Γράφει ο *Αμφικτύων

Την απόκρυψη, διαστρέβλωση και κακοποίηση της  Ιστορίας που  έχουν κάνει   οι Ιουδαιοχριστιανοί εδώ και 17 αιώνες την πληροφορηθήκαμε προσφάτως από το Κίνημα  των εραστών  της Πατρώας Ελληνικής Θρησκείας. Όμως οι Μασόνοι -Ιλλουμινάτοι ακόμη και τώρα διαστρέφουν την βιωμένη Ιστορία, ενόσω είναι εισέτι  εν ζωή οι βιώσαντες αυτήν. Πέρσι χτύπησαν με το κουρελούργημα της κ. Γιαννάκου (όρα βιβλίο ΣΤ! Τάξεως Γυμνασίου) και με άλλα σχολικά βιβλία . Βιάζουν κατάφωρα την Ιστορία της Μακεδονίας που έχει αποκρυσταλλωθεί ομοφώνως ανά τους αιώνες από όλους τους ιστορικούς όλων των  εποχών . Την  ίδια απόκρυψη, διαστρέβλωση και κακοποίηση έχουν κάνει οι Μασόνοι -Ιλλουμινάτοι και στην παγκόσμια Ιστορία. 

Οι Παραχαράκτες της Ιστορίας

Θα αναφέρω   ένα μόνον παράδειγμα :   Ποιος Αμερικανός -ή και ξένος -γνωρίζει ότι η Ρωσία έσωσε την Αμερική; Σχεδόν κανείς. Και όμως ο διακεκριμένος Αμερικανός  συγγραφεύς και αρθρογράφος John Kaminski αποδεικνύει τούτο στο βιβλίο του «Kaminski: When Russia saved America»(Όταν η Ρωσία έσωσε την Αμερική) Ωστόσο καλό είναι να διαβάσετε και το βιβλίο «The Nameless War» γραμμένο από τον αρχιμαφιόζο  διαβολικό Ramsey. Τούτο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν με την μηχανή του google .  Σ' αυτό  περιγράφει την έγερση του  «Ταλμουδισμού» ,  ο οποίος    κατέλαβε  και υποδούλωσε  την Αγγλία, όπως συμβαίνει    τώρα στην Αμερική και στην Ε.Ε.   (Τι να σημαίνει η προώθηση του 23χρονου γιού του Εβραίου Σαρκοζί στα ίχνη του πατέρα του, προέδρου της Γαλλίας ; Μήπως θέλει να δημιουργήσει μια νέα δυναστεία Εβραίων εξουσιαστών στη Γαλλία, σαν αυτή των Ρότσιλδ(στην Ευρώπη) και Ροκφέλλερ(στην Αμερική); Τι να σημαίνουν οι Ελληνικές δυναστείες των 3-4 πολιτικών οικογενειών;)

Ο  John Kaminski  γράφει :

 Ο Τσάρος της Ρωσίας Νικόλαος ΙΙ, ο αυτοκράτωρ της Αυστρίας Κάρολος Ι , ο Κάιζερ της Γερμανίας Γουλιέλμος ΙΙ, ο Ναπολέων Ι  επέτρεψαν στους Εβραίους να καταλάβουν θέσεις-κλειδιά στην αυτοκρατορία τους και οι τέσσαρες    επροδόθηκαν , κατεστράφησαν και δηλητηριάσθηκαν από τους Εβραίους. Το ίδιο συμβαίνει σε κάθε χώρα , ηγέτη , ή και άτομο ο οποίος θα δώσει πίστη σ' αυτούς. Ο Υποστράτηγος Κόμης CherepSpirodovich, στο βιβλίο του ‘Η Μυστική Παγκόσμια Κυβέρνηση' ή "The Hidden Hand," (Μαύρη Χείρα)1926, p. 97, αναλύει εν εκτάσει το θέμα τούτο και αποδεικνύει με στοιχεία και γεγονότα ότι  οι «εκλεκτοί» είναι οι οργανωτές όλων των γενοκτονιών και αιματοχυσιών. Επομένως μπορούμε να συμπεράνουμε ότι  αυτοί είναι που εβύθισαν τις ΗΠΑ στον ωκεανό του αίματος στο παρελθόν και συνεχίζουν ακόμη το έργο τους, εκτός και αν οι Αμερικανοί ανοίξουν τα μάτια τους και απορρίψουν την αβάσιμη αισιοδοξία των – Op. cit, p. 143 ( … 1926) Στο βιβλίο «Μαύρη Χείρα» δίδεται ακριβή περιγραφή της ιστορίας του κόσμου τον 19ον αιώνα , απαλλαγμένη από την εγκληματική λογοκρισία των «Εκλεκτών» , που  έχουν κάνει   σε κάθε βιβλίο που πραγματεύεται την παγκόσμια ιστορία.

Disraeli, ο Εβραίος πρωθυπουργός της Βρετανίας

Και τότε -όπως και τώρα –  με   φήμες και διαβολή  υπονόμευαν τον οίκο των Ρομανώφ. Ο πρώτος Εβραίος πρωθυπουργός της Αγγλίας Disraeli (1852) περιγράφει στο βιβλίο του "Coningsby" τον τεράστιο υπόγειο μηχανισμό της δυναστείας   Rothschilds. Αυτοί υποκίνησαν τις Τουρκικές σφαγές κατά των Χριστιανών για να προκαλέσουν τη χριστιανική Ρωσία. Με αυτές τις μεθοδεύσεις ήτο εύκολο να πείσουν τον Ναπολέοντα τον 3ον να προστατεύσει αυτός τους πιστούς. Τοιουτοτρόπως ο μεγαλύτερος σφαγέας των Χριστιανών ήτο ο  Disraeli, ο οποίος έπεισε το κοινοβούλιο να χτυπήσει τη Ρωσία στον πόλεμο της Κριμαίας (1853-1856) διότι ο τσάρος της Ρωσίας Νικόλαος Α' το 1853 αξίωσε να γίνει προστάτης όλων των ορθοδόξων υπηκόων της Τουρκίας. Αυτός ο πόλεμος ήτο η ‘μητέρα'   των μετέπειτα πολέμων  στην Ευρώπη. (Αλλά μήπως οι Άγγλοι δεν έσπειραν τη διχόνοια μεταξύ Ε/Κ και Τ/Κ και αργότερα  ο   αρχισιωνιστής Κίσιγκερ δεν υποκίνησε την εισβολή , κατοχή και διχοτόμηση της Κύπρου με τον Τουρκικό Αττίλα το 1974;) Ο Disraeli έλεγε ότι «η μεγάλη Ρωσία είναι κίνδυνος»  , ένα ψέμα που επαναλάμβανε η ‘Μαύρη Χείρα» για να καταστρέψει την Ρωσία,  την οποία πραγματοποίησαν οι Rothschilds το 1917. Τα ίδια ψέματα περί κινδύνων μας λένε κάθε φορά για να μας φανατίζουν.

Οι «εκλεκτοί» επίσης οργάνωσαν τους διωγμούς ώστε να ερεθίσουν όλα τα έθνη εναντίον της Ρωσίας. (Μήπως σήμερα οι ξενοκίνητες ΜΚΟ δεν διαδίδουν  ανθελληνική προπαγάνδα,  για δήθεν παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων  εις βάρος των λαθρομεταναστών και μειονοτήτων στην Μακεδονία, Θράκη, ψεύδη για την Ελληνική Οικονομία κ.α; Μήπως ξενοκίνητα όργανα  δεν έκαψαν την Αθήνα με τα Δεκεμβριανά και την Αττική, Ηλεία κ.α;)

 

Τα εγκληματικά μέσα της Μαύρης Χείρας

 

Όλοι γνώριζαν ότι ο Τσάρος Νικόλαος ο 1ος  δεν ήθελε τον πόλεμο, αλλά αυτός εξαπατήθηκε από τους Εβραίους πρεσβευτές του  . Ο Βρετανός πρεσβευτής στην Πετρούπολη Sir Hamilton Seymour ανέφερε τα λόγια του αυτοκράτορα: «Οι δύο χώρες μας πρέπει να είναι σε όρους στενής φιλίας» Τα συμφέροντα μας σε όλες τα προβλήματα είναι ταυτόσημα….. Η Τουρκία φαίνεται ότι  τεμαχίζεται . Η Αγγλία και η Ρωσία πρέπει να έλθουν σε πλήρη κατανόηση και καμία δεν πρέπει να κάνει βήματα που η άλλη δεν συμφωνεί» Ο Τσάρος λίγο αργότερα δηλητηριάσθηκε από το γιατρό του Mandt , ο οποίος δωροδοκήθηκε από τη Μαύρη Χείρα. Ο Νικόλαος 1ος  είχε ως Υπουργό Οικονομικών τον  Εβραίο Kankrin , ο οποίος γνωρίζοντας ότι ο James Rothschild προετοίμαζε πόλεμο κατά της Ρωσίας ,  έπεισε τον Τσάρο ότι οι σιδηρόδρομοι ήσαν  άσκοποι και καθυστέρησε την κατασκευή τους. Αυτό  υπήρξε η αιτία  της αποτυχίας  του πολέμου εκείνου. Ο θάνατος του Νικολάου 1ου  άνοιξε το δρόμο για τον James Rothschild 3ον , ο οποίος μέχρι του θανάτου του το 1868 ήτο πρακτικά ο αυτοκράτωρ του κόσμου και ο μεγαλύτερος εγκληματίας των χριστιανών . Αυτός διέταξε  τα εκτελεστικά του  όργανα: Disraeli, Napoleon 3, Bismarck, Karl Marx . . .οι οποίοι κακώς σήμερον θεωρούνται «μεγάλοι άνδρες» διότι διαφημίσθηκαν από τον Εβραϊκό τύπο, ακόμη και αν είναι εγκληματίες( όπως ο Αριέλ Σαρόν, Νετανιάχου, Μπους, Κλίντον, Ετζεβίτ κ.α)  Μας έχουν αποβλακώσει με το «ανήθικο δόγμα της επιτυχίας» και έχουμε απομακρυνθεί από το «καλός κ' αγαθός» των αρχαίων Ελλήνων.

Ο εκτελεστής των προέδρων: Lincoln,   Garfieldκαι    McKinley  ήτο η Μαύρη Χείρα, η οποία θέλει προέδρους-πειθήνια όργανα της. Όταν ο πρόεδρος Harding θέλησε να απελευθερώσει την Αλάσκα από τον Εβραίο Guggenheim, πέθανε ξαφνικά. Προφανώς τον έφαγε η Μαύρη Χείρα. Σήμερα το όνομα του Guggenheim βρίσκεται στο ξακουστότερο και  μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου, ενώ του Harding πουθενά. Ο πόλεμος της Κριμαίας χαρακτηρίζεται ως καθαρά «Πόλεμος Εκδικήσεως» της Ρωσίας από τους Rothschilds και σε τίποτα δεν ωφέλησε τα έθνη, τα οποία έχυσαν το αίμα τους και ξόδεψαν αστρονομικά ποσά μόνον για την δόξα των  Rothschilds,   οι οποίοι απεκόμισαν και αστρονομικά κέρδη. Επί πλέον ο πόλεμος αυτός έδειξε στους Γερμανούς ότι η Ρωσία δεν είναι αήττητη, όπως την νόμιζαν. Τούτο αποτέλεσε την αναβίωση του μιλιταρισμού στην Γερμανία και την προώθηση από τους Rothschilds μιάς σειράς από πολέμους , όπως του  Α! Π.Π και Β! Π.Π, που ήτο έργο των Εβραίων Σιωνιστών για να δημιουργήσουν- με   πρόσχημα το Ολοκαύτωμα – το κράτος του Ισραήλ.

Ο Γάμος της …Μοιρασιάς  των ΗΠΑ

Το 1857 έγινε στο Λονδίνο ο γάμος της Leonora, κόρης του Lionel Rothschild's,   με τον Alfonse, γιό του James Rothschild του Παρισιού. Σ' αυτούς μαζεύτηκε η «αριστοκρατία» του Λονδίνου, δεδομένου ότι οι ζάπλουτοι Εβραίοι έχουν αγοράσει τίτλους ευγενείας και αξιώματα και ουσιαστικά κυβερνούν εδώ και αιώνες τη Βρετανία. (Η δυναστεία των Rothschild's  γιγαντώθηκε, διότι έκαναν ενδοοικογενειακούς γάμους για να μην φεύγουν τα πλούτη τους σε ξένους)  Μεταξύ των Rothschild's και του πρωθυπουργού  Disraeli καταστρώθηκε το σατανικό σχέδιο, για την διχοτόμηση της Αμερικής και την χορήγηση σαν προίκα στους δύο νέους γαμπρούς James και Lionel τα κομμάτια της. Ο Εβραίος Disraeli πήδησε από χαρά. Ο Ναπολέων θα πράξει όπως ακριβώς τον συμβούλευσα, δήλωσε. Και στον  Bismarck θα   παρουσιάσω ένα τόσο  μεθυστικό σχέδιο ώστε θα τον κάνω σκλάβο μου.

Από παλιά   Βόρειοι και Νότιοι είχαν σημεία τριβής μεταξύ τους, αλλά τότε δεν υπήρχαν η Μαύρη Χείρα να   εκμεταλλευθεί τις διενέξεις. Το έργο της διάσπασης τούτων ανέλαβε ένας «χαρισματικός» Εβραίος, ο Judah P. Benjamin. Σύμφωνα με βιβλίο του Mr. Burton Hendrick( "Jews in America") ο Judah P. Benjamin ήτο ο εγκέφαλος της επανάστασης. (Σας θυμίζουν τίποτα εκείνες οι μεθοδεύσεις με αυτές του σύγχρονου προβοκάτορα  των Βαλκανίων George Soros  😉  Στο τέλος του Εμφυλίου Πολέμου , οι Εβραίοι βρέθηκαν  σε κάθε πόλη, χωριό ,   φυτεία και ορυχείο(p. 107) Με τον ξαφνικό θάνατο του Τσάρου Νικολάου 1ου   ο θρόνος περιήλθε στον υιό του   Αλέξανδρο 2ον . Όπως όλοι οι Ρώσοι Τσάροι , ήσαν εξαιρετικά όμορφοι , με καλούς τρόπους και έντιμοι.

Παγκόσμια Εβραϊκή Συμμαχία

 Ο James Rothschild 3 εφεύρε τη «Παγκόσμια Εβραϊκή Συμμαχία»(εφημ. «Τhe Morning Post» της 6 Σεπτ. 1920) η οποία  αποτέλεσε την Διακήρυξη των απανταχού Εβραίων: Αυτή κατέληγε «Η υπόθεση  μας είναι μεγάλη και ιερή και η επιτυχία της εξασφαλισμένη» ….«Η ημέρα δεν είναι μακριά όταν όλος ο πλούτος και τα χρηματοφυλάκια της γης θα γίνουν περιουσία των παιδιών του Ισραήλ. Που η Ιερουσαλήμ θα γίνει ο τόπος προσευχής όλων των εθνών και λαών . Που η σημαία της μονοθεϊστικής μας θεότητος θα αναπεπταθεί και θα κυματίσει στις άκρες της Γης»  Και πράγματι δεν χρειάσθηκαν παρά δύο αιώνες για την υλοποίηση  τούτων. Βέβαια στην πατρίδα μας αυτό   πραγματοποιήθηκε εδώ και 17 αιώνες. Τη Σιών υμνούμε και δοξάζουμε και από την Ιερουσαλήμ παίρνουμε το «Άγιο Φως»

Η Συνωμοσία  για την διαίρεση της Αμερικής

Το 1862 Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά πολεμικά πλοία αποβίβασαν στρατό στη Veracruz του Μεξικού. Το 1863 οι Γάλλοι κατέλαβον την Πόλη του Μεξικού. Το 1864 ο Ναπολέων 3 ενθρόνισε τον Μαξιμιλιανό στο θρόνο του Μεξικού . Ως τότε οι Νότιοι έχαναν τον πόλεμο. Το 1863 η Συνομοσπονδία των Κρατών (Νοτίων) προσέφερε τη Λουιζιάνα και το Τέξας στο Ναπολέοντα 3 ως αντάλλαγμα της υποστηρίξεως των Νοτίων .

Η κίνηση αυτή προβλημάτισε σοβαρά το Lincoln  και το Στρατηγό Grant , αλλά οι Βόριοι είχαν σύμμαχο τον Τσάρο της Ρωσίας. Το αυτοκρατορικό διάταγμα του Τσάρου  Αλεξάνδρου 2ου  στις 19 Φεβ. 1861 επηρέασε σοβαρώς την εξέλιξη του πολέμου, όταν ο Τσάρος απελευθερωσε 47 εκατ. Ρώσους δούλους .  Αν γινόταν το ίδιο και στους Νοτίους ο εμφύλιο πόλεμος θα είχε λήξει. Όμως η «Μαύρη Χείρα» δεν το επέτρεψε για δικούς της λόγους. Παράλληλα, ο Τσάρος εμήνυσε στις κυβερνήσεις των Αγγλο/Γάλων και Ισπανών ότι η επέμβαση τους κατά των Βορείων εθεωρείτο   πράξη κήρυξης πολέμου εναντίον της Ρωσίας και εξαπέστειλε το στόλο του Ατλαντικού στο λιμάνι της Νέας Υόρκης και μια μοίρα του Ειρηνικού στον Άγιο Φραγκίσκο, με εντολή να απαγορεύσουν κάθε στόλο που θα επιτεθεί κατά των Βορείων . Παράλληλα έθεσε τους στόλους αυτούς στη διάθεση του  Lincoln.

Τα κυριότερα συμπεράσματα του βιβλίου :

1/ Η Ρωσία έσωσε τις Ηνωμένες Πολιτείες από την διχοτόμηση  και την καταστροφή που σχεδίασε η πλουτοκρατική και εγκληματική   δυναστεία των  Rothschild , στην πιο κρίσιμη στιγμή του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου. Η   κατάληψη της Ρωσίας που επηκολούθησε από τους «Εκλεκτούς» αποτελεί την εκδίκηση και  το πρώτο βήμα για να βάλουν τα  έθνη των  λευκών όλου του κόσμου να πολεμούν προς άλληλα  και να αλληλοκαταστρέφονται προς όφελος των «εκλεκτών»(όρα την δημιουργία του καρκινώματος των Σκοπίων  για την διάλυση και   υποκίνηση ενός νέου κύκλου αίματος στην Βαλκανική)

2/ Οι Εβραίοι τραπεζίτες μηχανεύθηκαν και υποκίνησαν τον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο, και παρ' ολίγον  να καταλάβουν και διαμελίσουν την Αμερική, αν δεν επενέβαινε ο Τσάρος της Ρωσίας Νικόλαος Ι (Μήπως τα ίδια δεν  έκαναν στην Κύπρο ; Την δολερή διχόνοια   δεν έσπειραν  οι Άγγλοι σιωνιστές κατά την Κατοχή σε μας κα  μας έριξαν στον   αδυσώπητο  Εμφύλιο Πόλεμο;) 

3/ Αυτός ήταν  και ο λόγος που οι «εκλεκτοί»   εκδικήθηκαν και κατέστρεψαν τη Ρωσία-με  την εξόντωση του Τσάρου- και την επιβολή του δικού τους ξενόφερτου ολοκληρωτικού  καθεστώτος.

 Την άφιξη  του Ρωσικού στόλου στα λιμάνια της Νέας Υόρκης και Σαν Φραγκίσκο   ενθυμούντο ως το 1908 οι επιβιώσαντες του πολέμου εκείνου , οι οποίοι έλεγαν: «Εμείς οι Αμερικανοί δεν πρέπει να ξεχνούμε  ότι μας  έσωσε η Ρωσία το 1863-64»,   Αν δεν βοηθούσε  τότε, ίσως ο πόλεμος  εκείνος θα είχε χαθεί και οι ΗΠΑ δεν θα υπήρχαν. Αυτό ελάχιστοι Αμερικανοί το γνωρίζουν , διότι οι σελίδες αυτές έχουν αφαιρεθεί από την Αμερικανική ιστορία μετά την επιβολή του Εβραϊκού ελέγχου στις ΗΠΑ  . Οι ίδιες οικογένειες των «εκλεκτών» πλουτοκρατών   έχουν ρίξει σήμερα τον κόσμο στην πιο βαθιά κρίση και παρακμή προκειμένου να επιβάλουν την παγκόσμια δικτατορία τους.

*Αμφικτύων: Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης