Την Δευτέρα θα μάθουμε αν τελικά το show toυ Μάκη, δίκαια η άδικα προκάλεσε πανικό στους ανθρώπους που σκοπεύουν να εμβολιαστούν. Σύμφωνα με την "παράσταση" η εικονιζόμενη (κλικ για το video) άρχισε ΞΑΦΝΙΚΑ να τραυλίζει, και παρουσίασε συμπτώματα σπαστικότητας και έντονου "τρόμου" δυο μέρες μετά τον εμβολιασμό της.
Σύμφωνα με τις "δικές" μου φτωχές πληροφορίες, η γυναίκα παρουσιάστηκε στο Λαϊκό 7:50 το πρωί 10 λεπτά πριν την λήξη της εφημερίας. Μια ειδικευόμενη γιατρός την εξέτασε, και της οποίας το παραπεμπτικό (κλικ φωτό) ανέμιζε περήφανα στην εκπομπή ο παρουσιαστής, το οποίο όμως περιέγραφε τα συμπτώματα (δεν ήταν διάγνωση). "Σπαστικότητα και έντονος
"τρόμος". Δηλαδή ρυθμικό τίναγμα των άκρων. Είναι αλήθεια κύριε Τριανταφυλλόπουλε, ότι (εν γνώσει σας) η ασθενής εξετάστηκε και από παθολόγο, ο οποίος έλαβε δισέλιδο ιστορικό , στο οποίο αναγραφόταν ότι: η κυρία Ανθή είχε υποστεί α) πολλαπλά εγκεφαλικά β)Νόσο του Πάρκινσον γ)Σπαστική παραπληγία κ.α. πολλά προβλήματα, που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τον "τρόμο και το τραύλισμα". Γιατί λοιπόν δεν παρουσιάσατε στην εκπομπή και αυτό το "ιατρικό έγγραφο" ώστε οι ειδήμονες (εντός και εκτός του στούντιο) που σχολίαζαν το Βίντεο, να έχουν πιο ολοκληρωμένη εικόνα?
Μήπως σκόπιμα αποκρύψατε το ιστορικό, ώστε οι τηλεθεατές σας να τρομοκρατηθούν-εντυπωσιασθούν, και να παραμείνουν συντονισμένοι περιμένοντας εναγωνίως να δουν αν τελικά το "ρυθμικό τίναγμα το χεριών και το τραύλισμα" είναι παρενέργεια του εμβολίου? Την Δευτέρα θα μάθουμε, αλλά εσείς ήδη κάνατε τα νούμερά σας, κι ότι κι αν πραγματικά συνέβη, θα είναι άλλων το πρόβλημα. Σωστά?

adena