Αγαπητοί φίλοι,

ξεκινήσαμε μια σοβαρή προσπάθεια συλλογής υπογραφών για να φύγει το Τουρκικό Προξενείο (δεινών) από την Κομοτηνή (http://proxeneio-stop.org/)

Στρεφόμαστε εναντίον του καθώς έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής, αποτελώντας το κύριο όχημα εφαρμογής της εχθρικής πολιτικής της Άγκυρας στην περιοχή μας.

 

 

Για τους περισσότερους από σας που σίγουρα θα έχετε μια αδρή μόνο ενημέρωση ή αίσθηση, υπάρχει εκτεταμένη, τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία στην ιστοσελίδα που φτιάξαμε.

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια ανάλογη προσπάθεια, οπότε είναι εξαιρετικής σημασίας να την περιβάλλουμε όλοι με την δέουσα προσοχή και ενδιαφέρον.

Θερμότατη παράκληση να ενημερώσετε ηλεκτρονικά ΟΛΕΣ τις επαφές σας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και προφορικά όλους όσους ενδεχομένως συμφωνούν με την προσπάθεια (και πρέπει να είναι πάρα πολλοί).

Με δεδομένο ότι, οι πιό ηλικιωμένοι ιδίως δεν έχουν ιδιαίτερη εξοικείωση με το Διαδίκτυο, μπορεί ο καθένας να "υπογράφει" ηλεκτρονικά και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του ή τους φίλους του που συμφωνούν με το αίτημα.

Περιττό να τονιστεί η σημασία της συλλογής πολλών χιλιάδων υπογραφών ακόμη και μόνον ως παρακαταθήκη για το μέλλον.

Με την ειλικρινή ελπίδα να το κάνετε και δική σας υπόθεση,

Σας χαιρετώ

Δημήτρης Νικηφορίδης