Του Δημήτρη Αλευρομάγειρου

Φίλες και Φίλοι, Η εκλογη του Αντωνη Σαμαρα στην προεδρία της Ν.Δ, ειναι ενα γεγονός που ξεπερνάει τα όρια μιάς εσωκομματικής διαδικασίας. Θα μου επιτρέψτε να σημειωσω οτι ειναι η τρίτη κατα σειράν νικη του Λαου, σε πείσμα όλων των πολυπολιτισμικων νεοταξικων εσμων, μετα την καταψηφιση του καταπτυστου σχεδίου Ανναν και της απόσυρσης του κουρελουργήματος της Στ Δημοτικου.

Δεν θα παραβιάσω ανοικτες θύρες για να αναφέρω τα αυτονόητα, απλα θα σημειώσω οτι η τεραστια αυτη νικη του Λαού , τον οποίον μονιμως βομβαρδίζει ενα υποτελές σύστημα , ειναι πολύ μεγαλύτερη και απο τα ποσοστα που σημειωσε η νικη του . Γιά άλλη μιά φορά θα σημειώσω οτι ο Λαός ειναι πιο μπροστά απο τους ηγετες του και περιμενουμε απο τον νεο Πρόεδρο της Ν.Δ να λειτουργήσει συμφωνα με την εντολή που πήρε, Και η εντολή που πήρε ειναι να αισθανθουμε επί τέλους , ως Ελλαδα μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και περηφανεια για την όμορφη Πατρίδα μας.

Παρακολουθησα χθες τις θλιβερες αντιδρασεις του συστήματος,Κανεις ή σχεδον κανεις δεν ανεφερε οτι ο Αντωνης Σαμαρας κερδισε κυριως γιατι οι θέσεις του στα Εθνικά θέματα ηταν πιό ξεκαθαρες οχι μονον απο της κ Μπακογιάννη αλλα και απο΄τη πλειοψηφία των εκπροσωπων του πολιτικου συστηματος [και δεν αναφέρομαι μονον στα κομματα] Η πρωτη νίκη για τον Λαο λοιπόν ήρθε. Η διαχείρησή της σίγουρα θα ειναι δύσκολη αλλα ειμαστε αισιόδοξοι, Η νίκη αυτή, νικη του Λαου [και επαναλαμβανω οχι μονο της ΝΔ] θα επηρεάσει θετικα ολόκληρο το πολιτικο σύστημα. Καλη επιτυχια λοιπον στον Αντωνη Σαμαρα, Με σοβαρότητα και πολιτικο πολιτισμό θα ανοιξει εναν ελπιδοφόρο δρόμο για τα πολιτικά πράγματα.