Συνεχίζουν να ανοίγουν τα χαρτιά τους τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, λίγα 24ωρα πριν από τις εσωκομματικές εκλογές, ανακοινώνοντας ποιον από τους διεκδικητές της αρχηγίας προτιμούν.

Την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά στηρίζουν οι τέως βουλευτές Άρης Σταθάκης, Παναγιώτης Σκανδαλάκης, Μερόπη Καλδή, Κωνσταντίνος Ποτίδης, Δημήτρης Δημόπουλος, Νίκος Παπαφιλίππου, Κωνσταντίνος Γεωργολιός, Δημήτρης Βρεττάκος, Λευτέρης Παπαδημητρίου, Σίδερης Μιχάλης, Θόδωρος Σολδάτος, Αντώνης Καρπούζας και Βασίλης Χρύσης.

Επιστολή στήριξης στον υποψήφιο πρόεδρο απέστειλαν ακόμη οι τέως νομάρχες Κ. Γκλέτσος, Κ. Κιουπκολής, Κ. Τασσόπουλος, Αλ. Κάζογλης, Αντ. Γεωργακόπουλος, Ιωαν. Καλογείτονας, Ν. Βατάλης, Ιωαν. Ασιμής, Γρ. Θεοδοσίου, Παν. Γύφτουλας. Τον Αντώνη Σαμαρά υποστηρίζουν ακόμη ο πρόεδρος της Γενικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Λεωφορείων Ελλάδος, Κωνσταντίνος Παλασκώνης και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Τη στήριξη τους στην υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη ανακοίνωσαν σήμερα οι βουλευτές Γιάννης Ιωαννίδης (Α Θεσσαλονίκης), Σπύρος Γαληνός (Λέσβου), Ευγενία Τσουμανη-Σπεντζα (Επικρατείας) και ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος της ΔΑΚΕ, Κώστας Πουπάκης. Τη βουλευτή Α' Αθηνών επιλέγουν ακόμη τριάντα πρώην συνάδελφοί της. Πρόκειται για τους: Ν. Αγγελόπουλο, Κ. Αγοραστό, Γ. Αναγνωστόπουλο, Β. Βαρδαρινό, Θ. Βασιλείου, Δ. Βλαχόπουλο, Θ. Βυζα, Π. Δελημήτσο, Π. Καββαδά, Η. Καλλιώρα, Χρ. Καλογήρου, Ανδρ. Καραγκούνη, Κ. Καραμπίνα, Αθ. Κατσιγιάννη, Στ. Κελέτσης, Αθ. Κόρκα – Κώνστα, Ν. Κορτσαρης, Π. Κωνσταντινίδης, Αθ. Παναγιωτόπουλος, Ν. Παπαδημάτος, Στ. Παπαδόπουλος, Αλ. Παρίσης, Αν. Ράγιου-Μεντζελοπούλου, Ν. Τζήρος, Γ. Τρυφωνίδης, Φ. Τσαλίδης, Ν. Τσιαρτσιώνης, Π. Φουντουκίδου, Κρ. Κανελλοπούλου και Β. Μπουζάλη.

ΕΜΕΙΣ,
Οι Εκλεγμένοι Εκπρόσωποι των Εργαζομένων της Δημόσιας Επιχείρησης  Ηλεκτρισμού  και  του  Ασφαλιστικού Φορέα
αυτής με το ψηφοδέλτιο της φιλελεύθερης παράταξης στα Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σωματεία ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ  ΔΥΝΑΜΙΚΑ – ΕΝΕΡΓΑ & ΕΜΠΡΑΚΤΑ την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ στην ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για την ανάδειξη της σε Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου.
 
Η στήριξή μας εκπορεύεται από την διαχρονικά – σταθερή ακλόνητη και ακέραιη παρουσία της στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.
 
Ως συνδικαλιστές και κομματικά στελέχη έχει καταγραφεί στις συνειδήσεις μας η στήριξή της στους αγώνες μας με τις ξεκάθαρες αρχές και θέσεις στα εργασιακά μας ζητήματα.Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ ΤΟ 1993 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
 
Το ιδεολογικό της πλαίσιο, η υποδειγματική της αγωνιστικότητα, η κομματική της πειθαρχία και συνέπεια χωρίς διαλείμματα αποτελούν την εγγύηση για ΕΝΟΤΗΤΑ – ΝΙΚΗ  και το σημαντικότερο την αποκατάσταση της τραυματισμένης περηφάνιας του πληγωμένου νεοδημοκράτη.
 
Για αυτό το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ  – το ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ –  το ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΜΕΛΛΟΝ,  ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
την ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για Πρόεδρο της Νέας
 
Δημοκρατίας, την ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ που πάντοτε ήταν – είναι και θα είναι κοντά μας.
ΑΓΑΠΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΒΙΔΑΛΗ ΡΟΖΑ
ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΖΑΜΠΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΘΩΜΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΑΛΑΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
ΚΑΛΟΦΩΛΗΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΕΡΜΠΕΣΙΩΤΗΣ ΚΩ/ΝΟΣ
ΚΟΛΙΓΙΑΝΗΣ ΚΩ/ΝΟΣ
ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
ΚΟΛΥΒΑΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ
ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΓEΩΡΓIΟΣ
ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΛΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΛΟΡΕΝΤΖΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΜΑΝΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΕΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΟΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΑΣ ΘΩΜΑΣ
ΠΑΡΔΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΜΗΤΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΣΤΡΑΤΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΩ/ΝΟΣ
ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΤΟΜΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής, Δημήτρης Σιούφας, απευθυνόμενος προς τα μέλη της Ν.Δ. τα κάλεσε να ψηφίσουν με κριτήριο την επιλογη όχι απλά αρχηγού, αλλά πρωθυπουργού. Προσέφερε διευκρινίσεις, όσον αφορά στην εκλογική διαδικασία.

Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ντόρας Μπακογιάννη κράτησε ψηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον Αντώνη Σαμαρά. Μιλώντας για την πρόσφατη εκλογική ήττα, ο Γ. Οικονόμου υποστήριξε ότι "την περιόδο που η Ντόρα Μπακογιάννη έδινε μάχες για την παράταξη παντού, κάποιοι άλλοι κρύβονταν στην εκλογική τους περιφέρεια". Επέμεινε ότι το "σύστημα ΠΑΣΟΚ" πολεμά την υποψηφιότητά της και άφησε σαφείς αιχμές κατά του "διδύμου" Σαμαρά – Αβραμόπουλου, διερωτώμενος εάν "η προοπτική της ΝΔ εξασφαλίζεται με πολιτικές, που οδήγησαν σε λουκέτο, κόμματα που τις εφάρμοσαν στο παρελθόν".