Αποκαλύψεις εναντίον του κ. Ραγκούση θα έφερνε στο φως της δημοσιότητας το  http://naxios.blogspot.com/  όμως ο Εσωτερικών δεν περίμενε και έκανε μήνυση στον διαχειριστή του blog που αναζητείται από την Αστυνομία. Μέχρι σήμερα αγνοούσαμε και την ύπαρξη του συγκεκριμένου blog και το πληροφορηθήκαμε από το troktiko πριν από λίγο. Τους πάει για εκβιασμό ο κ. Ραγκούσης επειδή τον συκοφαντούσαν και δεν έφεραν ποτέ τα στοιχεία στην δημοσιότητα μέχρι σήμερα.

Θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο blog πρέπει να φέρει τα στοιχεία στην δημοσιότητα εάν τα έχει αλλιώς όντως ο blogger πέτυχε να δυσφημίσει τον χώρο. Όμως δεν βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα όπως οι φίλοι μας στο troktiko γιατί μαθαίνουμε ότι στην Τοπική ΝΔ υπάρχουν στελέχη που ισχυρίζονται ότι ο blogger έχει στοιχεία. Γιατί δεν τα βγάζει; Είναι η απορία όλων μας, αλλά είπαμε εμείς θα περιμένουμε δεν είμαστε ποτέ βιαστικοί και κυρίως δεν είμαστε από αυτούς που θεωρούν ότι ένας blogger μπορεί να εκβιάσει έναν Υπουργό.
 
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι ο blogger εκβιαστής και θεωρούμε ότι εάν υπάρχει κάποιο στέλεχος της ΝΔ που γνωρίζει την υπόθεση πρέπει να βγει και να μιλήσει. Ο κ. Ραγκούσης από την άλλη εφόσον δεν έχει να φοβηθεί τίποτα πρέπει να κάνει δηλώσεις για το θέμα που έτσι και αλλιώς θα πάρει πλέον έκταση αφού το μεγαλύτερο blog της Ελλάδας troktiko έκανε αναφορά υπέρ του Ραγκούση πριν από λίγο.