«Κλείσ' τους όλους φυλακή, πρέπει να σταματήσω να πονάω», παρακάλεσε η 13χρονη Μ., τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, Παύλο Λουκάτο. Η «μητέρα» της, Ειρήνη Τσονοπούλου, φρόντιζε να την εκδίδει έναντι του ποσού των 30 ή 50 ευρώ… Οι περιγραφές του ανήλικου κοριτσιού που ένιωθε τον εφιάλτη από τα έξι της χρόνια, είναι πραγματικά φρικιαστικές. Μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη κτηνωδία;Κατά τη διάρκεια της δίκης, άπαντες έμειναν με το στόμα ανοικτό.

 

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως όλα όσα άκουγαν ήταν βγαλμένα από τη ζωή της 13χρονης και όχι από κάποια ταινία του σινεμά. Η ανήλικη κακοποιούταν σεξουαλικά από τα 6 της χρόνια και ένας εκ των τριών δραστών ήταν και ρασοφόρος. Ο λόγος για τον Σωτήρη Παπαδόπουλο. Η περιγραφή προκαλεί ρίγος:«Οταν τον αναγνώρισε "πάγωσε". Οπως μου είχε εξομολογηθεί, η αδίστακτη μάνα έδινε ραντεβού με τον παπά είτε στην εκκλησία της Παναγίας είτε στην Αγία Παρασκευή και εκεί του "πάσαρε" το κοριτσάκι αντί 30 ή 50 ευρώ. Το έβαζε σε ένα δωμάτιο με ένα μεγάλο τραπέζι, σήκωνε τα ράσα και το βίαζε. Αυτό είχε γίνει πολλές φορές και κάθε φορά η μάνα προσποιείτο ότι έκανε δουλειές, για να μην προκαλέσει υποψίες» δήλωσε ο κ. Λουκάτος.

Ωστόσο η ασέλγεια σε βάρος της μικρής Μ. ξεκίνησε πολλά χρόνια νωρίτερα όταν… «Την πρώτη φορά η μάνα της την πήγε στο προαύλιο μιας εκκλησίας στο Καματερό. Εκεί μετά από λίγο ήρθε και ο Κανάκης, ο οποίος άρχισε να τη χαϊδεύει σε διάφορα σημεία του σώματός της. Τελικά αφού της έβγαλε όλα τα ρούχα, τη βίασε κάτω από ένα δέντρο. Το παιδί έκλαιγε και αντιστεκόταν. Μετά την πρώτη φορά ο Κανάκης ζητούσε να δει τη μικρή δύο ή τρεις φορές τη βδομάδα και στη συνέχεια το βίαζε». Μάλιστα, η μητέρα-μαστροπός έντυνε την ανήλικη με μεγαλίστικα ρούχα, την έβαφε ενώ της φορούσε και τακούνια…

Ακόμα, αποκαλύφθηκε πως ο Σπύρος Σουχλερής, σύντροφος της απάνθρωπης μάνας, κακοποιούσε σωματικά το μεσαίο γιο της ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα παιδιά ήταν άθλιες. Το τριάρι της οδού Γενναδίου στο Ίλιον είχε στεγάσει προσωρινά και τα δύο ανήλικα παιδιά της Πωλίνας Αμιλήτου.

Άλλη μία κατάθεση του Παύλου Λουκάτου προκαλεί οργή: «Τον γιο της Τσονοπούλου ο Σουχλέρης τον κλείδωνε στο ντουλάπι, τον έδενε στο καλοριφέρ και του έβαζε παγάκια στα πόδια. Το 2007 τον κρέμασε ανάποδα και φώναξε τους υπόλοιπους "να δουν το αρνί του Πάσχα". Πολύ συχνά έβαζε τα παιδιά να καθίσουν προσοχή και τα χαστούκιζε στη σειρά».

Οι ανακρίσεις συνεχίζονται και είναι σχεδόν σίγουρο πως τα δημοσιεύματα για τη κτηνωδία και την ανωμαλία αυτών των ανδρών δεν έχουν τελειώσει εδώ…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ