαλοι θα κλικάρουν πάνω για να την δώσουν. Μετά το μηχάνημα αρχίζει και κάνει την δουλειά του. Σαν αυτό με το τεστ νοημοσύνης. Στο τέλος σου ζητάνε και το πιν του κινητού σου. Σου βγάζουν ένα καλό νούμερο να νομίσεις ότι είσαι έξυπνος αλλά τελικά μάλλον είσαι βλάκας αφού τους έδωσες την άδεια να ελέγχουν το κινητό σου. Τα αρχικά πιν υπάρχουν στον δορυφόρο, το ίδιο κι όταν αντικαθίστανται, οπότε σημαίνει ότι αυτόματα έχουν και το νούμερό σου ολόκληρο.

Έτσι είναι και με τον ιό.

Κάντε τον και θα εγκαταστήσετε μέσα σας την βάση για τον επόμενο ιό.

Είναι και σαν τα θρησκευτικά. Όσο είσαι μικρός και τα διαβάζεις χωρίς να γυρίσεις το κεφάλι, είναι καλά. Άν γυρίσεις το κεφάλι και βρεθεί κάποιος με μαύρα και στο επαναφέρει στην ευθεία, πάλι καλά είναι. Αν το γυρίσεις ενώ εκείνος έχει πάει για κατούρημα, θα δεις και την άλλη όψη και θα σηκωθείς να φύγεις.

Γι' αυτό ας μην σταματάμε να γυρνάμε συνεχώς το κεφάλι, κάνει καλό και στις αρθρώσεις. Βλέπεις και νέα πράγματα ενώ στην ευθεία είναι πολύ μονότονα.

Καλή σας μέρα.

ΑΙΣΧΥΛΟΣ.

Ωραίος ο ιατρός της παρέας μας!!

Θα σταθώ σε αυτό: «με ελάχιστο κόστος το μεγαλύτερο ποσοστό ασθενειών αντιμετωπίζεται επαρκέστατα και χωρίς παρενέργειες».

Ένας πονόδοντος που σήμερα αντιμετωπίζεται με αντιφλεγμονώδη και αναλγητικά, τα οποία δρουν μετά από ώρες, μπορεί να αντιμετωπιστεί σε πέντε μόλις λεπτά με ένα απλό χλιαρό χαμομήλι κάνοντας πλύσεις στο στόμα!!

Είναι απίστευτο, κι όμως είναι μια πραγματικότητα! Το χαμόμηλο δημιουργεί μικρή χαλάρωση στα ούλα και η ζεστασιά μια κινητικότητα του αίματος που αντιμετωπίζει την φλεγμονή ταχύτατα ανακουφίζοντας από τον πόνο!

Προσοχή όμως, αν κάνουμε το ίδιο με τσάι, θα έχουμε αντίθετα αποτελέσματα γιατί το τσάι σφίγγει τα ούλα!

Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει και φτάνει ο αγαπητός μου και αξιολάτρευτος φίλος  Αισχύλος (το έγραψα σωστά αυτή τη φορά.. ε!!) στα ακριβή συμπεράσματα, διότι η θεωρία των ιών και μικροοργανισμών είναι διάτρητη εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δεν συμφέρει το κατεστημένο, που ζει από το στράγγισμα του κακοσιτιζομένου λαού και που έτσι τον εκθέτουν σε μολύνσεις. Ας μάθει ο κόσμος ότι όλα τα όντα, είτε είναι μαμούθ είτε μικρόβια, ζουν σε κατάλληλο περιβάλλον για αυτά. όταν το περιβάλλον τους εκλείψει εκλείπουν και αυτά. Οι μικροοργανισμοί θρέφονται σε τοξικό, υπερόξινο, ή υπεραλκαλικό περιβάλλον. Επιστρέφοντας στον ανθρώπινο οργανισμό και βλέποντας ότι, αν  η διατροφή που κάνει έχει, μεταβολικά κατάλοιπα που παραμένουν μέσα του διότι δεν μπορεί να τα αποβάλει, είναι επιρρεπής σε εσωτερικώς προερχόμενη ανάπτυξη μικροβίων ή μόλυνση από επαφή με εξωτερικώς μεταδιδόμενα τοιαύτα. Τα μικρόβια ή ιοί, που μπορεί να δημιουργούνται και σε εργαστήρια, είναι μέρος της εξέλιξης της ζωής πάνω στην γη μας.   Αν τα αντιμετωπίζουμε με δηλητήρια (από κερδοφόρες φαρμακοβιομηχανίες) σκοτώνουμε τα μικρόβια που είναι μέσα στον οργανισμό μας ΜΟΝΟΝ.

Αλλά αφήνουμε το έδαφος μέσα στο οποίον μπορούν να αναπτυχθούν νέα. Ακόμη και αν αυτές (βιομηχανίες) παράγουν ασθενημένα μικρόβια (εμβόλια) για ανάπτυξη αντισωμάτων, αφήνουν, τον πελάτη τους πλέον αυτών των φαρμακοβιομηχανιών, έκθετο σε άλλες μολύνσεις διότι δεν έχουν καθαρίσει τον οργανισμό τους από τα αχώνευτα, μη αφομοιωμένα και μη αποβλημένα κατάλοιπα και τα οποία είναι εστίες μολύνσεως. Οπότε οι βιομηχανίες αυτές παράγουν άλλο φάρμακο για τις παρενέργειες αυτής της τακτικής και έτσι ανεβαίνει το κέρδος των φαρμακοβιομηχανιών, κατά των οποίων ο Δρ Ράθ υπέβαλλε μήνυση στο Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος, ακριβώς για το ότι εκμεταλλεύονται τον κόσμο παρασύροντάς τον να αποδέχεται τον δικό τους κερδοσκοπικό τρόπο αντιμετωπίσεως των προβλημάτων της υγείας τους , ενώ με ελάχιστο κόστος το μεγαλύτερο ποσοστό ασθενειών αντιμετωπίζεται επαρκέστατα και χωρίς παρενέργειες. Μπράβο στον Ελληνότροπο εγκέφαλο του Αισχύλου που το αντελήφθη και δεν θα εμβολιασθεί. Πρέπει όμως, λόγω του ότι δεν ζούμε σε πολύ πρόσφορο για την υγεία μας περιβάλλον, να εφοδιαστούμε με τεράστιες ποσότητες βιταμινών C, αλλά και B,E,A και ιχνοστοιχεία για να ισχυροποιηθεί ο οργανισμός μας, και η διατροφή μας να αποτελείται κατά 70% από ωμά, βιολογικά λαχανικά και φρούτα.  Έρρωσθε και Ευδαιμονείτε  Σ.Λ.Χ.      

Τώρα που το λες φίλε μου, θυμάμαι την περίπτωση ενός ιερέα στην Σύρο που είχε AIDS και ήθελε να «κοινωνήσει» αλλά δεν του επέτρεπαν οι άλλοι παπάδες γιατί φοβόταν τον ιό. Έκαναν συμβούλιο τότε (1997 ι.ν. κοιμήσεως), και αποφάσισαν να του επιτρέψουν την «κοινωνία» από πλαστικό ποτηράκι του καφέ!

Πως απέκτησε ο παπατζής Aids; — Ήταν από τους πολύ «άντρες»!!!

Μη πιστεύετε τίποτα από τους παπάδες, είναι κλασικοί απατεώνες.

Βγήκε χτες στις ειδήσεις του ΑΛΤΕΡ ο μητρο-Φολίτης Άνθιμος κι ένας γιατρός με εγγυημένη θέση στον παράδεισο και δήλωσαν (ο ένας δήλωνε κι ο άλλος επικύρωνε) ότι η γρίπη των χοίρων ΔΕΝ μεταδίδεται με την θεία Χαρίκλεια, θεία Όλγα, θεία κοινωνία ή όπως διάολο την λένε, διότι ΟΤΑΝ το μικρόβιο ακουμπήσει πάνω στο ΑΣΗΜΕΝΙΟ κουταλάκι της θείας Ευτέρπης, ΠΕΘΑΙΝΕΙ, παθαίνει ανακοπή καρδιάς, παύει να ζει, πάει στον……. άραγε: 1) πού πάνε τα κακά μικρόβια όταν πεθαίνουν; Στην κόλαση ή στον παράδεισο; 2) Το ξέρουν ότι είναι κακά;
 
Θα ήθελα λοιπόν να βρεθεί κάποιος γενναίος με ποντίκια και μαύρη ζώνη 8 Νταν στο καράτε, (για περίπτωση που επιχειρηθεί χριστιανικό ξυλοφόρτωμα)  να πάει στην εκκλησία, να πάρει πρώτη θέση πίστα για την θεία κοινωνία, (άντε το θυμήθηκα τ' όνομα) πίσω του να είναι η κόρη του παπά, και όταν πάει ο παπάκος να του δώσει το αγρίασμα, να αρχίσει έναν ξερόβηχα, να βγάλει ένα μαντήλι και να φτύσει πάνω του, να το διπλώσει και να το βάλει στην τσέπη λέγοντας:
«Πουτάνα Φυματίωση !!! Χρόνια με βασανίζει. Κι έχω και από αυτή την νέα γρίπη, την πώς την λένε, αλλά ευτυχώς τώρα που θα μεταλάβω θα μου φύγει.»
Και χλαπ, να χλαπακιάσει το αγρίασμα και να πάει στο καλό.
Να δούμε ΠΟΣΟΙ ΜΑΓΚΕΣ χριστιανοί, ΠΟΣΟΙ από δαύτους θα μείνουν να κοινωνήσουν μετά από αυτό;;; Η δε κόρη του παπά που θα ήταν η επόμενη; Ξαφνικά θα θυμηθεί και θα της πει: «Μα εσύ κοινώνησες χτες. Πάλι θες να κοινωνήσεις; Πήγαινε σπίτι γρήγορα.»
Ποιό είναι λοιπόν το φάρμακο για την καταπολέμηση της γρίπης των χοίρων;
Αγοράστε ένα ασημένιο κουταλάκι και πιπιλάτε το στο στόμα σας συνέχεια μέχρι να εξαφανιστεί η γρίπη. Μην εμβολιαστείτε, το εμβόλιο κοστίζει 50 ευρώ το λιγότερο.
Και μόλις περάσει η μανία του ιού, πάρτε το ασημένιο κουταλάκι και χώστε το στον κώλο των 300 χοίρων της βουλής, έτσι να γυαλίζουν από μακριά, ώστε την επόμενη φορά που θα κλείσουν το στόμα λόγω κονόμας, να σκεφτούν μήπως το επόμενο δεν θάναι ένα μικρό ασημένιο κουταλάκι αλλά κάποιο νέο χοντρό καρτοκινητό με δόνηση και τηλεόραση, κατά προτίμηση Siemens.
Με το μέηλ αυτό, κατοχυρώνω αυτόματα το όπλο για την καταπολέμηση του ιού, κι ας με πάνε μέσα για οπλοκατοχή. Το δούλεμα κύριοι 300, ΤΕΡΜΑ. Να κάνετε πειραματόζωα τα παιδιά σας. Δεν υπάρχει γρίπη των χοίρων, αλλά γρίπη των κάφρων. Οι χοίροι είναι πανέξυπνα ζώα και δεν είναι δική τους επιλογή το να κυλιόνται στον βούρκο και να τρώνε ακαθαρσίες, αλλά δική σας εφόσον ΕΣΕΙΣ φροντίζετε για την κατοικία και την τροφή τους. Στην προκειμένη περίπτωση, με την τόσο άριστη μεταχείριση της κυβερνήσεώς μας προς εμάς, νομίζω πως δεν είμαστε εμείς οι χοίροι για αυτούς. Κάνω κάπου κάνα φραστικό λάθος;
ΑΙΣΧΥΛΟΣ.

 Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ROCHE KAI RELENZA ΤΟ AMΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟ TAMIFLU.
ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤEΝΤΑ ΤΟΥ TAMIFLU EINAI O ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ DONALD RUMSFELD ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟΥ GEORGE BUSS ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ROCHE ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗΣ.
ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.