Γονείς είστε εσείς ρε; Αφήνετε τα παιδιά σας να ονειρεύονται Μαντόνες, να γίνονται αδερφάρες και να γυρνάνε σαν τους αλήτες μέσα στη λίγδα να σπάνε και να καίνε; Δεν φταίνε τα παιδιά αλλά εσείς ρε καριόληδες που δε μεγαλώνετε παιδιά γιατί σας έχει φάει η πολιτική, η απάτη, το χρήμα, οι γκόμενες και η γύρα.

Πάρτε ρε τους ψευτόμαγκες που μεγαλώσατε και τραβάτε να τους μάθετε να πίνουν κανά ποτήρι κρασί, να ακούνε κανά κλαρίνο και να γουστάρουν με γυναίκα.

Μέχρι το πεζοδρόμιο χάλασε σήμερα. Τριάντα τσογλαναράδες να σπάνε επειδή οι πατεράδες τους είναι καριόληδες. Κάποτε πεθαίνανε για τη δημοκρατία. Τώρα που μάθανε στην ασυδοσία και τη καλοπέραση, κουβαλάνε λίγδα και πετάνε πέτρες.

Στη πείνα θα μείνετε με τέτοια μυαλά. Ούτε μια γυναίκα της προκοπής δεν θα μπορέσετε να έχετε. Μια ζωή τελειωμένοι και κακομοίρηδες μέχρι να βαρεθείτε να πετάτε πέτρες και να πάθετε κατάθλιψη. Θα φτάσετε τα 50, θα κοιτάτε πίσω και θα φτύνετε τη μούρη σας που φάγατε μια ζωή στη ξεφτίλα.
Αντε παρακάτω ρε ξεφτιλισμένοι. Οσο και να σπάτε, η γενιά του παλκοσένικου θα τα πίνει και θα γουστάρει. Γιατί εμείς έχουμε ψυχή ρε και δε μασάμε από τζαμαρίες και σαματά. Ξέρουμε να γουστάρουμε.

Understand;

Παλκοσένικος