Από το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Tελικά πρέπει να ενοχλούν πάρα πολύ τα blogs , αφού ο πολύς Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή κατηγόρησε ότι το blog troktiko το οποίο το ταύτισε απόλυτα με τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια εξυπηρετεί επιχειρηματικές σκοπιμότητες.

Μάλιστα Νικολάκη ενώ εσύ δεν εξυπηρετείς τα συμφέροντα κανένα ωραίο το ανέκδοτό σου.
Θέλησε δηλαδή να πείσει τον κόσμο ότι πίσω από τα "ποντίκια" δεν υπάρχει ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ενημέρωση αλλά ένας συμφερτός συμφερόντων. Η πλάκα είναι που τα είπε μέσα από την κοινή τους επιχείρηση με τον Γιώργο Κουρή και μάλιστα ο ίδιος πειράχθηκε για αναρτήσεις του blog που αφορούσε την εφημερίδα που εκδίδει πάλι με λεφτά του Κουρή!!!

Η κόντρα αυτή θα συνεχιστεί και αυτό έχει να κάνει με την επιτυχία που έχει ένα blog όπως το troktiko που πέτυχε να διαβάζετε καθημερινώς από χιλιάδες αναγνώστες χρήστες του internet επειδή μιλάει την γλώσσα της νεολαίας και δείχνει να αντιλαμβάνεται τα προβλήματα από ότι ο κάτοικος των Βορείων Προαστίων κύριος Νίκος Χατζηνικολάου. Σε περίπου μισή ώρα ο κ. Χατζηνικολάου θα πάρει τις απαντήσεις του από τον Σωκράτη και την ραδιοφωνική του εκπομπή στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 98,9 , ο οποίος για όσους δεν το γνωρίζουν μένει στην Ηλιούπολη και όχι Βόρεια!!!!

Δεν θα επεκταθούμε άλλο σε αυτό το κείμενο αφού εύκολα πιστεύω οι αναγνώστες αντιλαμβάνονται ποιος τους λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ποιος όχι. Το δικό μας BLOG που έχει έρθει αρκετές φορές σε σύγκρουση στο παρελθόν με τα "ποντίκια" σας λέει ότι είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ανεξάρτητα από τον κύριο Χατζηνικολάου που παίζει τέννις στο Εκάλη club , και έχει φίλους όπως η Ντόρα Μπακογιάννη!!! Σίγουρα τα blogs το επόμενο διάστημα θα δεχτούν επιθέσεις και μάλιστα σε βαθμό που με μηνύσεις και αγωγές θα προσπαθήσουν να τα φιμώσουν. Εμείς όσο μπορούμε αφού είμαστε BLOG με ονοματεπώνυμο και χαιρόμαστε για αυτό θα σας λέμε την ΑΠΟΨΗ μας χωρίς ΦΟΒΟΣ αλλά με πολύ πάθος. Όταν ο μαθητής Σωκράτης περνάει τον δάσκαλο εμείς που το ομολογούμε ότι αγαπάμε τον Δάσκαλο του την πέφτουν επειδή αποδεικνύεται πιο ΑΞΙΟΣ και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ πειστικός κόβοντας φύλλα από τις εφημερίδες του και ακροατές από τα ραδιόφωνά τους. 

Όμως ο Σωκράτης ούτε εφημερίδα έχει , ούτε ραδιοφωνικό σταθμό δικό του, η ενασχόλησή του με ένα Blog που σίγουρα δεν του ΑΝΗΚΕΙ αφού και όταν είναι στον αέρα του ραδιοφώνου οι αναρτήσεις πάνε σφαίρα αλλά και όλη την νύχτα(ο Σωκράτης είναι άνθρωπος της μέρας) τα νυχτόβια ποντίκια μας ξαγρυπνάνε με τις αναρτήσεις τους. Γίνεται αντιληπτό ότι σε λίγες μέρες όλη αυτή η κόντρα θα έχει και παράπλευρες απώλειες και σίγουρα τα μεγάλα εκδοτικά συμφέροντα δεν θα ησυχάσουν εάν δεν ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ όλες τις φωνές ακόμα και του διαδικτύου απειλούμε τα υπέρογκα κέρδη τους και κυρίως την "ΑΛΗΘΕΙΑ" που μας σερβίρουν μέσα από τα ΜΜΕ των εργολάβων  του δημοσίου και των δημοσιογράφων που θυμούνται τις ατασθαλίες των αφεντικών τους μόλις φύγουν από τα μέσα που τους χρυσοπλήρωναν για να σας λένε πάντα την μισή αλήθεια. Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα συνεχίσει όσο του επιτρέπεται ΕΣΕΙΣ να δίνει τον ΑΓΩΝΑ του για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ χωρίς Νταβατζήδες πάσης φύσεως.