"Καθόλου έκπληξη δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα βλέποντας τα όσα ψευδή ισχυρίζεται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Επειδή στο ρεπορτάζ δεν ήταν ποτέ ικανός (όπως ως σκιτσογράφος) και στην τηλεόραση άλλοι τραβούσαν το φορτίο γιαυτό και δεν φρόντισε να μάθει το σημερινό μου πρόγραμμα.

Με αυτό τον τρόπο θα διαπίστωνε πολύ απλά ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικών λόγων δεν θα μπορούσα να προλάβω να κάνω όσα μου καταμαρτυρά. Γιαυτό άλλωστε και δεν συμμετείχα στην σημερινή μας ραδιοφωνική εκπομπή με τον Μ.Κακλάμανο(12.30-1 είναι καλή Μάκη στην συστήνω). Με χαρά διαπίστωσα ότι μετά το troktiko με έκανε σήμερα, ούτε λίγο ούτε πολύ ιδιοκτήτη του Indymedia. Στο μέλλον δεν αποκλείεται να μου χρεώσει και την φθίνουσα σε πορεία εφημερίδα του. Αν έκανε καλύτερο ρεπορτάζ θα διαπίστωνε ότι το "ΘΕΜΑ 98.9" δεν ανήκει στον Θέμο Αναστασιάδη όπως για τους γνωστούς "εμμονικούς" και προσωπικούς του λόγους αναφέρει. Θα ήθελα όμως να μου πει τι άλλες δραστηριότητες μου – εκτός από αυτές τις τρεις επαγγελματικές που αναφέρει και είναι γνωστές στο ευρύ κοινό – για να τις μάθω μιας και ένας Μάκης πάντα κάτι παραπάνω θα γνωρίζει από τους ενδιαφερόμενους. Μάταια θα περιμένω…

Για το αν ο ίδιος στοχοποιεί πρώην και νυν συνεργάτες του είναι γνωστό και έχει καταγγελθεί από το σύνολο των δημοσιογράφων που συνεργάστηκαν μαζί του. Όμως το θέμα είναι ότι το τελευταίο διάστημα καταγγέλλεται και από άλλα γνωστά ονόματα για περίεργη και για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Επειδή τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο μετά από 17 χρόνια συνεργασίας δυστυχώς δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω και με δεδομένο ότι η τελευταία φορά που εξετάστηκε από ψυχίατρο ήταν όταν πήρε το Ι5 στον στρατό όπως άλλωστε και ο ίδιος το έχει αποκαλύψει,

Επειδή κυκλοφορεί με αστυνομικούς που ΠΛΗΡΩΝΕΙ το Ελληνικό δημόσιο και ο φορολογούμενος πολίτης,

Επειδή οπλοφορεί και έχει μια εξαιρετικά αποκλίνουσα συμπεριφορά

Ερωτώ

μήπως θα πρέπει να περάσει πάλι από ψυχιατρική επιτροπή ανάλογη από αυτήν που τον έκρινε το 1983 ακατάλληλο (Ι5), για να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο ψυχικός του κόσμος; Παραμένει στο ίδιο Ι5 ή έχει προαχθεί σε…Ι6 ή Ι7; Μήπως όφειλε ο υπουργός να το είχε πράξει πριν του εμπιστευθεί την άδεια οπλοφορίας;

Ακόμα και τώρα θέλω να τον βοηθήσω όμως χρειάζεται και η δική του προσπάθεια για να ξεφύγει από τον λαβύρινθο των σκέψεων του. Μάκη μπορείς. Αρκεί να το θέλεις.

Το παραπάνω ερώτημα το θέτω για να μην υπάρξει στο μέλλον , νέο παρατράγουδο όπως αυτά που είδαμε με άλλα δημόσια πρόσωπα.

Παρακάμπτω το γεγονός ότι με απαράδεκτο και φασιστικό τρόπο στοχοποιεί ΨΕΥΔΩΣ έναν πρώην στενό του συνεργάτη που δεν έχει την σιγουριά της ασφάλειας μιας έπαυλης τύπου "Κάριγκτον" και 3,5 εκ. ευρώ, στην Εκάλη ή μιας τούρμπο Καγιέν και των αστυνομικών που του παρέχει το κράτος. Είναι γνωστό ότι ο Μάκης αποφάσισε να πορευθεί με το σύστημα και να ακολουθήσει τον δρόμο της κακίας και όχι τον δύσκολο δρόμο της αρετής.

Υ.Γ1: Τα θρησκευτικά μου πιστεύω δεν τα μοιράζομαι με κανέναν και κυρίως με αμετανόητους ανθρώπους που τον τελευταίο χρόνο έχουν εκπέσει ηθικά με καταδικαστικές αποφάσεις και σωρεία καταγγελιών από δημόσια και μη πρόσωπα.

Υ.Γ2: Θα παρακαλούσα τον Μάκη Τ. να μην ξαναχρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη φωτογραφία γιατί από τότε έχω κάνει αισθητικές παρεμβάσεις και σαφέστατα είμαι ομορφότερος!"

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ