Η πιο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, τα Χριστούγεννα,  έρχονται και πάλι και η Αθήνα ετοιμάζεται να τα υποδεχτεί με φως και μουσική.

Εντυπωσιακά στολίδια τραγούδια και μελωδίες πρωτότυπα παιχνίδια για παιδιά, το πιο οικολογικό χριστουγεννιάτικο δέντρο μπάντες στους δρόμους και δεκάδες πυροτεχνήματα συνθέτουν το φετινό γιορτινό σκηνικό της πόλης.

Ο δήμος Αθηναίων επιστρατεύει φαντασία και πρωτοτυπία για να μαζέψει τα παιδιά και να ξαναδώσει στους ενήλικες το βλέμμα της παιδικής αθωότητας.

Πλατεία Συντάγματος, Εθνικός Κήπος,  Ζάππειο, κεντρικές πλατείες μετατρέπονται σε τόποι παραμυθιών.

Η αρχή θα δοθεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου. Με το σύνθημα Φως και Χρώμα  προβολές πάνω στα κτήρια της Πλατείας Συντάγματος θα σκορπίζουν μαγική λάμψη.   Εκεί και το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο διαφορετικό από τις άλλες χρονιές. Φτιαγμένο από  250 φυσικά έλατα που μετά τις γιορτές θα μεταφερθούν για να φυτευτούν σε μια από τις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής.

Στην Αθήνα η γιορτή αρχίζει. Επιδιώκει να διώξει τις έγνοιες έστω και για λίγο. Προσδοκά να μεταφέρει μηνύματα γεμάτα ελπίδα.  Μια δύσκολη χρονιά φεύγει ας είναι αυτή που έρχεται τουλάχιστον μια χρονιά αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Φωνή της Αμερικής