Παρά τα 2 ευρώ που ήταν η τιμή της χθεσινής VETO (δηλαδή στην μισή τιμή από τους ανταγωνιστές) η εφημερίδα δεν κατάφερε να αυξήσει τα φύλλα της και να φτάσει σε ικανοποιητικά φύλλα πωλήσεων που αρμόζουν σε μια εφημερίδα που εκδίδει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Από την αρχή είχαμε επισημάνει λάθη και παραλείψεις , ακόμα και το όνομα της εφημερίδας δεν παραπέμπει στις ιστορικές εκπομπές του Μάκη και έτσι το κοινό δεν ανταποκρίθηκε σε αυτή την προσπάθεια. Βέβαια υπήρξε και ένας ανελέητος πόλεμος από όλους αυτούς που ένιωθαν ότι κινδυνεύουν από το νέο εγχείρημα του Μάκη και δεν ήταν λίγοι.

Δεν θα πούμε άλλα σήμερα γιατί οι ώρες είναι κρίσιμες για τους εργαζόμενους στην εφημερίδα αφού το σενάριο της πώλησης σε άλλον επιχειρηματία είναι πλέον μονόδρομος για να συνεχίσει να υπάρχει η εφημερίδα. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάποιοι χαίρονται για την όλη κατάσταση και θα θέλαμε να διαχωρίσουμε την θέση μας από αυτούς. Θεωρούμε ότι τα λάθη μπορούν να διορθωθούν και να μπορέσει η εφημερίδα να φτάσει τα 100.000 φύλλα και να γίνει βιώσιμη. Στο χέρι του Μάκη είναι να κάνει σωστή εκτίμηση της κατάστασης να βάλει το χέρι στην τσέπη να χαλάσει ακόμα 2-3 εκ ευρώ από αυτά που πήρε από την πώληση του μεριδίου του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ(15 εκ ευρώ) και να αναζητήσει τόσο νέους συνεταίρους όσο και συνεργάτες που θα έχουν Ιδέες και όρεξη για δουλειά. Εάν υπήρχαν αυτοί δεν θα υπήρχε και πρόβλημα αφού υστερεί η εφημερίδα σε βασικά ρεπορτάζ που διαβάζει ο κόσμος.

 
Τώρα για τις προσφορές τα είπαμε και πάλι κάποια στιγμή θα αναγκαστούν και άλλες εφημερίδες να τις περιορίσουν λόγω της οικονομικής κρίσης. Δεν φταίνε οι προσφορές για την καθίζηση του VETO , φταίνε πρωτίστος οι λάθος επιλογές που έγιναν στην στελέχωση της εφημερίδας. Φταίει και η αμετροέπεια του Μάκη που υποβάθμιζε τους αντιπάλους του και μιλούσε δεξιά και αριστερά λέγοντας ότι θα τους ρίξει από τον "ψεύτικο" θρόνο τους!!! Τελικά εάν και είχε δίκιο για το "ψεύτικο" και το φθηνό που τους χαρακτηρίζει δεν κατάφερε να είναι διαφορετικός γιατί οι συνεργάτες του ήταν πολύ χειρότεροι και από αυτούς που είχε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Αυτά προς το παρόν για να μην λέτε ότι κρυβόμαστε και κυρίως για να μην βγάζετε συμπεράσματα για εμάς που μας αδικούν κατάφορα.