Αρέσει σε πολλούς αλλά ντρέπονται να το πουν…!!! Όσο κι αν ακούγεται χαζό υπάρχει κόσμος που ντρέπεται να πει πως του αρέσει το σεξ, τι του αρέσει σε αυτό, τι έχει κάνει, πόσες φορές το έχει δοκιμάσει και τα λοιπά…!!!

Φυσικά ο κύριος παράγοντας αυτού του "φαινομένου" είναι η μη σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση που δίνεται στα σχολεία στη χώρα που ζούμε! Θέλουμε να λεγόμαστε μοντέρνοι και "προχώ" όταν ο εγκέφαλος μας είναι κολλημένος στο 1821 που το σεξ και ο αυνανισμός είναι μια μακρινή πόλη στην Ιαπωνία εκεί δίπλα από την πίστα της Formula 1!!!

Έτσι λοιπόν με πλήρη άγνοια παιδιά νεαρής ηλικίας γύρω στα 15 πάνω στις ορμές τους κάνουν κάτι με το "ταίρι" τους χωρίς προφυλάξεις έχοντας καμιά φορά δυσάρεστα αποτελέσματα…! Οι εκτρώσεις στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί κατά μεγάλο ποσοστό και το κακό δυστυχώς συνεχίζεται…! Όταν εγώ ήμουν στο δημοτικό μας είχαν αναφέρει πως το πρόγραμμά μας θα αλλάξει και θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα ακόμα μια ώρα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης!

Φυσικά σαν μικρά παιδάκια εμείς μη ξέροντας 100% το πόσο φυσιολογικό είναι να κάνει σεξ (ή έρωτα αντίστοιχα) κάποιος άνθρωπος γελούσαμε σαν χαζά και περιμέναμε με ανυπομονησία να μπει το μάθημα στο πρόγραμμα μας…! Έχω τελειώσει το σχολείο πλέον (και δεν μιλάω για το δημοτικό μόνο φυσικά) και το μάθημα ακόμα δεν έχει μπει στα σχολεία…!!! Πείτε μου λοιπόν! Πώς έχουμε την απαίτηση να μειωθούν οι αρρώστιες που προκλήθηκαν από το σεξ και τακρούσματα από Aids και όλα αυτά τα μεταδιδόμενα νοσήματα να σταματήσουν να υπάρχουν;

Πώς είναι δυνατόν οι γονείς να προστατέψουν τα παιδιά τους όταν κάθονται και τους λένε πως το αδερφάκι τους το έφερε ο πελαργός και μάλιστα τον λέγανε και Τζέρι; ΕΛΕΟΣ δηλαδή…! Ας σταματήσουμε να έχουμε ταμπού και κολλήματα σε θέματα που αφορούν κυρίως την υγεία μας και στη συνέχεια τη σαρκική μας ικανοποίηση…!!! Ο μέσος όρος ηλικίας της πρώτης σεξουαλικής επαφής του ανθρώπου έχει κατέβει κατά πολύ και αυτό χάρη στην ιδέα σας πως το σεξ είναι κάτι που δεν είναι φυσιολογικό και πρέπει να αποφεύγεται σε άτομα κάτω των 18!!!

Όχι φίλε πατέρα! Δεν πρέπει να ‘σαι ενήλικος για να "ξεσπάσεις" και να καταλάβεις πως μέσα στο παντελονάκι σου υπάρχει κάτι που σε "γαργαλάει"! Μη φοβάστε!!! Μάθετε στα παιδιά σας τί είναι το σεξ, τι πρέπει να προσέχουν, πως να προφυλάσσονται καιποιά είναι τα κριτήρια επιλογής του "παρτενέρ" τους…!!! Μάθετε στα παιδιά πως τα προφυλακτικά δεν είναι για να τα φουσκώνουμε και να παίζουμε σε παιδικά πάρτυ και τα αντισυλληπτικά ΔΕΝ είναι καραμέλες…!!!

costaspillarinos