Και όμως ο Μάκης και η ΤV ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ θυμήθηκαν τον Εθνικό Εργολάβο Μπόμπολα σήμερα και όχι όταν του παραχωρούσαν έναντι 15 εκ ευρώ το μερίδιο του από την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Τον θυμήθηκαν έτσι ξαφνικά και κυρίως για να υποβαθμίσουν τον Σωκράτη Γκιόλια λέγοντας ότι θα μιλάνε με τα αφεντικά του. Μόνο που και μόνο το γεγονός ότι το blog troktiko τα έχει βάλει στο παρελθόν με τον Εθνικό Εργολάβο δείχνει ότι κάποιοι έχουν ασθενή μνήμη.

Μήπως ξέχασε κανείς τι έγραφε το troktiko για τον Θέμο Αναστασιάδη; Δύσκολα να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτήν εδώ την κόντρα. Γνωρίζουμε και τον Μάκη και τον Σωκράτη και τους εκτιμούμε και τους δυο. Τον ένα τον Μάκη για την Ιστορία που έχει γράψει στην Δημοσιογραφία(την οποία δεν σέβεται) και τον Σωκράτη για το ήθος και την εν γένει ασκητική ζωή του.

Ακούγεται παράξενο όμως όσοι γμωρίζουν τον Γκιόλια είναι αδύνατον να πιστέψουν όσα ακούγονται και λέγονται από τον Μάκη και τους συνεργάτες του για αυτόν. Όσες φορές και εάν έχουμε διαφωνήσει μαζί του και θα διαφωνήσουμε και στο μέλλον γιατί είμαστε διαφορετικοί δεν θα τολμούσαμε ποτέ να αμφισβητήσουμε την ΗΘΙΚΗ του , ούτε βέβαια να χλευάσουμε την ΠΙΣΤΗ του. Ο Μάκης θεωρεί ότι όλα είναι ότι βλέπουμε και δεν κοιτάει πιο πέρα. Ο δημοσιογράφος που μάχονταν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έχει μετατραπεί σε διώχτη όποιου έχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ για τα γεγονότα.

Όμως η εφημερίδα του που δεν αναλαμβάνει δημόσια έργα ελάχιστα έχει προσφέρει στην Ελεύθερη Διακίνηση Απόψεων μέχρι σήμερα. Οι κατηγορίες του θίγουν και όσους είχαμε την τύχη ή ατυχία να δουλέψουμε κοντά του. Πρότυπο για εμάς ασυμβίβαστης και μαχόμενης δημοσιογραφίας δεν φανταζόμασταν ότι θα γινόταν ποτέ συνομιλητής επιχειρηματιών και μάλιστα δεν περιμέναμε ότι του είμασταν πλέον τόσο άχρηστοι για τα μελλοντικά σχέδιά του. Έφυγαν πάνω από 15 άτομα τα οποία εγώ γνώρισα στο γραφείο του Μάκη τα τελευταία 2 χρόνια και έφυγαν και πριν και κυρίως μετά την αποχώρηση του Σωκράτη Γκιόλια ο οποίος κατηγορείται εκ των υστέρων για θέματα που δεν βγήκαν στις τηλεοπτικές εκπομπές. Αναρωτιόμαστε γιατί δεν βγαίνουν τώρα; Γιατί όσο παρακολουθούμε τις εκπομπές του Μάκη τα τελευταία χρόνια ελέω Κουρή οι εκπομπές του είναι όλο και λιγότερο αποκαλυπτικές.

Η κρυφή κάμερα δεν χρησιμοποιείται εξαιτίας και του γνωστού Νόμου που ο Μάκης είχε χρέος να πολεμήσει. Δεν το έκανε ούτε μέσα από την ηλεκτρονική του εφημερίδα ούτε μέσα από το veto έως τώρα γιατί άραγε; Και ερχόμαστε τώρα στην ουσία εμείς δεν είμαστε υπάλληλοι ούτε του Κουρή , ούτε του Κοντομηνά , ούτε του Θέμου είμασταν πριν ένα χρόνο του Βαρδινογιάννη τον οποίο και βρίζαμε για τα ποδοσφαιρικά και παρόλλα αυτά μας ανεχόταν προς τιμή του. Ο Μάκης είναι υπάλληλος του Κουρή , ο Γκιόλιας υπάλληλος του Κοντομηνά με την διαφορά ότι ο δεύτερος κριτικάρει τους πάντες μέσω troktiko αλλά ο Μάκης δεν μιλάει καθόλου για το αφεντικό του. Θα μπορούσε να το κάνει θα μας πείτε; Μα βέβαια και θα μπορούσε άλλωστε έχει δική του εφημερίδα πλέον και πόρταλ. Όμως ο Σωκράτης δεν έχει ούτε δική του ηλεκτρονική εφημερίδα ούτε εφημερίδα και το troktiko όσο παραμένει blog δεν έχει ιδιοκτήτη αλλά ιδιοκτήτες.

Τα πράγματα λοιπόν είναι ξεκάθαρα όλα αυτά που θα ακολουθήσουν έχουν σκοπό την δική σας ψήφο εμπιστοσύνης στην τάδε εφημερίδα ή στο τάδε blog, portal ή ότι άλλο ακολουθήσει. Εμείς που θα θέλαμε Μάκη-Σωκράτη από την ίδια μεριά βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να είμαστε ανάμεσά τους. Να δηλώνουμε ότι είναι αδελφοκτόνα αυτή η κόντρα και ότι αποδυναμώνονται για χάρη των εχθρών τους που γελάνε χαιρέκακα. Ο Μάκης για εμάς έχει κάνει λάθος και όσο νωρίτερα το καταλάβει τόσο καλύτερα για αυτόν και τους συνεργάτες του. Για ακόμη μια φορά λέμε ότι εμείς που μας αρέσουν οι καθαρές κουβέντες το να κρύβεσαι πίσω από μια κουκούλα ή πίσω από ένα ανώνυμο blog δεν ωφελεί άλλωστε η Δίωξη Ηλεκτρονκού Εγκλήματος μας βρίσκει όλους άμα θέλει.

Για αυτό  φίλε Μάκη ηρέμησε δεν είναι τακτική αυτή και κυρίως δεν είναι δυνατόν να βλέπεις στο πρόσωπο του Σωκράτη τον μεγάλο σου αντίπαλο , για εμάς τον αντίπαλο σου θα τον δεις κοιτώντας σε έναν καθρέπτη. Είναι ο πολύ κακός εαυτός σου που έδιωξε τον Μάκη που όλοι θαυμάζαμε

 

Σ.Μ


 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ