Πολλές φορές η χωρίς συμβιβασμούς, ανεξάρτητη  δημοσιογραφία προκαλεί τα συμφέροντα κάποιων που για κάποιους δικούς τους λόγους δεν τους συμφέρει να βγαίνουν αλήθειες προς τα έξω. Οι τρόποι για την φίμωση της αλήθειας είναι πολλοί και ποικίλουν. Η επιμονή όμως όσων υπερμάχονται της αλήθειας στο τέλος πάντα κερδίζει. Έτσι συμβαίνει πάντα. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ, ένα από τα blogs που θέτει την ενημέρωση πέρα και πάνω από σκοπιμότητες, μετά από μια μέρα απουσίας επανέρχεται και θέτει εαυτόν στην υπηρεσία της πληροφόρησης χωρίς αγκυλώσεις. Εμείς το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι να επιμένουν και να συνεχίσουν την καλή δουλειά που μέχρι τώρα κάνουν.  

  

 ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΛΕΙΨΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΜΕΡΑ!!!!

Δυστυχώς αλλιώς τα περιμέναμε τα πράγματα και αλλού μας πήγαν!!! Για ακόμη μια φορά είμαστε στην δυσάρεστη θέση να διαχειριστούμε ακόμα μια ατυχία που μας έκανε να λείψουμε για 24 ώρες από κοντά σας. Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ που και στο παρελθόν είχε μείνει για μήνες εκτός λειτουργίας ακολουθεί και πάλι όχι τον εύκολο δρόμο των συμβιβασμών και της υποταγής αλλά της ελεύθερης και ανεξάρτητης ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ μακρυά από σκοπιμότητες πολιτικές ή οικονομικές. Όσοι χάρηκαν από την ΑΠΟΥΣΙΑ μας από το διαδίκτυο μάλλον δεν υπολόγισαν την ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ μας.

Από σήμερα και πάλι κοντά σας πιστοί μόνο στις ΙΔΕΕΣ και στα ΙΔΑΝΙΚΑ μας για πραγματική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ. Εναντίον των Εργολάβων της Ενημέρωσης , Εναντίων των ξεπουλημένων στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΩΝ , Εναντίων όλων όσων θεωρούν ότι η οικονομική κατάσταση κάποιου απεικονίζει την ΑΞΙΑ του σε μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ που δυστυχώς είναι τόσο καταναλωτική που ξεχνάει να ΖΗΣΕΙ. Ακόμα και μέσα από τα σίδερα της ΦΥΛΑΚΗΣ που κάποιοι ετοιμάζουν προσπαθώντας να μας φιμώσουν θα εξακολουθούμε να σας ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ γιατί είμαστε πολλοί περισσότεροι από  όσους μας μέτρησαν και μας έβγαλαν αμελητέες μονάδες. Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ βασισμένο σε ΑΞΙΕΣ που έκαναν την Φυλή μας να μεγαλουργήσει(στο μακρυνό παρελθόν) θα συνεχίσει με περισσότερο καυστικά σχόλια αλλά και ειδήσεις για όλα αυτά που μας ενοχλούν καθημερινά.

Με περισσότερες καταγγελίες για μια σάπια δημόσια διοίκηση και με ολομέτωπο αγώνα κατά της διαφθοράς και τις 5-10 οικογένειες που ευθύνονται για την μιζέρια όλων μας. Από εσάς δεν ζητάμε τίποτα άλλο παρά να μας διαβάζετε ακόμα και εσείς που μας αμφισβητείται και γενικότερα να δείχνετε ότι δεν είσαστε εφησυχασμένοι από ότι σας "σερβίρουν" ως ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ τα παπαγαλάκια και οι κρατικοδίαιτη της πιο στυγνής ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ που έχει επιβληθεί στην χώρα μας από τα ΜΜΕ των ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ και των ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ με τα πολυτελή αυτοκίνητα και τις κατοικίες που έχουν ξεχάσει την λαϊκή προέλευσή τους. Θα ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ που ξεπουλιέται εμείς οι ΤΡΕΛΟΙ που ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ σε όλους τους τομείς. Εναντίων όλων λοιπόν και όσο ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ δεν παραδίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να μας ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ!!!!!!