ΔΩΣΑΜΕ 72 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΑ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΗΛΕΡ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ. ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΒΡΩΜΟΠΑΙΔΑ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ Ή ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ή ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ.

Σήμερα η μέρα ήταν δικαιωματικά αφιερωμένη στον μίστερ Χριστοφοράκο.

Αύριο η μέρα είναι αφιερωμένη στους εχθρούς της αλήθειας, στους υπηρέτες της αλητείας και στα αποβράσματα της κοινωνίας της πληροφορίας. Στα σκουλήκια και στα ερπετά του διαδικτύου που παίρνουν χρηματοδοτήσες από δω και από κει για να γκρεμίζουν την εναπομείνασα αξιοπιστία της ελεύθερης ενημέρωσης και της άδολης αποκάλυψης.

Χωρίς τύψεις, σε μια αρένα παραλογισμού, ψυχωτικών συνδρόμων και προβλημάτων και σοβαρών διαταραχών προσωπικότητας, κατευθύνονται με μαθηματική ακρίβεια στο λάκο που οι ίδιοι άνοιξαν για να πέσουν μέσα. Και αυτός ο λάκος θα είναι βαθύς και σκοτεινός. Σαν τα ταγματασφαλίτικα γυαλιά που φοράνε για να κρύψουν το δηλητήριο που ξερνάνε σπιλώνοντας προσωπικότητες που χρόνια τώρα δεν έχουν μάθει να απαντούν σε υπηρέτες της μαφίας, κουκουλοφόρους της ενημέρωσης, δούλους του ντόπιου κεφαλαίου που τους χρησιμοποιεί keli

κάθε φορά για να ξεπλένει μαύρο και βρώμικο χρήμα.

Νόμισαν(οι ελεεινοί υποψήφιοι τρόφιμοι του Δρομοκαίτειου)ότι θα σταματήσουμε και θα μασήσουμε με τις βρωμιές τους. Που να φανταστούν ότι οι μέρες που ξημερώνουν θα είναι οι χειρότερες και οι πιο εφιαλτικές της ύπαρξής τους. Μόνον που εμείς θα διαλέξουμε πότε θα πατήσουμε τη "σκανδάλη" των νέων αποκαλύψεων. Όποιος προλάβει ας εγκαταλείψει το καράβι. Έρχεται τσουνάμι και δεν θα το δούν την ώρα που θα τους πνίγει.

ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΣ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ