Το James Madison High School της Νέας Υόρκης μπορεί να είναι γνωστό για τους απόφοιτους του, όπως ο γερουσιαστής Τσακ Schumer και ο παίχτης του baseball Φρανκ Torre, όμως, χάρη σε κάποιες από τις καθηγήτριες του θα είναι πλέον γνωστό ως το σχολείο του σεξ.

η "Daily News" αποκάλυψε ότι δύο καθηγήτριες αγγλικών είχαν βρεθεί γυμνές μαζί σε μια τάξη του σχολείου. Όπως ανέφερε η ίδια εφημερίδα άλλη μία καθηγήτρια κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά με μαθητές. Σύμφωνα με την εφημερίδα η Ελληνοαμερικανίδα καθηγήτρια κοινονιολογίας Allison Musacchio, ερευνάται για ανάρμοστη σχέση με έναν μαθητή. Η υποθεση έγινε γνωστή όταν η πρώην κοπέλα του μαθητή είδε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του πρώην της στη συσκευή της καθηγήτριας. Καθηγήτρια και μαθητής φαίνεται να έχουν ανταλλάξει περίπου 200 μυνήματα ερωτικού περιεχομένου, αλλά και τηλεφωνικές κλήσεις. Η Ελληνοαμερικανίδα είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση χωρίς να προκύψει κάτι εναντίον της.
Η ίδια μιλώντας σε έναν γείτονα της αρνήθηκε τα πάντα. "Είναι απολύτως ψέματα," είπε ο γείτονας της. "Τρελός είσαι; Είμαι ελληνικής καταγωγής, ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Έχω ήθος και σεβασμό."

http://totefteri.blogspot.com