ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ.

Ο Αντώνης διεμήνυσε στον Τζέφρι-Τζωρτζ μέσω του ωραίου Γερουλάνου, που είναι και Γεφυρολάνος, ότι έχει καταληφθεί από δεξιόστροφο ρομαντισμό και πολύ γουστάρει ανασύσταση του συγκροτήματος και την από κοινοί διαβίωση για αλλαξοπενιές…

ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥΣ ΑΠΑΤΗΣ??? ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ???   >>>>  Τηλεμαραθώνιοι απάτης και εξαπάτησης, ή πολιτικών σκοπιμοτήτων;

Η κ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΖΕΣΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ "ΕΛΠΙΔΑΣ"!!!!!

 

Komodo
Μάλλον από υπερβάλλουσα ζηλοφθονία, που τη βρίσκουμε ακόμα και στις λαϊκές εν αφθονία, άνδρες και γυναίκες με σκουλαρίκια της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων και πρώην ΣΔΟΕ, μετά από πολύμηνη παρακολούθηση, κατάφεραν να συλλάβουν επ' αυτοφόρω, τη κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη στον Βόλο, να πουλά κάστανα ζεστά, άνευ ταμειακής και ΦΠΑ……. ……………….. ……………… …………….

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Συνελήφθηκε η Ελληνίδα καστανού του Βόλου και η Πατρίς γλύτωσε τη χρεωκοπία και την επιτήρηση του ΑΛ-ΜΟΥΝΙΑ!!!  >>>  Εχουν τρελαθεί στην φοροδιαφυγή όλοι οι αλλοδαποί με τα προϊόντα της μαφίας ,και οι ελεγκτές πιάσανε μια Ελληνίδα που έψηνε κάστανα

Ο ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ – ΔΡΑΣΤΕΣ: ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ!!!!

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ …ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΤΖΕΦΡΙ-ΑΝΤΩΝΑΚΗ!  >>  Ο πόλεμος των χαρακωμάτων…  …και η άτυπη συμμαχία των αρχηγών

ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ!!!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΕΧΡΙΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ «naxios.blogspot.com»   Ο saRAGUSSI ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ, ΟΤΙ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑ BLOG, ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ   Εκβιασμοί «κακών» ιστολόγων κατά «αδύναμων» υπουργών!

ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ!!!!

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του Παύλου Γερουλάνου, Υπουργού Πολιτισμού και κυρίως Τουρισμού (ή Τουρκισμού, θα σας γελάσω).
Πριν στεγνώσει το FaceBook μελάνι, γλιστρά ως έφηβη σουπιά, και με τη βοήθεια του Φώτο-Σάββας, βγάζει τις καλλιτεχνικές του, χωρίς πουκάμισο, χωρίς γραβάτα, χωρίς εσώβρακο!!!!!!
Poul κάνει παιχνίδι και δηλώσεις:…. …………………. ……………………. …………..

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΝΤΟΥΤΣΕ: "ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ…"

Αν και ΓΚΑ-ΓΚΑΣ, ο Ντούτσε Πεταλωτής, δηλώνει έτοιμος, να καταλάβει
τη Ρώμη, το Βόνη και τις Βρυξέλλες, με το νεοσύστατο
κίνημα των αποδείξεων!!!!!

Αυτό το παιδί, αν και χαζό, θα πάει μπροστά.

Σάμπως, ο μόνος είναι????

GAY ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!

Παπαγεωργόπουλος σε Κακλαμάνη: «είσαι πουλημένος»!
Σε ρήξη οδηγήθηκαν τις πρώτες πρωίνες ώρες οι σχέσεις των δημάρχων Αθήνας και Θεσσαλονίκης Νικήτα Κακλαμάνη και Βασίλη Παπαγεωργόπουλου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΚΕ.
Αιτία το κείμενο του ψηφίσματος που… ……………….. …………………. …………… ………….

ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΤΥΧΟΥ" ΑΝΔΡΕΑ!!!!

Για πολλοστή φορά, ο Υπουργός Εργασίας και Αντικοινωνικής Ασφάλισης, συνελήφθηκε να ομολογεί και να χειρονομεί δημόσια, παραδεχόμενος:
1.– Δεν υπάρχει μία στα Ταμεία και αυτός ξύνει τα αποτέτοια του, για το ποιος τα έκλεψε και που τα πήγε.
2.– Αφού δεν έχει πόρους, του ξεφεύγει (μαζί με 160 πόρδους), ότι τελικά, οι άπληστοι εργοδότες, εισπράττουν τις ασφαλιστικές εισφορές, αλλά τις τρώνε στα καζίνα και στα κότερα, αντί να τις αποδίδουν στα Ασφαλιστικά Ταμεία……. ……. ……. …….


http://avragioz.blogspot.com/